- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 4.3
#мояраспаковка
Отличный чайник. Метал толстый, ручка софтач, многослойное дно. Смотрится очень симпатично и надежно. В семье уже года 4 служит чайник этого производителя но другая модель ( форма иная а ручка свисток теже) и он до сих пор как новенький. Пока еще не использовал, покупался на подарок, добавить более нечего.
#мояраспаковка- Переваги:
- Чайник тяжелый, многослойное дно.
- РитаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 4.3
Добротный чайник. Но как по мне, тяжеловато даже наполовину заполненный. Но то дело привычки. Металл хороший, не тонкий. Ручка софт-тач, приятная. Если греть на большой конфорке, ручка тоже сильно греется, если на средней-то нет. В чайник до начала носика влазит 4,2 л воды! Он реально вместительный. Даже огромный. Диаметр в самой широкой части около 23-24 см. Дно специально изогнуто для быстрого нагрева.
- Переваги:
- Качество и приемлемая цена, обьем
- Недоліки:
- Тяжеловато, но не критично
- Наталия Х***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Об'єм: 4.3
При консервуванні також знадобиться, буде як знахідка.
- Переваги:
- Великий, місткий, якісний. На велику родину те що треба.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець Estetiks Official
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені. Це найкраща нагорода для нашої команди.
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Об'єм: 4.3
Класний чайник, 4,3 л., для мене, це, що лікар прописав, саме те! Стандарт 3л. замалий.
- Переваги:
- Відмінна якість, дійсно товстий метал.
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 4.3
Отличный чайник. Красивый, большой, громко свистит. Хорошо моется.
- Переваги:
- Нержавеющая сталь, громкий
- Валерий Н***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 4.3
Чайник как чайник , удобный, красивый .Спасибо розетке.
- Переваги:
- функции свои выполняет,свистит громко,закипает быстро.
- Недоліки:
- Пока не обнаружил.
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Об'єм: 4.3
Гарний чайник за таку ціну
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Об'єм: 4.3
Чайник хороший, дуже великий, розрахований на велику родину,
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Об'єм: 4.3
Хорошее качество!
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: EKR. Колір: Хром. Об'єм: 4.3
Хороший чайник.
- Владислав Ш***Відгук від покупця. Продавець: EKR. Колір: Хром. Об'єм: 4.3
Дуже сподобався.
- Переваги:
- Якісна сталь. Великий розмір
- Недоліки:
- Не виявив
- Светлана О***Відгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Об'єм: 4.3
Чайник великий за розміром,відповідає опису
- Переваги:
- з'язались бистро, надіслали теж бистро, дякую
- Недоліки:
- пока не виявила
- Михайло Б***Відгук від покупця. Продавець: Berling official. Колір: Сталевий. Об'єм: 4.3
чудова заміна старому чайнику
- Переваги:
- великий обєм
- Недоліки:
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Об'єм: 4.3
Товар прийшов швидко. Чайник гарної якості, вмісткий та зручний у використанні.
- Переваги:
- Гарний чайник за свої гроші
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: DimPosud. Колір: Сріблястий. Об'єм: 4.3
Гарний чайник!!!
- Переваги:
- Великий
- Недоліки:
- Немає!!!
- МоеВідгук від покупця. Продавець: Home Lidia. Колір: Сталевий. Об'єм: 4.3
Чайник, як на фото. Виглядає гарно, приємно тримати в руках. Ручка і кришка з напиленням. Кришечка сідає туго, не злітає. Свисток відчинчється кнопкою, кнопкою ж і зачиняється. Вмісткий, все як хотіла.
- Переваги:
- Вмісткий. Капсульне дно
- Недоліки:
- Чомусь не прилягає ручка до основи біля носика (фото). Має виріз, аби обійти обідок і притулитись, але не тулится. На фото має прилягати щільно, а у чайнику, що я отримала, не прилягає.
- Продавець Home Lidia
Доброго вечора! Дякуємо за відгук! На фото також як і у Вас якщо подивитись на 1 і 2 фото, просто ракурс не такий і не дуже видно. Користуйтесь із задоволенням!)
- Галина С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 4.3
плавиться ручка
- Переваги:
- зручний
- Недоліки:
- плавиться ручка, утворюється накип
- Галина З***Відгук від покупця. Продавець: Butiq Store. Об'єм: 4.3
Для сім'ї з трьох чоловік - чайник за великий ( бідон,а не чайник). Шкодую,що оглянула на місці видачі товару. Буду робити повернення, тому ще мені не підходить за діаметром моєї індукційної плити.
- Переваги:
- Не побачила
- Недоліки:
- Відстань між ручкою і кришкою низенька. Сама кришка туго відкривається!!!
- Чухній Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 4.3
Чайник хороший, але у процесі експлуатації вилізли певні недоліки.
- Переваги:
- Прикольний чайник. :) Нагрівається швидко, навіть на малій комфорці.
- Недоліки:
- На газі плавиться ручка!!! Реально 2,5 літра не влазить, бо не можна наливати повний, щоб не википала вода через свисток.