Картка Rozetka

Відгуки покупців про Загартоване захисне скло Screen Pro для Nintendo Switch OLED [387664584]

Оцінка користувачів 4.65/5
на основі 34 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    33 відгуки:  Позитивний: 82%, Нейтральний: 6%, Негативний: 12%
    Більшість покупців задоволені якістю та укомплектованістю захисного скла. Відзначають простоту встановлення, ідеальну відповідність розміру та оперативну доставку. Особливо приємною несподіванкою є наявність у комплекті двох стекол, що дає запас на випадок невдалого першого приклеювання. Декілька користувачів зауважили проблеми з якістю окремих товарів: у декого скло не приклеювалось по кутках, траплявся бруд на клейкій поверхні, а один відгук зазначає невідповідність матеріалу. Загалом продукт отримав переважно позитивні відгуки, хоча є поодинокі випадки браку або незадоволення якістю.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Скло прийшло добре запаковане, та в комплекті є все необхідне для наклеювання (два скла, безворсові серветки, стікери від пилу). Наклеїлось рівно, але довелось спробувати два рази щоб було бульбашок)
    Картинку скло не спотворює, сенсор залишився таким же рухливим та що приємно – відбитки мінімальні.
    Рекомендую !

Переваги:
    Легко наклеїти самостійно, в наборі є все що треба для поклейки.
    • Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Шевчук А***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Найкраща пропозиція на Розетці, без сумніву. Два скла високої якості по хорошій ціні.

Переваги:
    Якість та ціна
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Ольга Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Покупкою задоволені, в комплекті було навіть два скла, підійшло ідеально, швидка відправка! Рекомендую

Переваги:
    Скло підійшло ідеально

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Швидка доставка, підійшло за розміром, наклеїлося без проблем

Переваги:
    Надійно упаковані, в комплекті 2 шт
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Данил
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

У комплекті було два скла замість одного, дуже допомогло, бо з першої спроби не вдалось нормально наклеїти захисне скло

• Олексій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Наклеїв скло, за свої гроші просто топ. Процес поклейки був недовгим, по гайду з ютубу швидко розібралися. Комплект гарний, рекомендую до покупки

Переваги:
    Топ за свої гроші
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Юрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

По кутам не клеїться нормально…не рекомендую

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

думав що погано почистив приставку, але коли дістав друге скло зрозумів що проблема саме в ньому, клейка сторона скла вся брудна і почистити його не реально. Китайське сміття, або брак. Беріть нормальне скло типу Spigen..саме скло не олеофобне, відбитки пальців і мазня по всьому екрану, бульбашки теж є. Не рекомендую.

Переваги:
    Недоліки:
    скло не олеофобне, брудне з клейкої сторони,бульбашки повсюду.
    • Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня, нам дуже шкода що товар не виправдав Ваших очікувань, приносимо свої вибачення, вирогідно Вам потрапився брак, бо 99% інших відгуків покупців про це скло виключно позитивні. В якості вибачення за цю ситуацію хотіли б запропонувати Вам повернення коштів за товар, Вас влаштує таке вирішення питання?

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Неочікувано якісне скло за такі гроші. Їх в комплекті йде 2 штуки.

Переваги:
    Ціна, комплект, якість
    Недоліки:
    Треба вміти клеїти самостійно, в комплекті немає нічого допоміжного для поклейки, окрім серветок. Але у вас буде дві спроби :)
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Микола Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Приємним сюрпризом було те,що в коробці 2 скла. Одне лишилось запасне. Якість відмінна, наклеїв без жодних бульбашок. На Switch oled скло лягає ідеально

Переваги:
    Якість. Швидка доставка.
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Відправили швидко, скло якісне, дякую

• Маргарита
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Дякую за швидку доставку. Думала звертатись до спеціалістів щоб приклеїли скло, але ні, все дуже легко вдалося. Я не помітила, що в коробочці два скла, тому була приємно здивована! Все прийшло надійно запаковане та дуже швидко! Рекомендую!

Переваги:
    Швидка доставка, легко встановлювати, два скла в наборі

• Еліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Гарне скло, без браку, зручно встановлювати )
    Досить оперативна доставка )

• Антон
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Все супер, відправили дуже швидко. В комплекті є все необхідне для поклейки. Сподобалося, що в комплекті 2 скла, на випадок, якщо у вас щось піде не так :)

Переваги:
    Швидка доставка, 2 скла у комплекті

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Скло без проблем приклеїв в домашніх умовах. Гарна якість, швидка доставка

Переваги:
    Два скла в наборі

• Тімур П***

Дуже гарна якість сподобалося що в комплекті іде 2 скла

• Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Вадим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Чудове скло, прийшло із фабричним пакуванням у повному комплекті, поклеїв без проблем, відмінне рішення за свою ціну.

• Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Підійшло ідеально, якістю дуже задоволений. Товар гарно запакований

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Швидка доставка, скло добре підходить

• Олег П***

Якісне скло рекомендую

• Михайло О***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

не з першого разу, але наклеїти вдалося, без бульбашок, дякую магазину)

Переваги:
    Гарне скло
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Дар'я Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Якісне захисне скло! Міцне та гарно упаковано

Переваги:
    Швидко приїхало, гарна якість та повністю підійшло
    Недоліки:
    не виявила
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

-Чорна пломба вже була зірвана, з верху заклеїли прозорим стіком.
    -В середині лежить шматок пластику з Китаю за 41грн, так повинно бути, чи це підмінили цього я вже не знаю!
    -Зі словом СКЛО, тем паче загартоване тут немає ні чого спільного, матеріал такий як пляшка з під води, або такий як на бейджах просто трішки товстіший.
    Моя особиста думка якість товару жахлива, ліпить бутилку на олед ну таке собі )
    Це не образа і не скарга, це просто факт який був
    Дякую.

Переваги:
    Не ліпив ( Загартоване СКЛО ахахаха ) не знаю, можна використовувати як опахало коли спекотно
    Недоліки:
    Вкажіть в заголовку шо тут пластик а не скло
    • Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня, щиро вдячні за покупку і Ваш відгук!
      Нам дуже прикро що товар не виправдав Ваших очікувань. Для вирішення питання ми вже зв'язались з Вами та запропонували Вам повернути всі кошти за товар, навіть без повернення товару нам. Ви відмовились.

За більше ніж 100 одиниць реалізованого захисного скла це перший негативний відгук, товар містить велику кількість реальних відгуків від покупців котрі користуються цим склом, багато з них купляють його повторно.

Хочемо зазначити що товар ми відкриваємо для того щоб перевірити скло на відсутність подряпин чи тріщин, та докласти серветки, якщо це потрібно. Це стандартна практика, і робится в першу чергу для покупців, щоб мінімізувати брак чи недокомплект.

Також інформуємо що це саме скло, а ніякий не пластик. Скло від пластику дуже легко відрізнити, скло тріскається при навантажені, пластик - ні, також на пластику немає олеофобного покриття тощо, це все легко перевірити. З приводу країни походження, так, 95% всіх аксессуарів для приставок, як і самі приставки виробляє Китай, в цьому немає ніякої таємниці, це зазначено в характеристиках. Товар нам постачає український дистрибьютор і ми просто дотримуємось РРЦ. На китайсьских сайтах майже будь який товар можна знайти дешевше. В першу чергу це пов'язано з відстутністю мита на такі товари, податків, комісій агрегаторів, операційних витрати всередені України, доставки комерційних грузів (що дуже дорого), можлиості для покупця швидко та надійно зробити обмін чи повернення тощо.

• Вячеслав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Добре, скло у комплекті є все що треба

Переваги:
    Ціна, зручность

• Евгений П***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Швидко відправили , хороше скло , а ось скіл наклеювання в мене не дуже , доведеться брати ще одне

Переваги:
    швидкість, якість
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Юля К***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Швидко відправили, ідеально підійшло!

• Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Дуже якісне скло для консолі купляв для Nintendo Switch Oled, ідеально підходить, що надає додатковий захист екрану

Переваги:
    Якість, оперативність доставки, ціна

• Артем Ш***

Все ок)
    Раджу клеїти в ванній кімнаті, там менье пилу, а ще краще після того як там була волога (після душу наприклад), тоді пилу в повітрі зовсім немає)

Переваги:
    Якісний товар, швидка доставка, вигідна ціна

• Евгений П***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Підійшло по розміру ідеально. Поклейка проста. Чудова якість!

• Володимир

Чудове скло,у комплекті все необхідне.5/5

• Михаил Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

підійшло відмінно, поклеяв з першого разу, все для цього в комплекті є

• Никита К***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Все супер, хорошее стекло! Приехало быстро и без проблем, было хорошо упаковано

• Артём
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Понравилось стекло, надо ещё 1-2 на всякий случай взять, правда жаль, что поздно нашёл данного продавца, одна царапинка уже есть на экране, правда после поклейки стекла её не видно, не глубокая)

Спасибо за товар!

Недоліки:
    Вот бы на 1 мм шире от джойкона до джойкона, но это не критично)
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Гарне скло, в комплекті все необхідне для установки