Відгуки покупців про Масажний килимок Easyfit з подушкою фіолетовий (мат акупунктурний-аплікатор Кузнєцова + валик-масажер для тіла: спини, попереку, шиї, ніг, стоп, голови) T-2709-VW
Є в наявності
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: TONUS
Товар качественный.Функции выполняет.Улучшился сон и ушли судорои с ног.яСпасибо.
- Переваги:
- Только плюсы
- Продавець TONUS
Ми вдячні за вашу підтримку та довіру. Раді чути, що Ви задоволені!
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: TONUS
Купувала батькам. Дуже корисна зручна річ! Всі задоволені! Подушка особливо сподобалась - і шия, і вуха в тонусі ;-)
- Продавець TONUS
Дякуємо за коментар. Гарного користування)
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: TONUS
Чудовий коврик. Батьки задоволені.
Дякуємо за відгук!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: TONUS
Товар відповідає фото, все якісно зроблено.
Швидко доставили, мені сподобалося - Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: TONUS
Доволі якісно зроблений, є чохол. Голову на валику довго не можу тримати, але це індивідуальне.
- Продавець TONUS
Доброго дня, Ігоре. Дякуємо, що поділилися високою оцінкою про наш товар.
- Евгений Р***Відгук від покупця. Продавець: TONUS
Очень хорошо сделан соответсвует ожиданиям быстрая доставка рекомендую
- Переваги:
- Качество изготовления плюс хороший мешочек для хранеия
- Продавець TONUS
Дякуємо, Євгене, за ваш відгук! Раді, що масажний килимок EasyFit та його якість вас порадували, а також сподобався зручний чохол для зберігання. Будемо раді новим замовленням!
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: TONUS
Просто супер. Я задоволена.
- Мар'яна Л***Відгук від покупця. Продавець: TONUS
Товар якісний, сподобався, упакований в чохол, тож не займає багато місця. Рекомендую
- Продавець TONUS
Доброго дня, Мар'яно. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще.
- Гергель О***Відгук від покупця. Продавець: TONUS
Дуже сподобався, приємно на ньому лежати, гарне відчуття, валик теж зручний.
- Переваги:
- Дуже гарний
- Продавець TONUS
Доброго дня, Оксано. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще.