Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Портативний міні кондиціонер Arctic Air Ultra G2 3 в 1 переносний Арктик еір Ультра Зволожувач Білий

Оцінка користувачів 3.88/5
  • Відгуки про товар продавця OpenPlanet
  • Владислав Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір корпуса: Білий

Нормальный дуйчик за свои деньги. В комплексе с водой и добавлением льда работает неплохо в жару +40)
    Нет проблемы что тебя продует ))

Переваги:
    Охлаждает,не продувает
    Недоліки:
    За эти деньги нет
  • Марина
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір корпуса: Білий

Товар на тверду трієчку. Єдиний мабудь плюс це те що він мобільний і може працювати від PowerBank . Може сам по собі вимикатися навіть якщо в резервуарі є вода, то вона не завжди проходить вниз до фільтрів, через це часто не моє прохолоди коли він працює. На свої кошти непоганий. Якби в мене не було такого самого тільки від мережі, можливо він би мені більше сподобався.

• Денис Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Дуже задоволений покупкою! Міні кондиціонер перевершив мої очікування. Компактний, тихо працює, легко користуватися. Добре освіжає повітря, особливо коли стоїть поруч на столі чи біля ліжка. Для своїх розмірів охолоджує досить ефективно. Якість збірки хороша, все працює без проблем. Однозначно рекомендую тим, хто шукає недорогий і зручний варіант для особистого використання.

• Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Мені сподобався мінікондиціонер, рятує від жари.

Переваги:
    Компактний, можна поставити в різних місцях, охолоджування є. Ціна відповідає якості.
  • Юлия П***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Рекомендую гарно працює,охолоджує кімнату на відмінно

Переваги:
    Охолоджує на 5
  • Станіслав В***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

За свої кошти кодиціонер це порятунок у спеку

Переваги:
    Дешевий, гарно працює, ємкість для води ок, не протікає
    Недоліки:
    Не вистачає підставки
  • Вікторія М***

Все відповідає опису. Рекомендую

Переваги:
    Зволоження, охолодження
  • Оля А***

Тиждень працюе хорошо , за такi грошi - нормальний товар , поки жодних проблем

Переваги:
    Дешево
    Недоліки:
    поки нема
  • Наталія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Відгук: Міні-кондиціонер Smart Arctic Air Ultra 3в1 — непоганий гаджет за свої гроші, але з нюансами

Оцінка: (4/5)

Мій досвід використання

Купив цей девайс перед початком спеки, щоб ставити на робочий стіл біля комп'ютера. Одразу хочу попередити тих, хто чекає від нього ефекту повноцінної спліт-системи: кімнату він не охолодить. Принцип його роботи — це випаровування води, тому працює він як персональний охолоджувач і зволожувач.

Коли сидиш безпосередньо перед ним (на відстані до 1–1.5 метра) — ефект супер! Потік повітря йде прохолодний і приємний, дихати стає набагато легше завдяки зволоженню.

Невеликі лайфхаки для максимального ефекту:

Лід — наш помічник: Якщо залити просто холодну воду, ефект слабкий. Я додаю у резервуар воду з холодильника та кілька кубиків льоду — тоді дме справжнім морозом.

Заморожування фільтра: Раджу дістати внутрішній губчастий фільтр, трохи змочити його і покласти в морозилку на 10-15 хвилин перед увімкненням. Так апарат видає максимум своїх можливостей.

Функціонал та дизайн

Зовні виглядає дуже симпатично і компактно, місця на столі майже не займає. Підсвічування приємне, вночі можна використовувати як нічник (кольори змінюються, або можна зафіксувати один). Те, що він працює від USB — величезний плюс. У разі вимкнення світла спокійно підключаю його до павербанка, і рятуюся від духоти. Шумить помірно, на першій швидкості спати взагалі не заважає, на третій — чутно, але не критично.

Вердикт

Як персональний охолоджувач для робочого місця або біля ліжка — варіант чудовий. Свої функції зволоження та легкого обдування виконує на 100%. За таку ціну — гріх скаржитися. Рекомендую, але купуйте з розумінням того, як саме він працює!

Переваги:
    Компактний, мобільний, працює від USB (можна підключити до павербанка), приємне підсвічування, реально освіжає на близькій відстані.
    Недоліки:
    Це не кондиціонер у класичному розумінні, а скоріше покращений вентилятор-зволожувач; не охолодить цілу кімнату.
  • Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Stylish car house

Ок

• Богдан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Не повний комплект, відсутність живлення
    Продавець не може ніяк відправити живлення, спочатку 3-4 дні, почекав ті дні, звязався і знову затримка
    Не рекомендую

• Продавець  Eligos

Добрий день! Шановний клієнт, довідправимо Вам кабель до кінця тижня, очікуємо на комплектуючі від постачальника, перепрошуємо за затримку. Ми відправляємо товар у повній комплектації на склади Розетки, її могло бути втрачено або при транспортуванні, або при огляді попереднім клієнтом.

• Маріанна
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Виконує свою функцію на відмінно. Єдине, що прилад приїхав із незначними пошкодженнями, які не впливають на роботу. Підсвітку можна вимикати, працює тихо

Переваги:
    Швидко охолоджує та освіжає повітря на визначеній площі
    Недоліки:
    Дрібні потертості корпуса та решітки біля фільтра
  • Ольга К***

Не поганий. Дує прохолодою. На свою ціну відповідає

• Богдан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Чудовий пристрій на СВОЇ гроші, це не кондиціонер, тому не розумію обурення інших покупців, чого ви хотіли ? Із водою з льодом ефект краще, коштує своїх грошей))

Переваги:
    Працює від power bank
    Недоліки:
    Відсутні
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Досить гарно охолоджує робоче місце: мене і ноутбук. При спеці з ним комфортно.

Переваги:
    Дія / ціна найвищий полказник
  • Роман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір корпуса: Чорний

Непрацюючий кабель, який йшов в комплекті. Низька якість пластику. Верхня кришка для заливу води, не закривається.

Переваги:
    Незнайшов
    Недоліки:
    Низька якість
  • Богдан Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: TinyTron. Колір корпуса: Білий

Прийшов швидко. Пакування ціле. В комплекті - usb-кабель. Підключив до ел.мережі, але він не подає ознаки життя!!! НЕ ПРАЦЮЄ !!!!

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    ТОВАР ПРИЙШОВ НЕПРАЦЮЮЧИМ. ПРОДАВЕЦЬ - ПЕРЕВІРЯЙТЕ СВІЙ ТОВАР ПЕРЕД ВІДПРАВКОЮ!!! Як повернути Вам його назад???
  • Toory
    Відгук від покупця. Продавець: СlarisseStore. Колір корпуса: Білий

Чудовий охолоджувач робочого місця за такі гроші. 3 швидкості обертів вентилятора. Працює.

Переваги:
    Ціна, свою роботу робить
  • Лариса К***

Через тиждень почав протікати

• Леся Г***

Така ж історія

• Продавець  Eligos

Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, замінимо Вам товар на справний або запропонуємо інші альтернативи вирішення питання.

• Родіон С***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Свої функції як для мене (поставити біля ліжка для сну в спеку) виконує чудово. Компактний і головне - працює від павербанку.

Переваги:
    Співідношення ціна-якість.
  • Ольга Х***

За свої гроші супер

• Анна

Охлаждает на 5 см

• Продавець  Eligos

Добрий день! Додайте лід у воду і це збільшить інтенсивність охолодження.

• Євгеній Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Basket. Колір корпуса: Чорний

Безтолкова річ, із заявлених 20 квадратів. Він може остудити максимум 2, і то якщо температура буде 20 градусів.

• Роман Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Stylish car house

Не ту модель прислали
    На фото умно сделали, два вида выложили . В начале нормальный .

Примечание

У матери как на фото первом , хороший .

Переваги:
    Плюсы - работает и подсветка прикольная.
    Недоліки:
    Минус - не регулируется шторка , пришел треснутый. Маломощный.
    • Продавець  Stylish car house

На всих фото одна і та само модель, більші також представлені серед наших тлварів на сайті під іншим артикулом. Якщо товар пошкоджений його не треба забирати з відділення пошти!!!

• Олександр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Пристрій "іграшковий". Від його роботи нульовий ефект як з точки зору зволожувача, так і вентилятора. Можете його купувати чисто як дитячу забавку.

Переваги:
    Працює від повербанка
    Недоліки:
    Не виконує свою функцію
    • Продавець  Eligos

Добрий вечір! Додайте лід у воду для більшої ефективності охолодження. Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені його функціоналом, отримуємо багато позитивних відгуків.

• Олександр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Отримав сьогодні, поки що працює і доньці подобається. Були проблеми при перевірці товару в магазині через те, що продавець міряє потужність цього пристрою у вольтах, вперше стикаюсь з такою технічною неосвіченістю в характеристиках товару! Від вбудованого в фільтр USB-порта пристрій не хотів повноцінно функціонувати. Коли підключив через зарядний пристрій на 33Вт до розетки на 220В все стало нормально.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    За такі гроші ще не знайшов
  • Максим Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Сам девайс доволі не паганий, але хотілося б трохи потужніший вентилятор і рухому шторку. А так все супер,своїх грошей вартує.

Переваги:
    Компактний, доволі бюджетний
    Недоліки:
    Трохи слабкий вентилятор
  • Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Дуже зручний. Стоімость-товар відповідає дійсності.

Переваги:
    Маленький
    Недоліки:
    Що не знайшла
  • Михайло Ш***

Виконує свої задачі

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Портативний, в чому його велика перевага, не нагрівається. Добрий для робочого стола

Переваги:
    компактний
    Недоліки:
    поки немає
  • Тетяна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Нормальний пристрій, від спеки спасає.

Переваги:
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Олена К***

Поломался через неделю

Переваги:
    Недоліки:
    Не надёжная вещь
    • Продавець  Eligos

Добрий вечір! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера для з'ясування деталей, якщо товар бракований - замінимо Вам його на справний.

• Продавець  Eligos

Ви повідомили нас, що залишаєте пристрій у себе. Якщо передумаєте - пишіть нам у чат та з Вами зв'яжеться наш менеджер для врегулювання питання.

• Ірина Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Хороший пристрій за свої гроші. Про 15м перебільшення, але в радіусі 1,5-2 м від нього комфортно

Переваги:
    М'яке охолодження,а не сильний обдув, як у вентилятора. Доволі тихий. Хороший ресурс роботи (попередній 2 сезони пропрацював просто не вимикаючись
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Нормальний охолоджувач повітря, у спеку домопогає. Задоволена покупкою

Переваги:
    доступна ціна
  • Валентин К***

Товаром задоволений.

Переваги:
    Компактний, тихо працює
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Таку модель купую вдруге. Маленька, зручна, легка у користуванні, рятує під час спеки. Можна поставити поряд з кліткою з домашньою тваринкою для її більшого комфорту. Попередній такий "кондиціонер" пропрацював близько трьох років, що, я вважаю, непогано для такої техніки. Використовую у приміщенні 10 кв.м.

Переваги:
    Маленький, рятує під час спеки. Фільтр можна мити самостійно за необхідності.
    Недоліки:
    Потрібен перехідник, щоб підключати до електричної мережі.