- Лариса М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Удобная вещь, экономит время и силы! Большое спасибо!
- Продавець StarLight
Лариса, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Товар соответствует описанию.Бабушка с внуками получили массу удовольствия при использовании данной машинки.
- Переваги:
- Компактная, функциональная
- Недоліки:
- На данный момент не выявлено
- Продавець StarLight
Тетяно, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Она удобна и тем, что легко моется после использования. Это отличный вариант не только для больших семейных заготовок, но и для быстрого приготовления порции к ужину.
- Продавець StarLight
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Рекомендую на всі 100!!
- Ніна М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Вареники невдалися. Чи то бракована машинка, чи то руки криві.
Довелося повернути. Дякую продавцю - відразу відгукнулися, відправила товар і в той же день мені повернули гроші.- Переваги:
- Швидка доставка, хороший продавець
- Недоліки:
- Не працює належним чином
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Ніна! Раді, що змогли із Вами вирішити це питання та будемо раді бачити Вас в подальшому.
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Товар не соответствует описанию, края вареника прижимает не плотно, кружок теста после пресса получается толстым, края не продавливаются полностью.
- Переваги:
- Нет, очень разочарована.
- Недоліки:
- Вареники не получаются.
- Продавець StarLight
Ірино, доброго Вам дня! Ми ще раз вибачаємось перед Вами за незручності через брак товару. Вразі вибачення Вам було повернуто повну суму по замовленню. Наразі питання вирішено. Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та будемо раді бачити Вас в подальшому! Слава Україні!!!
- Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
К сожалению, напрасно выброшенные деньги! Тесто после пресса очень толстое мм-4 . А когда слаживается пополам, вообще рвётся. Может быть мне просто достался брак
- Переваги:
- Недоліки:
- Не выполняет свою функцию
- Продавець StarLight
Олена, доброго Вам дня! З Вами вже зв'язався наш сервісний менеджер та надав інформацію. Питання були вирішено шляхом повернення товару та повної суми по замовленню. Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та будемо раді бачити Вас в подальшому! Слава Україні!!!
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Продавец оперативно связался, извинился, и в то же день вернул деньги на карточку. Большое спасибо за решение данной ситуации.
- Переваги:
- Положительное и быстрое решение проблемы.
- Недоліки:
- Бракованный товар
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та ще раз вибачаємось перед Вами за незручності. Будемо раді бачити Вас в подальшому, Ірино, гарного Вам дня!