- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Михалич
Мне понравилась
- Татьяна В***Відгук від покупця. Продавець: Beni Familiari
Получила ключ и бегом консервировать. Первая банка после 4 поворотов треснула. Прочитала инструкцию где сказано как настраивать его. Настроили и все отлично. 7 поворотов щелчок и все готово. Ключ отличный.
- Переваги:
- Удобный в работе.
- Недоліки:
- Требует настройки. После семи поворотов раздается щелчок от которого постоянно вздрагиваю (наверное после первой банки треснувшей) надеюсь привыкну))))
- Олена
Что Вы делали для настройки?Две банки треснули.Пустая банка закаталась,хоть и слышен был скрежет,а наполненные рассыпались.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Beni Familiari
Найкращий ключ із всіх які у нас були. Зроблений якісно, надійно. Процес закатки швидший в 3 рази у порівнянні із напівавтоматом. Покупкою задаволений на 1000%.
Відправили в день замовлення.- Переваги:
- Швидко
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Beni Familiari
Хороший ключ. Закатывает крышку безупречно - без зазубрин и сколов банки, но процесс требует определённой силы в руках, чтобы ключ не соскачил с крышки во время закатки. У бабушки не получалось закатать на столе и мы нашли выход - закатывать на табуретке, таким образом она прижимает ключ собственным весом.
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Beni Familiari
Это лучший ключ из всех, которыми я когда-либо пользовалась!
7 поворотов против часовой стрелки (направление движения указано прямо на ручке) и банка запечатана. Быстро и просто!- Переваги:
- Автомат!
- Недоліки:
- Оплата с карточки не предусмотрена. Доставка только Новой почтой. Очень высокие тарифы. Дорогой ключ получился
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Beni Familiari
Дякую усіх, хто писав коментарі, купила цей ключ завдяки ним. Раніше завжди користувалася напівавтоматом. Автоматом закатувати легше, швидше і зручніше. Є інструкція, коротка та зрозуміла.
- Переваги:
- добре закатує, легко
- Недоліки:
- не виявила
- Продавець Beni Familiari
Дякуємо Вам за замовлення та відгук!!!
- Рыжанская С***Відгук від покупця. Продавець: Beni Familiari
Закаточная машинка новой конструкции. Кулачек помогает без усилия закатывать крышки быстро до щелчка, не думая хорошо закрыта банка или нет. Заводской настройки достаточно . Банки не протекают . Ручка удобная , но , к сожалению, товарный вид не очень . Плохо пролита пластика .
- Переваги:
- Быстро и удобно
- Недоліки:
- Товарный вид пластмассы не очень
- Beni F***
Дякуємо за ваш відгук!
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab
Заказывала летом в период консервации. Брала по отзывам здесь. До этого долгое время не консервировала. Этим ключем работать одно удовольствие. Крутится легко и без напряга. Сейчас декабрь , все мои закрутки стоят, ничего не испортилось. Спасибо магазину за качественный товар.
- Продавець Покупочк@
Спасибо Ирина за отзыв для нас он важен ))
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: B.Sttab
Очень хороший закаточный ключ, закатывать просто и легко
- Переваги:
- Простоло и легко
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Продавець Покупочк@
Спасибо Ольга за отзыв , пользуйтесь долго ))
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класний ключ, працювати з ним одне задоволення. Дуже зручний та простий у використанні. Ключ потрібно з середньою силою притискати вниз до банки, бо інколи може зіскользнути з кришки. Але то нічого страшного, прокручуємо вхолосту до щолчка і починаємо процес заново.
До того мучався старими радянськими напів-автоматами та механічними ключами. Фото повністю відповідає товару. Думаю прослужить довго, так як там немає чому особо ламатися- Переваги:
- Зручний та легкий у використанні, зроблений доволі якісно
Дякуємо за Ваш відгук!
- Олександр К***
Які кришки підходять?
Вітаю! Всі закаточні кришки 82мм
- Фея Д***Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab
Пользуюсь четвертый год, отличный ключ, мой первый, и других не хочу. Личная рекомендация: берите крышки Господарочка, Полинку закатывает через раз, нужно хорошо прижимать. Но это не проблема ключа, просто под разные крышки подходят разные ключи.
- Переваги:
- Быстро, надежно закатывает банки
- Продавець HAHOL
Дякуемо Фея Динь-Динь за відгук , хай працюе довго ))
- ЭдуардВідгук від покупця. Продавець: h-retail
Я покупал первый раз не в розетке, и не люксовую, но тоже с подшипником. Закатал 14 банок и колесико с зубчиками пришло в негодность, зубчики слизались, и при закрывании слышались потрескивания. Колесико с зубчиками шаталось и было как жестянка, на чуть чуть толще, мне вернули за нее деньги. Затем я заказал эту машинку в розетке, но уже с надписью люкс. Был приятно удивлен, колесико с зубчиками было толще в два раза, зубчики были качественные, отчетливо просматривались и колесико не болталось, как и все остальные детали. Закатывает банки очень качественно, короче есть с чем сравнить. В общем, очень доволен покупкой. Ну и доставили через день, что тоже очень прияно.
- Переваги:
- Очень мягко и качественно закатывает банки.
- Недоліки:
- недостатков нет
- Микола
Яка ж товщина того колесика, про яке ви написали, що у "люкс" воно вдвічі товще, ніж у іншого ключа (не люкс) ?
- Євгенія К***Відгук від покупця. Продавець: kVa
Машинка закаточна ключ автомат Продмаш МЗА-П Люкс -- мрія кожної господині. Закатує швидко, надійно. Дякую за вашу роботу.
- Переваги:
- Зберігає нерви
- Недоліки:
- --------------------------------------------------
- Оксана Ч***Відгук від покупця. Продавець: h-retail
Ключ супер, фантастика, отримуєш насолоду, коли з ним працюєш. Хочеться, щоб прослужив довго.
- Переваги:
- За 6 обертів банка закатана
- Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: Beni Familiari
Такого ще небуло!Таке вроження шо він сам,знае яка кришка!Заводські настойки підійшли з першого разу!Ніяких заморочок,видкрутити назад!Все по інструкціі!!Там навідь стрілочка намалевана куди крутити!Крутила на столі,була спідничка,алеж положіла банку на підлогу і ,все вийшо!Все рівненько,і дійсно,на8му,оберті,банка закрита!Для мене,це,неочикувано,чудово!Подивлюсь як на далі.Там вказана гарантія 2роки.Поки що все добре!Дякую!
- Переваги:
- Все,дуже чудово!Неочикувано!
- Недоліки:
- Нема!
- Продавець Beni Familiari
Дякуємо Вам за відгук!!!
- Dmitry G***Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab
Цей ключ наче космос, тільки на землі – дуже гарна річ у господарстві.
З ним закатувати консервацію одне задоволення – рекомендасьон!- Переваги:
- то є справжнє диво 21 століття
- Недоліки:
- то потрібно бути дуже прискіпливим, щоб їх помітити
- Продавець Покупочк@
Дуже вдячні за відгук ))
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: Beni Familiari
Долго выбирали закаточный ключ и как, наверное, делают все - читали отзывы. Решили попробовать. Заказали в четверг утром, через несколько часов перезвонили с магазина для подтверждения заказа, в пятницу посылка уже была у нас. Сегодня попробовали закатать салат. Как сказала моя мама: «я достаточно долгое время не получала такого удовольствия от закатки»! Всем рекомендуем. Не сомневайтесь! Ключ очень хороший и простой в использовании!
- Переваги:
- Прост в использовании, качественно закатывает, хороший вид!
- Недоліки:
- Их нет!
- СивохаВідгук від покупця. Продавець: Юзон
Машинка зроблена якісно, але треба налаштувати машинку під кришку, бо кришки зараз неякісні
- Переваги:
- Дуже легко закривати
- Недоліки:
- Треба регулювати, заводська настройка слаба, фото додаю
- Ната Н***Відгук від покупця. Продавець: h-retail
Закрывает хорошо и легко.Рекомендую.
- Переваги:
- Очень удобно
- Алена
Заказала ключ, прислали с таким же браком.Немного розочарована.
- Роман І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
найкращий ключ якій є у продажі!
Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Инна Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ключ чудовий!!!!!Рекомендую.
- Переваги:
- Швидко.
- Недоліки:
Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Юлія С***Продавець: Rozetka
Ключ дуже хороший, нарікань немає.
- Лариса С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ключ закаточний просто супер!Рекомендую!Дякую продавцю!
- Переваги:
- Все на вIдмIнно.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер ключ! Дружина задоволена!
Дякуємо за Ваш Відгук! Приємного користування!
- Татьяна Я***Відгук від покупця. Продавець: h-retail
БЫСТРАЯ ДОСТАВКА,ОТМЕННОЕ КАЧЕСТВО
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: h-retail
Удобная штука. Очень рад, что взял автоматический. Кручу до щелчка против часовой стрелки и готово!
- Переваги:
- Легко закатывать.
- Надія М***Відгук від покупця. Продавець: kVa
Все чудово. Проста для використання закатка, на вигляд надійна, не потрібно прикладати сили щоб закрутити та найголовніше - кришки закручуються рівненько, без перекосів, без протікань.
Однозначно вартує своїх грошей, рекомендую - Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: kVa
Дуже зручний у користуванні, якісно зроблений.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Пушко Н***Відгук від покупця. Продавець: kVa
Замовлення прийшло в триденний строк. Менеджер подзвонила, замовлення підтвердила. Все працює.
- Переваги:
- Все працює.
- Недоліки:
- Не має.
- РэмВідгук від покупця. Продавець: Kalinka
Пока работает Отлично. До этого полуавтомат проработал 30 лет. Приходилось постоянно его настраивать.
- Переваги:
- Очень просто работает .Теперь может закатывать и жена))
- Виктория О***Відгук від покупця. Продавець: h-retail
Сегодня получила на Розетке(дякую!,вони завжди супер!),закатывала вишневое варенье с ужасом,,что-то пойдет не так,регулирывать какие-то подшипники,если шо,я не умею,…все чудово,дякую виробнику,рекомендую точно!
- Юрий Т***Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab
Хороший ключ. Рекомендую.
- Переваги:
- В работе показал себя отлично. Много банок закрыл осенью.
- Недоліки:
- Не нашел.
- Продавець Покупочк@
Дякуемо Юрій за відгук дуже вдячні, хай довго працюе ))
- оксана щ***Відгук від покупця. Продавець: Beni Familiari
Покупали два летом, себе и маме без нареканий работает чудово,
- Переваги:
- Хорошая сборка
- Остап К***Відгук від покупця. Продавець: Beni Familiari
Легко та швидко закриває, кухар задоволений
- Переваги:
- Легко та приємно
- Таня С***Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab
Мой первый ключ, выбор пал на лучший и оригинальный!! Очень легко, удобно и с удовольствием теперь делаю закрутки на зиму! Спасибо представителям магазина все быстро с учетом личных пожеланий!
- Переваги:
- Очень удобный и легкий в работе!
- Продавець Покупочк@
Спасибо за отзыв Таня , ценим ))
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Beni Familiari
Користуюсь другий сезон і нарікань не маю. У порівнянні з повністю механічним просто казка! Менше хвилини на одну кришку
- Переваги:
- Швидкість і надійність