- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір стільниці: Білий. Ширина: 91. Глибина: 30
Нестоит таких денег!!!
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір стільниці: Дуб Сонома. Ширина: 91. Глибина: 30
Спасибо за быструю доставку, качество отличное, всё целое. Рекомендую к покупке.
- Переваги:
- Компактный, вместительный,то что нужно для дачи.
- Недоліки:
- Євгенія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір стільниці: Дуб венге. Ширина: 91. Глибина: 30
Отличная недорогая стильная тумба.
- Переваги:
- Хорошее соотношение цена- качество
- Недоліки:
- Отсутствовала ручка на выдвижной ящик, для меня это не критично.
- Валентина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір стільниці: Дуб Сонома. Ширина: 91. Глибина: 30
Довге очікування виконання замовлення. Частина на колесах прикріплена погано- вручено прямо в деревину. Пройшло фактично більш 2 х місяців але залишився стійкий неприємний запах лаку з шухляди. Можливо не витримана технологія.
- Недоліки:
- Різкий запах лаку , погане кріплення
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір стільниці: Дуб Сонома. Ширина: 91. Глибина: 30
Прийшов зібраний, цілий - все добре. Зроблений добротно, гарна фурнітура. Але...як же без але :) спершу даже не кидається в очі - по факту шухляда і 3 полички а на фото 4. Чому так?
- Переваги:
- Зібраний гарна фурнітура
- Недоліки:
- Не принципово але на фото 4 полиці тоді як по факту 3
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір стільниці: Дуб Сонома. Ширина: 91. Глибина: 30
Стіл перевищів очікування.Акуратний, компактний та якісний.Відповідає опису.Доставка швидка та безкоштовна на ТВ Розетка. Отримали без жодних пошкоджень.
- Переваги:
- компактний, функціональний, сучасний дизайн
- Недоліки:
- поки не виялено
- Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір стільниці: Дуб Сонома. Ширина: 91. Глибина: 30
Хорошая тумба, можно использовать не только на кухне. Тумбу привезли собранную в хлипкой картонной упаковке, но без дефектов. Рекомендую, мне она понравилась.
- Недоліки:
- Катерина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір стільниці: Білий. Ширина: 91. Глибина: 30
Тумба класна, але доставили побиту
- Переваги:
- Доставляється в зібраному стані
- Недоліки:
- Виробник або доставка недостатньо захистили кути тумби, тому мені приїхала з побитими кутами та подряпинам
- Іванна Т***
Жесть , і ви його купили чи відмовились ?
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір стільниці: Дуб венге. Ширина: 91. Глибина: 30
Все норм, тумба одразу зібрана, лише ручку перекритими, але є нюанс на стику.
- Наталя В***
А що саме за нюанс?