- Антон З***Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO
Очень слабое искрообразование
- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений з чорним
Як на фото. Мав колись кращій варіант, але працює.
- Василь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений з чорним
Хороше кресало. Працює добре.
- Вячеслав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений з чорним
Свої функції виконує
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO
На цей прилад треба навички. Він є в більшому варіанті. Рекомендую куплятий такий самий, але більший. Бо більший дає значно кращі іскри.
Пристрій на суху погоду, або на щось просякнутє легкоспалахуючою рідиною.
Коли гавкнули сірники, або їх немає, саме то.- Переваги:
- Компактний. Працює за призначенням.
- Недоліки:
- Тільки для сухої погоди і інших умовностей.
- ОстапВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений з чорним
Покористувався данним вогнивом і можу сказати наступне: Кресало дуже погане тут, воно іскри взагалі майже не висікає порівняно з нормальним кресалом або ножем. Саме вогниво насправді китайське, тому стержень тут не є якісним. Іскор багато, але вони дуже швидко гаснуть і підпалити щось доволі важко(порівняно з якісним вогнивом, в якого іскри долітають до землі і ще горять секунду). Я купляв його як своє перше і тренувальне вогниво за малу ціну, тому і не розраховував на якість. Вату підпалює добре, папір теж, а от дрібну стружку з дерева вже ні. Швидше забавка ніж вогниво на яке можна покластись.
- Переваги:
- Ціна, стержень великай.
- Недоліки:
- Іскор хоч і багато але вони швидко гаснуть, дуже погане кресало.
- Алексей Р***
Якщо ви не вмієте користуватися кресалом, то не пишіть маячню. Може це і не топове кресало, але працює добре. Деякі виробники в пропорції використовують більше магнію, тому й пучок іскор такий насичений. Але такі кресала зношуються набагато скоріше. В деяких випадках для успішного запалювання, треба трохи наскребти на те що хочеш заралити з кресала. Краще подивися на ютубі приклади розпалення багаття.
- Остап
Помиляєтесь, досвід користування кресалом в мене дуже великий і я впевнено розпалюю багаття вогнивом. Покористувавшись вогнивом нормальних фірм, таких як uberleben або Light My Fire, відпадає будь яке бажання користуватись китайськими стержнями. Так, вони працюють, так ними можна розпалити багаття так як і дорогим вогнивом, але на це піде в рази більше часу та зусилль. Мені достатньо легко натиснути і зробити невеликий рух щоб висікти дуже жарку іскру яка буде відносно довго горіти, а не ''пшикати'' снопом іскор, які не можуть зачепитись за розтопку.
- Бородюк Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений з чорним
Товар відповідає опису. Все чудово.
- Недоліки:
- --
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO
Лучше купить вечную спичку.зря потратился
- Переваги:
- Искры есть.
- Недоліки:
- Плохое кресало.
- Константин К***Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO
Все гуд,рекомендую.
Продавець чудово працює.- Продавець Armyone
Константин, щиро дякуємо за Ваш відгук!
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO
Полезная вещь в походе.
Поджигает нормально, но нужно приловчиться правильно использовать.- Переваги:
- Полезная вещь в походе
- Недоліки:
- Не обнаружены
- Продавець Armyone
Щиро дякуємо за відгук!
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO
Товар добрий качество хороше.
- Продавець Armyone
Щиро дякуємо за відгук!