- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 90 x 135
Дуже гарної якості.
Рекомендую- Переваги:
- Щільний і яскравий
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець Lemeshop
- Женя К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 90 x 135
Все як потрібно, все супер
- Продавець Lemeshop
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 90 x 135
Слава Україні
Чудовий прапор- Продавець Lemeshop
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 90 x 135
Прапор зовсім не відповідає опису і фото, по перше, колір блакитний а не синій як на фото, але саме головне, в описі вказано що є збоку отвір для древка, а по факту навіть на стяжки міцно неможна зафіксувати!!!
- Недоліки:
- НЕ ВІДПОВІДАЄ ОПИСУ!
- Продавець Lemeshop
Шановна Олена. Нам прикро щовам не підійшов товар. Ви можете його обміняти або повернути протягом 14 днів.
- Жердицкий Я***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Супер якісний прапор. Продавець відмінний! Доставили наступного дня після замовлення. З 5/03 вісить на будинку та бісить сусідів московитів)))
- Переваги:
- Все ок!
- Надежда Р***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
дуже сподобався прапор! міцна тканина, прийшов практично не пом’ятий. обов`язково рекомендую придбати на кожний будинок, зважаючи на обставини.
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Неймовірно яскравий і великий прапор. Якісно прошитий.
- Переваги:
- Супер прапор
- Стадник с***
Дякуємо за відгук. Надзвичайно приємно отримувати позитивні відгуки. Стараємось
- Роман О***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Гарний прапор, добре промитий і міцний
- Переваги:
- Україна
- Недоліки:
- Ніц
- Вита Л***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Відправили товар оперативно. Професійне обслуговування. Рекомендую!
- Переваги:
- Тканина якісна, виготовлений акуратно.
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
дуже задоволена покупкою! чудова якість роботи. дякую!❤️
- Переваги:
- колір, якість тканини, пошиття
- Продавець Стадник символіка
Дякуємо за відгук! Приємно! Стараємось!
- Оксана У***Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
замовляйте, не пожалкуєте.
- Переваги:
- міцний матеріал
- Недоліки:
- ніт)
- ЄгорВідгук від покупця. Продавець: Kalinka
Дуже гарний та якісний прапор.
Брали з побратимами та підписували для дітей у школу.- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- У нашого прапора їх не може бути)
- ОляВідгук від покупця. Продавець: Kalinka
Гарний прапор, добрі кольори -- синій й жовтий, не ядовиті
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Флаг отличный, Хорошая плотная ткань и цвета
- Переваги:
- Плотная и цвет
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Міцна тканина, насичені кольори, є спеціальна кишеня (зашита зверху) під шлагшток
- Переваги:
- Дуже гарна якість
- Недоліки:
- Латышева А***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Дуже дякую за швидке відправлення. Чудова якість , гарно і рівненько прошитий, приємні, насичені кольори і розмір те, що треба.
- Переваги:
- Якісний пошив, гарний колір.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Алла П***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Флаг как раз для улицы
- Переваги:
- Плотный
- Недоліки:
- Пока не вижу
- Надія Р***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Справді прапор для вулиці, прошитий не звичайною ниткою!
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Прарор чудовий. Швидко відправили.
- Переваги:
- Тканина
- Богдан К***
Скільки коштувала доставка?
- Продавець Стадник символіка
Доброго дня. Вартість доставки за тарифами Нової Пошти 45-65 грн (залежно від регіону).
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Якісний та прекрасно виготовлений, Тканина міцна
- Переваги:
- якість
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Kalinka
Шикарний прапор! Вже не перший такий замовляю. У порівнянні з атласними ... та нема шо тут порівнювати)) Просто суперовий!
- Переваги:
- Якість, кольори
- Недоліки:
- Невиявлені
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Kalinka
Дякую. Прапор чудовий!
- Переваги:
- хороша якість
- Недоліки:
- не знайдено
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Kalinka
Дякую за прапор! Класний. Інших слів не має.
- Переваги:
- Гарні кольори, якість.
- Недоліки:
- Немає.
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Прапор гарної якості
- Переваги:
- Насичені кольори
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Швидка реакція на оформлене замовлення. Оперативно відправили. Гарні кольори. Чудова тканина. Все сподобалось. Рекомендую продавця та прапор.
- Павло М***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Чудовий прапор.
Матеріал люкс, тяжкий не нейлон.
Замовляв двічі 7 шт.
Роздавав ТрО
Сьогодні замовляють ще 3
На фото він у машині - Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Чудова якість матеріалу, та гарна обробка. Дуже дякую продавцю!!!
Дякуємо за ваш відгук!
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Дуже сподобався. Якісний, шви рівненькі, охайні, тканина цупка і класна. Є відділ, щоб вставляти флагшток.
рекомендую!- Переваги:
- супер
- Надія Т***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Дякую виробнику і продавцю за високу якість прапору. Це той випадок, коли якість купленого товару перевершила очікування. Тканина плотна, для вулиці те, що треба.
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- не виявила
- Продавець Стадник символіка
Дякуємо за високу оцінку!
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Файний прапор, рекомендую!
- Переваги:
- +
- Тетяна Ц***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Прапор дуже хороший! Якісний та міцний. Рекомендую виробника!
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Саме так повинен віглядати флаг, якісна тканина яка плотна та не блистить, непомітні шви. Якщо брати флаг то цей.
- Переваги:
- Плотна тканина, яскряві кольори
- Виталий Д***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Замовляю другий раз, тепер вже і для себе один. Все як у описі, якість гарна, кольори насичені.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Поки не виявив.
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Гарна якість тканини та правильні кольори
- Євген Л***Відгук від покупця. Продавець: Стадник символіка. Розмір: 90 x 135
Товар якісний. Колір чудовий. Доставка швидка.