Відгуки покупців про Гітара класична Yamaha C40 (чохол, скарбничка, медіатор, струна)
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE
Якісна гітара, все як в описі. Продавець швидко зв'язався, все розповів про товар.
- Переваги:
- Швидкотвідправили
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE
Замовлення прийшло швидко,гітара чудова,син дуже задоволений.
- Переваги:
- Гарна якість
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE
Дякую, оперативно відправлений товар, якість супер
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE
Гарна гітара, замовлення прийшло швидко.
- Переваги:
- Легка.
- Недоліки:
- Не було запасної струни
- Дар'я Р***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE
Швидка доставка і класна гітара!
- Дарія П***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE
Купували для сина.
Відправили швидко. Надійне пакування, все працює. Дякую. - Нагурна Н***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE
Доставка була дуже швидкою, посилку отримала без затримок. Гітара чудової якості, звучить прекрасно і виглядає ще краще, ніж на фото. Ціна повністю відповідає якості — я дуже задоволена покупкою!
- Переваги:
- Відмінна якість
- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE
Купував цю гітару сину на подарунок. Все супер!
- В'ячеславВідгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE
Звук гітари гарний.
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE
Однозначно рекомендую
- Переваги:
- Якісне звучання,швидка доставка
- Недоліки:
- Поки не помітила
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE
Дуже дякуємо за швидку доставку, гітара гарної якості, дуже сподобалась!
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE
Купил на подарок внучке, она и ее учитель музыки в восторге, порадовала оперативность в доставке
- Переваги:
- Все честно, без обмана
- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE
Все супер
- Ан А***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE
Все добре. Співвідношення сервіс ціна якість
- Потапчук П***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE
Гітара чудова. Чохол зовсім не такий як на фото. Зовсім поганий та не якісний!!!! На жаль це є великим розчаруванням! Виглядає як звичайний обман. Тим більше що купувалось для подарунку. Разводняк
- Продавець MUSIC HOUSE
У комплекті звичайний чохол без утеплювача з водостійкої тканини. Такий чохол коштує окремо 300 грн. Ви отримали за 180 грн: чохол, скарбничку під медіатор, медіатор, 1-ша струна додатково. Є чохли з утеплювачем в 5 мм, та в 10 мм. Запропонували обміняти , клієнт пішов у конфлікт. Значить не такий уж і поганий чохол за такі кошти….
- Микола А***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE
Може мені так повезло, але до цього була трембіта (не самий кращий варіант), але незручностей було менше. Перед кожним використанням доводиться налаштовувати, хоча викоричтовую зовсім трохи.Звучання, навіть для нейлонових тструн, доволі тмяне. Короче кажучи: " Дуже в цій гітарй розчарувався. Від її очикування ємоцій було більше ніж від самої гітари"
- Переваги:
- Швидко відправили.
- Недоліки:
- Налаштування та звук.
- Іванна Н***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE
Дякуємо все прийшло швидко,ціле)
По гітарі все чудово. Струни м'які все чудово))- Переваги:
- В комплекті чохол
- Надежда Х***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE
Купували гітару, з переваг якість самої гітари та неймовірно круті хлопці, які відправили її 30грудня, і Санта встиг доставити її під ялинку! Дуже Вам вдячні! Вже граємо, дитина задоволена! Гарних продажів в прийдешньому році!
- Карпук Я***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE
Гарний сервіс, швидка доставка, товар якісний. Дякую.
- Анатолий П***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE
Все сподобалось, дякуємо. Гітара прийшла вчасно, якість та зовнішній вигляд супер.
- Анатолій К***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE
Наперекір усім ворогам успіхів Розетці, MUSIC HOUSE і НП!
- Переваги:
- Хороший інструмент у своєму класі. Виготовлений якісно і явно з душею. Компелектація прийшла повна. Продавець MUSIC HOUSE фактично блискавично офрми і відправив замовлення. Одесити, браво — гітара на другий день була в Києві (звісно й Новій пошті дяка).
- Недоліки:
- Жодних не виявлено.