Відгуки покупців про Закаточна машинка для консервації "Закатай-ка вічна МЗП-16.002" вертикальна з двома роликами, напівавтомат

Код:  386031939
Оцінка користувачів 3.75/5
  • Мария М***
    Відгук від покупця. Продавець: ДімЕлектро

Не рекомендую ні магазин, ні машинку. Вона дуже не зручна в використанні. Ручка не надійна. В процесі закатування складається таке враження, що вона зламається. Робота магазину, це взагалі окрема розмова. Спочатку прислали не ту машинку. Коли звернулась до продавця з приводу повернення, чи обміну на машинку з більш простим механізмом, мої повідомлення почали ігнорувати. Менеджер, який ніби то повинен був зі мною зв'язатися, на мої дзвінки не відповідав.

Переваги:
    Не знайшла
    Недоліки:
    Не надійна
    Не зручна
  • Андрій І***
    Відгук від покупця. Продавець: ДімЕлектро

Машинка закручує дійсно добре, користуватися дуже зручно та досить легко - якщо звикнути до певних нюансів (котрі хоча й не надто складні, проте ДЕКОМУ з обдарованих можуть здатися дещо складнима).
    Але ось вже на другий сезон - буквально через рік після покупки - в цій "вічній" машинці пійшли тріщини навколо гайки (цвяхи нею, природньо, ніхто не намагавсь забивати). Мені ось цікаво - а гарантія на неї також вічна?.. Що скажете, продавець?

Переваги:
    Зручна, якісно закатує.
    Недоліки:
    Луснула всередині (але поки що тримається).
    • Продавець  ДомЕлектро

Доброго дня, на усіх машинках такі *тріщинки* в цьому місці є, як показала практика, вони на впливають на роботу, бо це лита форма, по іншому там не зробити. Якщо з машинкою щось станеться - замінимо на іншу по домовленності

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: ДімЕлектро

Закручує кришки відмінно - рівно та з достатнім зусиллям.

Переваги:
    Зроблена з розумом, зручна
  • Сергей Л***

Добре

Переваги:
    Удобна
  • Владимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: ДімЕлектро

Пользуюсь 1год. Работает прекрасно . Жена довольная.

• Николай А***

Чудово!

• Людмила К***

Очень хорошая машинка

• Ирина Б***

Совсем не понравилось.

• Продавець  ДомЕлектро

Доброго дня, будемо вдячні, якщо ви повідомите, що саме Вам не сподобалось? Якщо щось не зрозуміло в роботі машинки, наш майстер може Вас проконсультувати додатково і вислати відео, як правильно користуватись

• Продавець  ДомЕлектро

Вислали Вам у вайбер відео, як правильно користуватись і що робити, якщо виникла не вірна експлуатація машинки. Перед відправкою також висилали інформацію з відео. Дуже очікуємо на вашу відповідь