Ввічливий консультант. Насос за призначенням працює - на відмінно.
Яма вигрібна на 11 кубів - 27 хвилин часу.
Залишився задоволений покупкою. Працює добре, швидко відбувається відкачування рідини з каналізації.
Не забудьте також придбати шланг (у того ж продавця все є), хомут (для кріплення шланги), трос або ланцюг (щоб занурити/витягнути насос).
Виконував викачку у декілька дії:
1. Занурив насос. Витягнув що зміг, до відключення по рівню поплавка.
2. Підняв сапкою поплавок щоб знов включився насос і затягнув максимум рідини.
3. Вимкнув насос. Набрав води, промив яму.
4. Ще раз включив насос и витягнув все.
У виробника насоса є ще потужніша модель, дванадцята. Не обов'язково купляти потужніше. Вам цього буде достатньо.
Насосом задоволений. Яму, на яку я витрачав півтори години викачав за 25 хвилин. Маю надію, що так буде і далі!
Двигун потужний і тихий. А от насос недопрацьований. Через малий отвір густі фрації фекалій просто не потрапляють до подрібнювача. В результаті насос іх не відкачує (працює вхолосту). Поплавок працює як йому заманеться. Щоб насос ввімкнувся - його потрібно або потрясти, або перевернути на інший бік. Взагалі він потрібен лише тим, хто планує залишати насос в ємкості (ямі) на постійній основі. Особисто я не довіряю повному зануренню у рідини приладів, які працюють від електромережі. Тому поплавок мені виявився взагалі непотрібним (я про це під час замовлення не подумав, мій косяк:)).
Ну і на останок фото насоса на третій день після першого занурення (тиждень після придбання). Я розумію що метали ржавіють. Але щоб так швидко? На мою думку це фото говорить про якість захисного покриття у дешевого товару. А насос дійсно дешевий - це ще одна його перевага.
Доброго дня. Для густих фекалій рекомендуємо насос з двоетапним подрібненням (ножі+робоче колесо з ріжучими кромками).
посилання
Даний насос має одноетапне подрібнення за допомогою крильчатки з ріжучими кромками і подрібнює м'які фракції до 3 см у рідині. Цей насос рекомендовано використовувати для вигрібних ям, де переважає рідина над густиною приблизно 60 на 40 %.
Стосовно корозії на металі: агресивне середовище прискорює процес іржавіння. У прісній воді це може зайняти більше часу.
Для забезпечення коректної роботи поплавка Ви повинні знати.
Коли рівень рідини піднімається, поплавок також піднімається.
У певний момент підняття досягне рівня, при якому поплавок активує перемикач, замикаючи або розмикаючи електричний ланцюг, що запускає насос.
Насос починає працювати і відкачувати рідину.
У міру зниження рівня рідини, поплавок також опускається. При досягненні нижньої точки, поплавок вимикає насос, щоб запобігти роботі "сухого ходу".
У даному насосі використовується реле нахилу, вбудоване в поплавок. Коли поплавок нахиляється на певний кут через зміну рівня рідини, реле змінює свій стан.
Для коректної роботи поплавка рівень рідини над насосом має бути приблизно від 10 см від ручки насосу, щоб поплавок знаходився у вертикальному положенні. Далі при зниженні рідини поплавок опускається і в той момент, коли рідини буде залишатися приблизно 40 см від дна, насос вимкнеться. Тому у Вас скоріше за все через це поплавок і не працює коректно.
Поплавок вимикає насос приблизно на рівні ручки в горизонтальній площині, тому що насос занурювальний і він повинен знаходитися у рідині, щоб його двигун постійно охолоджувався. Якщо цього не буде, то насос перегріватиметься і спрацює термозахист, який вимкне насос.
Якщо потрібно відкачати до самого дна, рекомендуємо заздалегідь перед відкачуванням зафіксувати поплавок до ручки насосу у вертикальному положенні. При цьому стежити за процесом викачування рідини. Коли рівень рідини буде знижуватися і насос буде працювати не повністю занурений у рідину, то такий процес відкачування має тривати не довше 1 хвилини. Інакше може перегріватися обмотка двигуна через недостатнє охолодження рідиною.
Насос необхідно вимкнути з електромережі при досягненні мінімального рівня рідини у вигрібній ямі.
Насос бомба.Дуже задоволенний.
Не відповідає 1.1 кВт,прилад показав 450 В.
Насос свої функції виконує, перший запуск відбувся без проблем. Надіюсь, так буде й надалі)
Насос дійсно добрий. Продавець теж відправив блискавично. Рекомендую
Працює без зауважень. Дякую за гарний сервіс!
Дякую команді за швидку доставку,оперативне реагування на питання. Через півгодини викачав яму на 12 кубов,без проблем. Двигун працює тихо. Рекомендую.
Прислали насос в нерабочем состоянии. После обращения в сервисный центр, обещали вопрос решить в течение месяца
Доброго дня. Питання вирішено. Ви повідомили, що прибрали шматочок заліза, який випадково потрапив в робоче колесо і насос запрацював.
До насоса у продавця взяв сразу і шланг. Дуже задоволений. Вже провірив. Рекомендую цей насос і продавця. Дякую.
Співвідношення ціна - якість досить непогане (за ремонт подібного насоса з мене запросили до 3000 грн, дешевше взяв новий насос, який виконує функціонал). Використовую на присадибній ділянці, викачую септик з кільця переливу. Кільце основне викачує асенізаторна машина.
Добра якість, і гарна ціна
Хороший насос
Ok.its very good
Хороший насос, качає дуже швидко, у мене 1 куб виходить десь за 6 хвилин, прекрасний результат. Працює дуже тихо. Доставили все швидко. Всім рекомендую
після 4-5 разів використання виникла насупна проблема: насос гудить, але не качає, і тільки після його прехиляння з боку на бік по декільканадцять разів починає працювати, хоч перші рази обходилось без цього. Неприємний момент, бо не знаєш скільки часу пройде поки він нарешті запуститься і чи запустить взагалі
Доброго дня. Для вирішення даного питання стосовно роботи насосу необхідно зняти нижню насосну частину і перевірити наявність сміття, камінців або волосся, яке може потрапляти в крильчатку з лопастями і призводити до зупинки роботи насосу.
Справді! Зняв нижню частину, а там купа волосся, троє дівчат у будинку)))). Все почистив - працює без жодних нарікань. Дякую за пораду і оперативну відповідь!
Насосом задоволений свою роботу виконує на 100 потужний викачує каналізацію повністю рекомендую рукав просто бомба міцний надіюся прослужить довго надіюся насос прослужить довго
Дякуємо! Звертайтеся!
Нормально! Ожидание пока оправданы!
Качає нормально. Скільки прослужить не знаю, побачимо.
Всем привет
Купил данный насос для перекачки сливной ямы. ОЧЕНЬ доволен покупкой. По сравнению со старым типа "харьков" вообще пушка ракета.
Теперь рекомендации
1. К насосу не покупайте резиновый шланг (разных цветов бывают. Синие, желтые и т.д.) Мороза они не выдерживают.
2. Покупайте на подобе пожарного рукава.
Я купил вот такой посилання
ВНИМАНИЕ - я купил не того диаметра!! нужен на 2 дюйма, а этот на один. Пришлось мудрить с переходником и куском старого резинового.
3. При первом включении внимательно следите за концом шланги из которого будет вытекать "вода". В первый запуск у меня его выкинуло из ямы от напора и неопределенное количество "воды" вытекло во двор на плитку. Теперь фиксирую его крышкой люка. Но это ерунда.
Короче говоря - рекомендую. Жить станет проще))
Сорий что без фото. Уже не хочу вытягивать его из ямы. Может когда то дополню отзыв.
Працював з ним декілька раз по годині сподобався.
брав на заміну старому. НОВЕ.
Дуже порадував своїми можливостями.