- Світлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: EuroChoice
Перепробовала багато чого (клейкі папірці, порошки, пасти), але допоміг тільки цей засіб. Мурахи спочатку були тільки у ванній, а потім вже й у кімнатах.
Потрібно прям по кілька пасток поставити в кожній кімнаті і десь через 5 днів вже жодної мурахи не було.
Також дуже зручно використовувати (у нас вдома кіт). - ОлександрВідгук від покупця. Продавець: EuroChoice
В квартирі завелися маленькі мурахи. Спочатку я придбав 3 шт. цих "пасток", мурахи не охоче, але виїли цей засіб за 2 дні. Мурахи як бігали, так і бігають. Отже, я придбав ще 3 "пастки" і одну вирішив вскрити ножем і подивитись, а скільки ж там того засобу. Вскривши НОВУ пастку я побачив що того гелю там 2 краплі! Тоді я вскрив ще 2 нові "пастки" і там також 2 крапельки того гелю, просто на палець... Це що якийсь жарт? Виробник чи то продавець запевняє що "засобу" хватає на 3 місяці... Серйозно? Як??? Його з'їдають за 1-2 дні і до того ж ефекту нуль! Навіщо тоді такий великий коробок на 2 краплі гелю? Тож я не раджу купувати пластмасову коробочку за 290 грн.
Взагалі я ніколи не пишу відгуки, але тут навіть у мене не витримали нерви. Майже 2 тищі викинуті на вітер. Дуже дякую.- Переваги:
- Нуль
- Недоліки:
- Скам
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: SmartGray
Беру другий рік. Чудово працює
- Олександра Б***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Мурахи пропали, значить працює.
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Відмінно впорався з задачею. Але треба провітрювати приміщення пару днів
- Переваги:
- Мабуть, найкращий засіб від мурах серед тих, що я купував
- Недоліки:
- Запах
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Повна х***я, не працює. Комахи просто обходять стороною
- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Не працює, шкода витрачених коштів
- Настя К***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Періодично треба оновлювати. Але коли пастка стоїть повна, то мурах немає. Вистачає приблизно на тиждень
- Переваги:
- Позбавляється мурах
- Недоліки:
- Треба постійно оновлювати
- Світельська В***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Годівничка прекрасно вирішила проблему. Кілька тижнів тому з'явились мурахи в будинку. Вчора ввечері поставила пастку в місці, де вони активно бігали. Як виявилось, вгадала, бо коли вони почали лізти на приманку, в метрі від пастки по їх доріжці знайшла вхід в гніздо (ледь помітна щілина між гіпсокартоном і підвіконням, ніколи б не додумалась там шукати). Зацікавились вони дуже швидко, за 3-4 години їх значно менше, на ранок лишились одиниці, і менше ніж за добу після встановлення їх взагалі не більше не було. Годівничку поки не прибираю, на випадок, якщо десь ще лазять залишки чи ще якісь прокинуться.
В пастці треба відламати заглушки, руками це зробити важко, в мене 2 з 4 просто зламались, але не лишили отвору, довелось виколупувати ножем.- Переваги:
- Чудово працює, мурахи зникли
- Недоліки:
- Важко відламуються заглушки, частково ламаються в процесі
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Нажаль результату не побачила, навіть після двох місяців. Мурахи оминають його. Також пакування не містить інструкції як відкрити, шукала в інтернеті
- Виктор Ш***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Десь через 2 суток мурахи зникли, як поставив зразу зацікавлись цією вкусняшкою
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Не знайшов
- НазарійВідгук від покупця. Продавець: SmartGray
Перш ніж придбати - консультувався з продавцем, але…
Купив цю приманку для боротьби з фараоновими мурахами в багатоквартирному житловому будинку.
Мурахи приманку обходять стороною, як би не переставляв на їхніх доріжках.
Просто проповзають повз.- Переваги:
- Доставили швидко
- Недоліки:
- Не ефективний засіб
- Ві Ш***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Не приваблює мурах взагалі, вже місяць стоїть на мурашиному шляху - обповзають і йдуть собі далі
- Недоліки:
- Не працює
- Лидия П***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Немає інструкції на укр мові. Пишу відправнику - він не відповідає. Як використовувати - не зрозуміло.
- Переваги:
- Не знаю. Бо не можу користуватись.
- Недоліки:
- Немає інструкції на укр. Мові.
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: SmartGray
Наче працює, кількість мурах за 2 дні сильно зменшилась
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: SmartGray
Класна пастка, працює, мурахи зникають десь за добу
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: SmartGray
Настільки висадилась з ефективності цього девайсу, що пішла писати відгук. Мурахи налізли в квартиру під час ремонту, швидко розмножилися у нереальних кількостях, залишила пастку у ванній, менше ніж за 20 годин їх не було. 10/10
- Переваги:
- Дійсно ефективний
- Недоліки:
- Не помічені
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Все працює, мурах не було вже на наступний день.не має інструкції разом з товаром, шукала в інтернеті
- Переваги:
- Все працює, мурах не було вже на наступний день.
- Недоліки:
- не має інструкції разом з товаром, шукала в інтернеті
- Артем Д***
А яку вам інструкцію треба? На фото видно три заглушки, які думаю треба просто відкрити, чи інструкцію як покласти на підлогу?
- Юрий О***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Чудово працює
- Несміян В***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Схоже що дійсно не працює
- Переваги:
- Недоліки:
- не працює
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Нажаль, засіб не працює
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює
- Антон З***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Мурахи його просто ігнорують, не працює взагалі...
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Нажаль, не дуже дієвий засіб.
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Пастка, безумовно, приваблює мурах. Щойно відкрив і встановив - почався справжній ажіотаж. Але на протязі тижня мурахи як бігали, так і бігають. Добре, що проблема була в підсобному приміщенні, мурахи заповзали буквально з-за стінки. Здогадався перекласти ту пастку назовні. І вся та мурашина зграя збіглася туди, а в приміщенні щезла. Тобто проблема ніби вирішилася, але, думаю, ефекта отрути немає майже зовсім, бо загиблих мурах не бачив. Добре, що хоча б діє як приманка.
- Переваги:
- Помірний ефект є
- Недоліки:
- Мурахи будуть присутні, поки та пастка знаходиться вдома.
- Продавець SmartGray
Доброго дня.
Принцип дії приманки з отрутою, що вони її їдять і несуть до себе в гніздо, де травиться колонія і вона гине в гнізді.
Тому трупіків мурах ви не бачите.
- Ирина Э***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Работает на отлично! Муравьи исчезли за 2 дня. Очень довольны.
- Переваги:
- Очень эффективный
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Не ефективний засіб.мурахи як бігали так і бігають.
- Продавець SmartGray
Доброго дня, потрібно пастку ставити на шляхах проходу мкрах, саме головне щоб мупахи відчули засіб і вони занесуть його в гнізде, де всі загинуть. Якщо вони по якісь причині не лізуть в пастку, киньте одного двох в приманку, і вони за декілька днів зникнуть.
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Засіб не має перекладу інструкції.
Треба зламати заглушки, щоб був доступ до гелю всередині.
Я вважала що мурахи на неї збігуться як на мʼясо, бо мої любили білкову їжу, мʼясо, риба, яйця, і навіть котячий корм - вони вже там двіжували.
Але до того як я купила цей засіб я вже прийняла міри і ніяких залишків їжі ніде, тож та кількість мурах яка залишалася по одному по два забрідали в установку.
І зникали. Але зʼявлялись в іншому місті. Потім гель підсох, тому я його зубочисткою перемішала.
А потім я знайшла мурашине кубло чи шлях, і розкурочивши цю пластикову установку зверху, дістала нормальну краплю гелю і прям поряд їм туди поклала. Два дні і вони зникли. Враження неоднозначне бо засіб сам по собі не приваблює мурах (не виманить представників різних сімей), а спрацює там де ви знаєте вони є, якщо підсунути. - ВалентинВідгук від покупця. Продавець: SmartGray
Муравьи пропали, но через недели 3-4 снова появились. Достал ловушку - оказалось, что она полностью пустая. Похоже съели все или высохло каким-то чудесным образом. Взял еще одну, проверю еще раз. Но дорогова-то раз в несколько недель покупать их, хотя написано, что на пол года должно хватать.
- Продавець SmartGray
Доброго дня. У виробника зазначино що приманка вистачає до 3 міс., але це дуже сильно залежить від кількості мурах, якщо їх багато то вони всю принаду можуть зїсти за декілька днів, але з іншої сторони чим більше вони цього зїдять тим скорше їх не стане.
Те що мурахи появилися ще раз, то мусите перевірити звідки залазять, бо буває з вулиці, підвалу чи іншої квартири і обовязково пастку ставити на їх шляху.
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Щось я ніби купила кодівницю для мурах за 220 грн! Поїли і далі повзають. Чекала 2 тижні - ніякого результату
- Євгеній Т***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Перед використанням слід відлосати всі 4 виступи щоб утворились 4 входи. Брав ще один засіб від мурах, то в цей мурахи лізли охоче і пропали.
- Переваги:
- Виглядає що діє
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
В описании указано ,что 10гр вес. Пришла коробочка на которой написано 2гр. И нет инструкции , все на польском.
- Недоліки:
- Не відповідає опису
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: SmartGray
Инструкция ТОЛЬКО на польском. Даже на английском нет. С помощью гугл объектива переводил, чтобы понять как ловушку открыть. Оказывается надо отломать пластиковые штыри.
- Недоліки:
- Инструкция ТОЛЬКО на польском
- Вероніка Г***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Хороший засіб від мурах, допоміг швидко, вже через добу мурахи почали зникати.
- Гондорчин Р***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray
Засіб робочий: в перший же день помітив велике скупчення мурах біля нього. Через пару днів мурах уже було взагалі.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: SmartGray
Мурахи наче як зникли через дві доби, подивимось як буде далі
- Переваги:
- Наче працює
- Недоліки:
- Немає інструкції українською мовою
- Кирилл М***
Як результат?
Засіб допоміг?