- Барінова М***Відгук від покупця. Продавець: Estudea
Прозорий гель з ледь помітним відтінком. Дуже широкий пензлик,не зручно користуватись
- Недоліки:
- Широкий пензлик, забагато ментолу
- Стеценко О***Відгук від покупця. Продавець: Estudea
Блиск просто чудовий приємний теплий колір, губи трошки збільшує, має зеркальний блиск, гарно виражений смак ментолу!
- Переваги:
- Лаковий блиск, не липкий, гарний напівпрозорий колір.
- Недоліки:
- Так класно виглядає на губах, що швидко закінчується
- Аля Н***Відгук від покупця. Продавець: Estudea
я брала розовий півпрозорий але цей найбільш сподобався я люблю нюдово коричневі відтінки і з моїм нюдово коричневим тон темніше олівцем якраз гармонійно поєднується або ще як комбо з матовою нюдовою помадою, мені сподобалась його текстура яка не розтікається а нормально лягає із за цього пухкі блискучі губи, нормасний пензлик доречі великий, ну по відчуттям я брала раніше плампери з горячим ефектом там був перець, а цей якраз підходящий варіант комфортніше
- Переваги:
- красивий нюдово коричневий відтінок, стійкий блиск, об'ємний макіяж
- ЯринаВідгук від покупця. Продавець: Estudea
трохи пече, але результа такий собі. відтінок гарний, але реально противний. в мене викликав алергічну реакцію. не рекомендую
- Переваги:
- трохи збільшує губи
- Недоліки:
- жахлива консистенція, дуже неприємний на губах, ніби якимсь парафіном чи воском намазаний
- Продавець Estudea
Ярина, дякуємо вам за залишений відгук. Косметика бренду Pastel проходить увесь спектр необхідного контроля щодо безпеки відповідно до технічного регламенту. Нам шкода, що даний плампер вам не підійшов. Задля уникнення відчуття дискомфорту рекомендується наносити блиск тонким слоєм.Плампер містить в своєму складі екстракт ментолу й алое вера які забезпечують приток крові к губам за рахунок чого вони трохи збільшуються в об’ємі стають яскравіше та отримують більш чіткий контур. Інтенсивність пощипування, підвищена чутливість та на той чи інший компонент може індивідуальною для кожної людини.
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: Estudea
Створює об'ємні губи, дзеркальний ефект, нема липкості, комфортне відчутття
- Переваги:
- Об'ємні губи