- Федор К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Супер,единственное что я думал что это силикон но нет это все же почти пластик хоть и не твердый
- Переваги:
- Нормальное качество
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Діна Б***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Чохол підійшов ідеально, доставили швидко, все сподобалось
- Евеліна Л***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Дуже зручний та приємний
- Переваги:
- Супер зручний
- Продавець Pristavkin Dim
- Коля Х***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Тяжко зняти з джойконів
- Переваги:
- Гарний захист
- Недоліки:
- Тяжко знімається с joy con. Можна зламати так стік коли знімаєш не підходить для зярядки в док станції. В грип джойкони не підходять якщо в чохлі
- Продавець Pristavkin Dim
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
немає сумісності з док станцією
- Переваги:
- щільний пластик
- Недоліки:
- немає сумісності з док станцією
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми завжди раді Вам!
- Владлен К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Магазин супер, все швидко. чохол нормальний, просто думав, що буде більш м'який силікон
- Переваги:
- Захист
- Недоліки:
- Суб'єктивні
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
З приводу щільності силікону, мабуть виробник зробив більший акцент на захисні властивості і тому силікон більш щільний ніж Ви могли розраховувати :) Сподіваємось що це не критично для Вас, але якщо Ви забажаєте зробити повернення товару - ми залюбки пійдемо на зустріч :)
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Приїхало дуже швидко , якісний матеріал , хороший продавець , все було дуже добре
- Переваги:
- Якісний матеріал , яскравий колір