- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Нормальний шампунь, але хотілося б більш вираженого аромату кокосу, як на мене, в цілому добре.
Олексію, дякуємо за ваш відгук!
Раді, що шампунь справив у цілому позитивне враження. Щодо аромату — вдячні за зауваження. Аромат у формулі засобу спеціально зроблено делікатним, щоб не перевантажувати відчуття, однак ми врахуємо ваш коментар при подальшій розробці та оновленні продукту. Дякуємо, що поділились враженням і користуєтесь продукцією Tink!
- Даніель Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Чудовий кокосовий шампунь , Рекомендую
- Переваги:
- Волося стає шовковистим
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Волосся сухе після нього і погано піниться
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Люблю шампуні цього бренду. Вимивають волосся добре, гарно піниться, вистачає на довго. Запах насичений, дуже приємний. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна/якість
- Александра Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Шампунь сподобався, буду замовляти ще. Дуже приємний запах, гарно піниться і вимиває волосся.
- Дмитрий Г***Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Хороший шампунь, как показала практика. В составе есть глицерин и касторовое масло. Очень кстати, если у Вас жирные волосы. Нравится, что после мытья некая легкость появляется.
- Переваги:
- Качество
- Анна А***Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Просто супер! Особенно понравился запах, хочется съесть.Волосы легко расчёсываются.
- Галина К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Заказала себе этот шампунь для нормальных волос Tink Кокос-Пшеничные протеины 250 мл. Осталась рада покупкой! Шампунь увлажняющий, отлично очищает волосы и кожу головы. Имеет приятный аромат, не содержит вредных компонентов. Масло кокоса и протеины пшеницы в комплексе бережно ухаживают и восстанавливают естественный блеск волос, активно увлажняют, питают и тонизируют. В результате регулярного применения шампуня волосы выглядят шелковистыми и ухоженными. По цене как на меня доступный! Советую к покупке!
- Переваги:
- Отлично очищает волосы и кожу головы, имеет приятный аромат, доступный по цене, волосы выглядят шелковистыми и ухоженными.