Картка Rozetka

Відгуки покупців про Замки безпеки набір 15 шт Замок блокатор на меблі від дітей Vela Bear універсальні силіконові гнучкі Прозорі

Оцінка користувачів 2.29/5
  • Владимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Білий

Дитина якій рівно рік розібралася як відкривати замки за годину.
    Ще є питання до якості: обюезжирив поверхню, нагрів феном скотч, приклеїв і потримав хвилину. Результат - половина замків відпала через декілька годин.

Переваги:
    Не побачив
    Недоліки:
    Якісь та принцип відкриття
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Білий

Діяла згідно інструкції (нагріти, не чіпати і тд) однак що фіксація слабка до поверхні, що «замок» відкривається при найменшому зусиллі (дитині рік). Тому не рекомендую.

Недоліки:
    Не виконує своїх заявлених функцій
  • Марія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Білий

Перше враження, ніби все норм. На пошті ж не перевіриш як воно клеїться) Після того, як наклеяла, через годину-дві, починає все відпадати і толку немає. Гроші на вітер.

Недоліки:
    Погано держиться
    • Продавець  RedCatik

Вітаю! Для доброго кріплення замків потрібно клеїти згідно інструкції. Перед поклейкою потрібно феном нагріти клейку сторону. В такому разі все буде триматись добре.

• Юлія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Білий

Взагалі просто жах … дитина у 8 місяців їх просто тягне і вони відкриваються ! Не вважаю що так мало би бути взагалі , ніякого захисту !

Переваги:
    Недоліки:
    Суцільний недолік
    • Продавець  RedCatik

Рекомендуємо клеїти згідно інструкції, в такому разі замочки повинні триматись добре. Після поклейки не чіпати їх напротязі доби.

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Білий

Замки хорошої якості, кріплення надійно тримаються, механізм відкриття дитина поки що не зрозуміла, на відміну від попередніх. Дякуємо,покупкою задоволені на !!!

• Продавець  RedCatik

Дякуємо за ваш відгук! Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших клієнтів, раді допомогти!)

• Валентина М***
    Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Білий

Поки тримаються, на відміну від попередніх. Міцно защолкується кришечка. Гарна якість пластику.

Переваги:
    Привабливий дизайн. Зручні у використанні.
    Недоліки:
    Не виявлено.
    • Продавець  RedCatik

• Павло К***
    Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Білий

Дитина сильно дьргое двери, замок сам откривается!

• Продавець  RedCatik

Дякуємо за ваш відгук! Якщо дитина буде сильно дьоргати, то, на жаль, замки можуть не витримувати. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших клієнтів, раді допомогти!)