- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір: Блакитний з білим
Рушник компактний, зручний, приємний на дотик. гарно виглядає. займає мало місця
- Переваги:
- Рушник компактний, зручний, приємний на дотик
- Продавець MIR TRENDOFF
Ірина, дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Звертайтеся до нас знову!
- Тетяна А***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір: Блакитний з білим
Рушник дійсно компактний, зручний, приємний на дотик, швидко сохне.
Гарний варіант для пляжу - яскраво виглядає)- Переваги:
- Компактний, приємний на дотик, швидко сохне
- Продавець MIR TRENDOFF
Тетяна, дякуємо за відгук! Бажаємо мирного неба!
- Виталий П***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір: Блакитний з білим
швидко прийняли замовлення, швидко доставили, все добре, рекомендую
- Переваги:
- компактний, легкий, швидко вбирає вологу і висихає швидко
- Недоліки:
- нема
- Продавець MIR TRENDOFF
Дякуємо Віталій за ваш відгук! Раді, що наш товар відповідає вашим очікуванням. Чекаємо вас знову!
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір: Блакитний з білим
Гарна річ у подорож, займає мало місця, вбирає вологу не гірше за бавовну. Нерівномірне фарбування - це прикольно
- Продавець MIR TRENDOFF
Олена! Щиро дякуємо за такі приємні слова! Ми працюємо, щоб ваш досвід покупок був максимально комфортним.
- Ксенія А***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір: Жовто-білий
Дуже швидко доставили, гарна якість. Дякую .
- Продавець MIR TRENDOFF
Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію! Бажаємо мирного неба!
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір: Блакитний з білим
Дякую, дуже класний рушник, купувала як килимок на пляжі. За рахунок щільності дуже зручно сидіти, швидко сохне і компактний.
- Переваги:
- Розмір, компактний, легкий, швидко сохне
- Продавець MIR TRENDOFF
Анастасія добрий день, вдячні вам за теплий відгук, завжди раді вам допомогти.
- Софія П***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір: Блакитний з білим
Приємний матеріал, дуже швидко сохне та зручно зберігається
- Продавець MIR TRENDOFF
Софія! Вдячні за те, що ви приділили час і поділилися з нами своїми враженнями
- Гурова П***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір: Блакитний з білим
Чудовий рушник. Займає мало місця. Великий, сохне швидко.
- Продавець MIR TRENDOFF
Поліна! Ми раді, що ви залишилися задоволені і вибрали саме наш магазин. Дякую за відгук!
- Ольга Ж***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір: Блакитний з білим
Відгук на аналогічний рушник вже робила. Але цей ще і дуже яскравий!!!!
Компактний, в чохлі, швидко поглинає вологу, швидко сохне!- Переваги:
- Яскравий
- Продавець MIR TRENDOFF
Ольга! Нам важливо, щоб ви були впевнені в нас, своєму замовленні, і отримали задоволення від покупки.
- Анна И***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір: Жовто-білий
Брала цей рушник по відгукам для кучерявого волосся. Також гарно підходить для пляжу та зайнять спортом.
- Продавець MIR TRENDOFF
Анна! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням!
- Анна И***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір: Блакитний з білим
- Продавець MIR TRENDOFF
Анна! Ми цінуємо ваш відгук! Дякуємо! Для нас це найвища нагорода! А покупцям буде краще визначитися з вибором.
- Наталя К***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір: Блакитний з білим
Великий рушник у гарну, не банальну, смужку, дуже добре (прям здивував) вбирає вологу! Ще і чохол є.
- Переваги:
- Великий
Вбирає вологу
Оригінальний колір - Недоліки:
- Не бачу недоліків
- Продавець MIR TRENDOFF
Наталя! Дякуємо за відгук! Завжди приємно чути позитивний зворотний зв'язок. Для нас це важливо! Бажаємо мирного неба!
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір: Блакитний з білим
Неприємно, до огиди.
Нерівномірно пофарбовано.
Продавець мав про це попередити, в причинах зниження ціни.- Недоліки:
- Нерівномірно пофарбовано, плями по всьому рушнику.
- Продавець MIR TRENDOFF
Виктория! Нерівномірне забарвлення смуг на рушнику це таке дизайнерське рішення. Смужки є з різною інтенсивністю кольору (яскравіше і світліше). Так має бути. Це дозволяє рушнику бути цікавішим, замість нудних рівно пофарбованих смуг
- Виктория С***
І плями у вигляді крапель фарби - "родзинка" рішення дизайнера?
То зазначте це в описі товару!
- Турченко Т***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір: Жовто-білий
Хорошее полотенце, приятная цена). Оперативно связались, быстро отправили. Спасибо)
- Переваги:
- Оперативная доставка
- Продавець MIR TRENDOFF
Татьяна! Ми цінуємо ваш відгук! Дякуємо! Для нас це найвища нагорода! А покупцям буде краще визначитися з вибором.
- Ксения Я***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір: Жовто-білий
Рушники чудові, гарно вбирають, не линяють, легкі і компактні, у відпустку незамінна річ, не чекаєш в черзі готельні штопані і кольори те що треба, як прапор в Домінікані спрацювали на ура!
- Продавець MIR TRENDOFF
Ксения! Ой як приємно чути ваші позитивні емоції! Як мило, що ви сфокалися з рушниками та не забули про відгук. Це дуже важливо для нас!! Величезне спасибі!!
- Мария А***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір: Блакитний з білим
Рушник сподобався.Обслуговування швидке,вчасне, дослухалися до всіх побажань - дякую!
На фото смужки яскравіші!
Зворотній бік рушника однотонний,приємного кольору морської хвилі.- Переваги:
- Компактний,швидко сохне
- Недоліки:
- Не такі яскраві кольори,як на фото
- Продавець MIR TRENDOFF
Мария! Ми раді, що ви залишилися задоволені і вибрали саме наш магазин))
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір: Блакитний з білим
Супер! :)
- Продавець MIR TRENDOFF
Юлія! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням! Бажаємо мирного неба!
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір: Блакитний з білим
Дуже тоненький, саме те що я шукала.
На фото розмір у чохлі.- Переваги:
- Швидка відправка, клієнтоорієнтовність
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець MIR TRENDOFF
Юлія! Неймовірно приємно чути ваші позитивні емоції! Для нас це велика нагорода!