Відгуки покупців про Калімба Музичний інструмент Пальчикове піаніно ручна робота дерево 1 7 клавіш ручне фортепіано kayfovo KA-55

Оцінка користувачів 4.94/5
  • Галина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Темно-коричневий

Думала, що придбала собі кишеньковий інструмент. Виявилося, що купила доньці. За перший же день вона вивчила дві мелодії і тепер я просто чекаю, коли запал охолоне, щоб пограти самій

Переваги:
    Гарно звучить, можна досить швидко навчитися грати прості мелодії
    Недоліки:
    Конкуренція в сім'ї
    • Продавець  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Василь

• Юлія Ш***

Швидко, гарний інструмент.

• Іван К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Ха-ха-ха, купив вчора за 977грн, а сьогодні вже 823грн. Загалом це звісно без претензій, просто цікавинка така. Тому, люди купуйте вже, поки ціна трошки більш солодка, цей інструмент точно вартує тих грошей)
    та і забрати зможете вже на наступний день, дуже швидко відправляють.
    Гарного всім дня, без тривог і русн...

• V
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

сразу видно отличное качество, очевидно стоит своих денег.

в инструкции есть всё для обучения и обращения с интсрументом, на английском языке. так же есть пару мелодий в разных вариантах (табулатура, ноты).

есть молоточек для настройки, салфетка и немного красных наклеек для язычков. упаковано хорошо: пленка, коробка. чехла в комплекте нет, но это вовсе не минус.

доставка в соответствии с регионом, в моём случае, Киев-Днепр, два дня. продавца советую.

Переваги:
    невероятно красивы корпус, инструмент настроен, дефектов в изделии нет
    Недоліки:
    может быть немного пыльным, но это не так важно
    • Продавець  Lemeshop

• Вахрів Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Темно-коричневий

Товар дуже сподобався. Тішить і вушка і очі) За таку ціну повністю вартість своїх грошей. Після отримання замовив ще один у подарунок. Обдарована теж дуже задоволена

• Єгор І***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Темно-коричневий

Товар брав на подарунок, все шикарно. Доставка була швидкою

• Леся М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Темно-коричневий

Дякую за своєчасну доставку.
    Товар відповідає замовленню.Товар брала на подарунок.
    Всі задоволені.

• Олег Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Темно-коричневий

Сделано аккуратно, внешний вид отличный.
    Играет красиво и детям нравится!

• Володимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Темно-коричневий

Молоток там не працює. Але ноти - точні. Таке собі, погралися та й досить.

• Продавець  Lemeshop

Дякуємо за відгук! Шкода, що склалося таке враження. Насправді молоток входить у комплект не для гри, а для налаштування калімби — з його допомогою можна точно виставити ноти, якщо з часом вони змістяться. Приємно, що ноти вже були точні з коробки — це означає, що інструмент добре налаштований. Калімба чудово підходить не лише для короткої гри, а й для релаксації, медитації або музичних експериментів — можливо, ще повернетесь до неї

• Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Гарне звучання, ніяк не дійдуть руки налаштувати крайні стіки

• Василь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Все ок щодо товару. Щодо настройки - додаток, який в інструкції - не ок, настроював на слух) На професійну калімбу не тягне, але тому така і ціна)

Переваги:
    колір
    Недоліки:
    ніби нема
    • Продавець  Lemeshop

• Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Не сильно в цьому розуміюсь, купував на подарунок. Дуже сподобався візерунок та цвітова гамма.

Переваги:
    Наявне все що мало бути в наборі, сама калімба відповідає замовленій.
    Недоліки:
    Відсутній перелік, що входить до набору.
    Було б добре додати до набору торбинку та напальчники.
    • Продавець  Lemeshop

Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Просто казкова калімба. Дуже дякую, приємний звук В комплекті інструкція, приємна на дотик ганчірочка, молоточок, все як треба.

• Володимир Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Чудова калімба гарного кольору із гарним звучанням. Якісну вироблена!

Переваги:
    Зовнішній вигляд та звучання
    Недоліки:
    Із коробки трохи не попадала в ноти тому довелось налаштувати і тепер звучить чудово добре що в комплекті йде молоточок :)
    • Продавець  Lemeshop

• Поліна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

У комплектацію входить: калімба, молоточок, наклейки, інструкція та ганчірочка. Усе чудово, претензій не маю. Хороше упакування. Гарне звучання.

Переваги:
    Гарний зовнішній вигляд та звучання
    • Продавець  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Христина К***

Брала на подарунок

Переваги:
    Гарна , дуже сподобалась
    • Продавець  Lemeshop

• Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Замовляли калімбу на подарунок дитині, вона в захваті. Звучання чудове, повністю відповідає опису. Дякую!

• Владислав

Все супер

• Вікторія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Калімба якісна, звук чудовий, комплектація повна. Замовляли на подарунок у синьому кольорі, все сподобалось

Переваги:
    ціна, якість, звук

• Даніель Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Замовляли на подарунок, спеціально з кішкою, відправили іншу. Звісно ніхто нічого вже не міняв, бо вже було майже свято. Найприкріше, що я не перший такий...

Переваги:
    Звук гарний
    Недоліки:
    Не відповідає фото, інструмент не налаштований
    • Продавець  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук і вибачаємося за ситуацію, що склалася. Нам дуже прикро, що замовлення не відповідало вашим очікуванням, особливо зважаючи на те, що це був подарунок. Ми ретельно перевіряємо комплектацію перед відправленням, але, на жаль, іноді можуть статися помилки. Ваш відгук допоможе нам вдосконалити процес обробки замовлень, щоб уникати таких випадків у майбутньому. Якщо ви зіткнетеся з подібною ситуацією знову, будь ласка, одразу звертайтеся до нашої служби підтримки. Ми зробимо все можливе, щоб оперативно вирішити проблему. Дякуємо за розуміння!

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий

Замовляв спеціально з кішкою, прислали зовсім іншу. Пакував на подарунок і навіть не перевіряв, я розумію колір був би інший, але просто інший лот.

Переваги:
    гарний звук, нормальная якість
    Недоліки:
    не відповідає фото
  • Сергей С***

Якість супер

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий

Супер інструмент! Гарна якість, всі хто бачить, завжди цікавляться де купувала.

Переваги:
    Красиве різьблення, гарний звук, легкий у використанні.
    Недоліки:
    Потрібне налаштування.
    • Продавець  Lemeshop

• Світлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Темно-коричневий

Чудова калімба! Інструмент виготовлений ідеально, приємно тримати в руках і візуально виглядає добротно! Дякую!

Переваги:
    Ручна робота, приємне звучання
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Антон П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Темно-коричневий

Хлопцю в 13 років дуже сподобалось, сам налаштував за допомогою додатку, на який є посилання в інструкції. На ютубі досить багато прикладів пісень на калімбі, тому навіть без музичної освіти можна без проблем подалати навчання і грати досить відомі композиції. Також в нашій сім'ї є і менша дитина 4.5 роки і їй також дуже подобається створювати власні хіти)) калімба це 100% крута штука.

Переваги:
    Підходить для будь якого віку.
    Недоліки:
    Не має.
    • Продавець  Lemeshop

• Наталія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Темно-коричневий

Брали на подарунок, іменинниця була в захваті

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Крута якість, гарно виглядає і звучить. Рекомендую!

Переваги:
    Ціна, якість, зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  Lemeshop

• Аліна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Загалом все так, як у описі і на картинках, суттєвих недоліків немає. Приїжджає неналаштована, тому треба налаштувати і можна грати

Переваги:
    зручно тримати, гарно звучить, виглядає, як на картинці
    Недоліки:
    синя пляма фарби всередині
    • Продавець  Lemeshop

• Лілія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий

Дякую за калімбу! Дуже якісно. Чоловік задоволений подарунком!

• Леся Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий

Дякуємо! Дитині дуже сподобалось!)

Переваги:
    Гарний дизайн!
    Недоліки:
    Не побачили!
    • Продавець  Lemeshop

Шановна Леся, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Олександр Л***

Дуже красивий інструмент.
    Ідеально для новачків.

Переваги:
    Ціна, зовнішність, звук, якість, комплектація
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  Lemeshop

Шановний Олександр, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Анна К***

Олександр, можете скинути відео, як вона звучить, будь ласка?

• Олександра Л***

Купувала на подарунок. Чоловік задоволений. Дякую

Переваги:
    Ціна, якість
    • Продавець  Lemeshop

Шановна Олександра, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Юлия Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Темно-коричневий

Не сподобалось, що в характеристиках товару зазначено, що калімба виготовлена із дуба (це було вирішальним при виборі), а при отриманні цієї інформації я не побачила ніде. Крайні пластини дуже глухо звучать.

Недоліки:
    Зазначила
    • Продавець  Lemeshop

Шановна Юлія, Нам прикро, що вам не сподобався товар. У вас є гарнатія на товар, ви завжди можете звернуться до нас з перевіркою якості товару і якщо є брак ми залюбки вам обміняємо на новий товар.

• Олесь
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Темно-коричневий

Купив на подарунок дитині, а в результаті граються всі троє.
    Будуть тепер краще запам'ятовувати ноти для уроку музики.

Переваги:
    Розвиває творчість
    Недоліки:
    Не знаю
    • Продавець  Lemeshop

Шановний Олесь, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Аліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Темно-коричневий

Купувала на подарунок, все сподобалось. Виглядає дуже гарно, зручно тримати у руках. Звук якісний, проблем у користуванні не виявлено.

Переваги:
    Гарна і зручна
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановна Аліна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)