- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Білий
Дитина якій рівно рік розібралася як відкривати замки за годину.
Ще є питання до якості: обюезжирив поверхню, нагрів феном скотч, приклеїв і потримав хвилину. Результат - половина замків відпала через декілька годин.- Переваги:
- Не побачив
- Недоліки:
- Якісь та принцип відкриття
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Білий
Діяла згідно інструкції (нагріти, не чіпати і тд) однак що фіксація слабка до поверхні, що «замок» відкривається при найменшому зусиллі (дитині рік). Тому не рекомендую.
- Недоліки:
- Не виконує своїх заявлених функцій
- Марія Ш***Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Білий
Перше враження, ніби все норм. На пошті ж не перевіриш як воно клеїться) Після того, як наклеяла, через годину-дві, починає все відпадати і толку немає. Гроші на вітер.
- Недоліки:
- Погано держиться
- Продавець RedCatik
Вітаю! Для доброго кріплення замків потрібно клеїти згідно інструкції. Перед поклейкою потрібно феном нагріти клейку сторону. В такому разі все буде триматись добре.
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Білий
Взагалі просто жах … дитина у 8 місяців їх просто тягне і вони відкриваються ! Не вважаю що так мало би бути взагалі , ніякого захисту !
- Переваги:
- Недоліки:
- Суцільний недолік
- Продавець RedCatik
Рекомендуємо клеїти згідно інструкції, в такому разі замочки повинні триматись добре. Після поклейки не чіпати їх напротязі доби.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Білий
Замки хорошої якості, кріплення надійно тримаються, механізм відкриття дитина поки що не зрозуміла, на відміну від попередніх. Дякуємо,покупкою задоволені на !!!
- Продавець RedCatik
Дякуємо за ваш відгук! Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших клієнтів, раді допомогти!)
- Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Білий
Поки тримаються, на відміну від попередніх. Міцно защолкується кришечка. Гарна якість пластику.
- Переваги:
- Привабливий дизайн. Зручні у використанні.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець RedCatik
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: RedCatik. Колір: Білий
Дитина сильно дьргое двери, замок сам откривается!
- Продавець RedCatik
Дякуємо за ваш відгук! Якщо дитина буде сильно дьоргати, то, на жаль, замки можуть не витримувати. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших клієнтів, раді допомогти!)