Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Електронна книга Amazon Kindle 5th Gen Graphite, 2 ГБ, дисплей 6 E Ink, антиблікове покриття, Wi-Fi/Bluetooth, веб-браузер, вбудований словник, щільність 167 dpi, відновлена, сіра

Оцінка користувачів 4/5
  • Антон Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT

Товар супер, батарейка тримає два тижні, по плюс мінус дві години в день. Єдиний мінус це погано зібраний корпус. Часу вже не було на заміну, бо книга була на подарунок. Ось така от неприємність

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT

Товар за свою ціну те що треба

• Павло Б***

Прийшло без інструкції. Немає української мови. Немає підсвітки

• Ксюня

Української мови не має в меню. Но книжки можна завантажити на українській мові та читати. А підсвітки у цій моделі ніколи не було. Після 7 покоління тільки є. Екрани у Kindle найкрутіші!

• Анастасія П***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT

все чудово, книжка виконує функцію книжки, без лишніх забобонів, саме те що шукала

Переваги:
    колір, олдскульний стиль, немає сенсору щоб випадково не тицяти, кидаєш книжки - читаєш. 2гб вистачить на все життя. кнопки зручні) хакнути можна і поставити свою заставку замість дефолтних
    Недоліки:
    вай фай хоч і є, але не працює)) та і не дуже потрібен насправді
    • Оксана

Можете доповнити відгук?
      Як на зараз враження?

• Анастасія П***

все ще ок, залежить від того нащо вам потрібна книжка. якщо реально чисто шоб читати - прекрасно. заряд тримає норм, в мене розрядилась повністю через 3 тижні (я читала десь 1-1.5 години щоденно). до амазон акаунту підключитись складно бо вайфай не дуже добре працює і видає помилки, але так як я книжки через комп закидую то мені окей. якщо ж вам важливо щоб через амазон все поацювало то краще купити новішу модель)

• Назар П***

Скажіть, а в форматі epub підтримує?

• Александр К***
    Продавець: MGBT

книга работает

Переваги:
    Работает
    Недоліки:
    - товар не тот что на фото
    - нет кабеля зарядки
    - нет чека м покупке