Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Чохол накладка The Legend of Zelda для Nintendo Switch OLED [387664614]

Оцінка користувачів 4.7/5
  • Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

В общем и целом - хорошая вещь за адекватные деньги. Есть свои плюсы и минусы.

Переваги:
    Цена-качество
    Недоліки:
    Не подходит для использования в док станции, чехол нужно снимать, разъем зарядки не достает,так же приходится снимать накладки с джой конов, чтоб использовать с оригинальным gripом.
    • Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Чохол дуже якісний,сидить гарно,доставили швидко, обслуговування в цьому магазині на висоті.

• Ілля Ж***

Своїх грошей стоє

Переваги:
    Зручність
    Недоліки:
    Світчі тепер в джойстик не вставляються:(
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Роман В***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Все сподобалось, приємна на дотик та на погляд річ, виглядає надійною.

Переваги:
    Приємно виглядає та відчувається.
    Недоліки:
    Не побачив.
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Василь
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Для портативу шикарні накладки, як додають ваги і ергономіки, мені все подобається, чудовий товар

Переваги:
    Приємний матеріал, чудово лежить в руках консоль з ними
    Недоліки:
    Для док станції потрібно знімати накладку з планшету
    • Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Денис Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Для захисту пристрою те що лікар призначив.

Переваги:
    Товар відповідає заявленим характеристикам.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Pristavkin Dim