Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Насос ручний для м’ячів, велосипедів, надувних виробів Newt Pump NE-P-19

Оцінка користувачів 3.67/5
  • Відгуки про товар продавця ASAP
  • Максим О***
    Відгук від покупця. Продавець: ASAP. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий + чорний

Чудовий насос за нормальні гроші

• Віталій З***

Мʼячі качає чудово.

• Ілля Б***

Насос класний. Качає швидко. Нарікань немає.

• Кирилло К***

Прожил ровно 2 накачивания и оторвалась верхушка:)

• Тетяна О***

Топ за свої гроші, рекомендую, качає добре

Переваги:
    Топ за свої гроші
  • Дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий + чорний

Справний, гарно працює.

Переваги:
    Легкий
  • Антон Б***

Якість така собі. Хоча і вартість доволі низька. Якщо сподіваєтесь отримати якісний насос, то краще переглянути інші варіанти

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Деякі деталі одразу відпали, є якісьзалишки чи то клею, чи то бруду
  • Александр Ч***

Не рекомендую цього продавця, взагалі не розумію як його допустили на розетку..адже у нормальних людей рука не підніметься таке відправляти - він б/у

Переваги:
    Немає, він б/у
    Недоліки:
    Насос відверто б/у - куча подряпин, потіки масла, мʼятини на трубці та головне - він не працює!

Добрий день, ми відвантажуємо новий товар, чому і як він такий приїхаd?, то вже інше питання. На товар є гарантія, замініть на інший. Можете звернутися до магазину Розетка або напряму до виробника TM Newt для вирішення питання

• Сергей В***

Насос свои функции выполняет, в комплекте было все. Забрал упакованым в обычную пленку и после распаковки оказалось что пластик треснутый ( прикрепил фото)

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Плохая упаковка и приехал треснутым
  • Марина С***

Гарний, все чудово

Переваги:
    Все класно
  • Ольга

Сьогодні отримала. В комплекті не було жодної насадки для насосу. Звісно, треба було перевіряти на місці, але що я можу перевірити, думалось мені. Тепер це непотрібна річ, тому що дитячий мʼяч, задля надування якого він і куплявся, не надути. Гроші на вітер.

Переваги:
    Немає.
    Недоліки:
    Немає насадок.

Добрий день, десь випали, так як в комплекті мають 100%, зверніться до виробника Newt через офіційний сайт - дошлемо Вам!

• Олег Ш***

3 рази накачав волейбольний м'яч. Усе супер.

• Данильчук А***

Якість жахлива, розвалився коли тільки взяв у руки та почав качати .

Переваги:
    Не виявив
    Недоліки:
    Не кому не раджу

Добрий день, на насос є гарантія, зверніться в сервісний центр магазину Розетка або напряму до нас тм Newt через офіційний сайт для заміни

• Ігор

Якість дуже посередня. Немає смазки, насос місцями клинить. Краще купити щось подорожче.

Переваги:
    Недоліки:
    Погана якість
  • Альберт М***

ох не надумайте купувати цей мотлох ... хтось скаже, яка ціна така і якість, але у мене й разу не вдалося накачати м'яч... насос просто був в упаковці вже зламаний та ще й з дефектом вм'ятинної на трубці... загалом, краще за ці гроші купіть пельменів, міцніше буде

Переваги:
    Недоліки:
    при розпакуванні зламався

Добрий день, замінити не пробували? На товар є гарантія.

• Данильчук А***

Яка ціна така і якість