- AI аналіз відгуків39 відгуків: 95% позитивних, 5% нейтральних, 0% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Сологуб О***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Дуже задоволений сервісом та
обслуговуванням даного магазину.
Ціни актуальні, товар прийшов дуже
швидко.
Калімба дуже класна . Зроблена з якісних матеріалів. Дерево/метал.
На калімбі гарне гравіювання у вигляді тризубу. Звучить дуже гарно. В комплекті молоточок для налаштування.
А ще в подарунок поклали прапор
України , чим дуже потішили мене.
Дякую за вашу роботу, за якісне обслуговування та патріотичну позицію.
Однозначно рекомендую даний
магазин . Оцінка 10/10- Переваги:
- Якісні матеріали/ціна.
Інструкція. Гарне пакування. - Недоліки:
- Лія В***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Дуже крутий інструмент, навчилися з хлопцем грати за тиждень вже 5 пісеньок) задоволена на всі 100!
- Переваги:
- Матеріали калімби чудові, супер інструмент
- Продавець Lemeshop
Шановна Лія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Замовила калімбу на подарунок. Все дуже сподобалось! Інструмент виконаний якісно, є гарний і зручний чохол. Доставка швидка. Ми з чоловіком дуже задоволені! Рекомендую!
- Переваги:
- Виглядає дуже красиво і чудова якість.
- Продавець Lemeshop
Доброго дня. Шановний Анастасія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару. Приємного користування!
- Варчук Я***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Все чудово. Гарна якість. Чудове звучання.
- Переваги:
- Якісне
- Микола Р***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Були приємно вражені високою якістю калімби. Дуже добротні матеріали. Відразу зрозуміло, що інструмент прослужить довго. Донька дуже задоволена!
- Переваги:
- Дуже висока якість музичного інструменту
- Недоліки:
- Не робить кави)
- Продавець Lemeshop
Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!
- Євген Я***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Дуже гарна якість та комплектація. Наявність чохла є перевагою. Звук нагадує якусь магічну музикальну шкатулку. Дякую.
- Переваги:
- Якість, звук, наявність чохла
- Валерий А***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Чудовий інструмент! Дочка в захваті! Вже придумує свої мелодії. Звучить гарно. Але болять пальці!
- Переваги:
- Гарний вигляд і звук. Хороший кейс для переноски калімби
- Недоліки:
- Немає захисту на пальці. В більш дешевих моделях він є
- Продавець Lemeshop
Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!\
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Менеджер звʼязався швидко, проконсультував, допоміг обрати найшвидший варіант доставки, тож калімбу на подарунок отримала вчасно, дякую! Сам товар гарний та якісний)
- Продавець Lemeshop
Добрий день, Шановна Ірина, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Диана З***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Вирішила зробити подарунок чоловікові і купити такий інструмент з гербом України!) Подарунок дуже сподобався, в класному чохлі перебував, має презентабельний вигляд) Доставили вчасно, за що велике спасибі!
- Продавець Lemeshop
Доброго дня. Шановна Діана, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та відгук). Приємного користування.
- Юрій О***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
купляв на подарунок для доньки, все сподобалось, якість та комплектація суперові.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Зауважень немає, все добре - дитина задоволена
- Переваги:
- Якісно виготовлена
Комплектація
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Дуже задоволена покупкою! Інструмент дуже якісний!!! Синочок у захваті!
- Переваги:
- Дуже якісний інструмент
- Продавець Lemeshop
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Дякую за чудовий, якісний інструмент. Дитина в захваті
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Купив для доньки. Дитина задоволена. Товар якісний.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Lemeshop
- Богдан О***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Чудово
- Цигура І***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
задоволена
- Переваги:
- Швидка доставка. якісний інструмент
- Віконський А***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Все ок
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Все ок
- Софія Р***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Гарний, якісний інструмент, дитина задоволена
- Переваги:
- Швидка доставка , якісний товар
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Дякую за швидке виконання замовлення дитині на свято
- Переваги:
- Виконаний з якісних матеріалів, приємне звучання, зручний захисний чехол
- Недоліки:
- Немає, тільки для чого молоточок, не зрозуміло. Звук від нього зовсім нецікавий
- Продавець Lemeshop
- Антон Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Отримав швидко, комплектація повна, дефектів немає. Інструмент працює саме так, як і розраховував. Все супер!
- Переваги:
- Тепер можна годинами медитувати
- Продавець Lemeshop
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо вам знову! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину.
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Рекомендую. Корисна річ і для відпочинку, і розваги, і для розвитку музичних навичок
- Переваги:
- Дуже гарний, якісний, незвичайний музичний інструмент. Прекрасне звучання.Тризуб в дизайні був вирішальним при виборі. Також перевагою є наявність в комплекті жорсткого чохла.
- Владислава Ф***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Калімба дуже сподобалася, якісна. Величезний плюс - це чудовий чохол, з ним інструмент добре захищений. Доставили швидко.
- Переваги:
- Чудовий чохол
- Продавець Lemeshop
Добрий день, напишіть, будь ласка, номер замовлення або ж "Питання про замовлення"
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Якісний і приємний інструмент. Звук чудовий. Чохол окремо класна річ. Не хаилюєшся що інструмент може випадково чимось замаститись
- Соколова Н***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Рекомендую.
- Переваги:
- Дуже гарний, красивий, якісно виготовлений інструмент, звук відмінний.
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Даже класний музичний інструмент, мені все сподобалось!
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Дуже сподобалось. Рекомендую до покупки!
- Переваги:
- Якісний інструмент, чохол
- Продавець Lemeshop
Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
рекомендую і товар і продавця.
- Переваги:
- гарний інструмент, швидка доставка
- Недоліки:
- не знайшла
- Продавець Lemeshop
- Світлана Х***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Дуже задоволені, відмінна якість, прекрасне звучання
- Мирослава К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Калімба просто неймовірна! Гарна, зручна, приємна на дотик, дуже якісна! Звучання відмінне! Безмежно задоволена, однозначно рекомендую!
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Щиро дякую за калімбу! Купувала на подарунок. Звук зачаровує! Дуже сподобалося, що в комплекті є футляр і наклейки.
- Вадим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Інструмент прийшов налаштований
- Переваги:
- Інструмент, упаковка - все ціле, в ідеальному стані.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Це перший досвід з подібними інструментами. Брав для дитини, але звісно - розбираюся разом. Зроблено якісно і презентабельно, звук - чарівний
- Переваги:
- Виглядає якісною
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Купувала Калімбу, вона неймовірна! Дуже дякую! Нажаль не встигла зробити фото, інструмент поїхав до Німеччини внукові.
- Переваги:
- Чарівний звук, стильний дизайн, зручний кейс, щоб не пошкодити інструмент в дорозі
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Дуже якісно все зроблено! Крутий футляр!
- Переваги:
- Якість, футляр.
- Недоліки:
- Поки не помітив
- Продавець Lemeshop
Шановний Денис, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)
- Настя К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Цікавий подарунок, якість хороша, упаковка гарна. Все супер.
- Продавець Lemeshop
Шановна Настя, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)