- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Garden Number One
Вітаю всіх, хто читає мій коментар. Гортензій брала 6 саджанців, непогані. 2 саджанці були з криво пророщеними основними стеблами, тому довелось іх обрізати і ростити з нуля. Всі поприймались, 4 цвіли: 2 з білими квітами, 2 з рожевими. Зимували з мульчею і повністю вкриті кофрами, весною подивлюся, які будуть. Люблять вологу і підкислення, тінь. Ще брала насіння ромашки, зійшло і цвіло. Ще брала 12 луковиць гладіолусів карликів. Так як фірма поставила на моє замовлення по гладіолусам статус «скасовано» і не виправила, пишу тут: у грунті для гладіолусів, із піщаною подушкою і поливом добривами у вересні зацвіло лише 2 гілочки, інші просто стояли зеленим пір’ячком і навіть квітоносів не дали. Викопала, на весну пересаджу, чи буде з них толк?
- Продавець Garden Number One
Добрий день. Нам щиро прикро, що у вас виникли проблеми з посадковим матеріалом. Вам потрібно було негайно звернутися до нас.
Напишіть нам в особистому листуванні з продавцем задля вирішення ситуації.
- Анастасия З***Відгук від покупця. Продавець: Garden Number One
Замовляла в вересні.Прийшли гарні саджанці.Посадила під пластикові пляшки і ось сьогодні помітила,що одна гортензія розквітла білими квітами.Була приємно здивована.Це означає,що саджанці прийнялися.
Дякуємо за відгук.
- Алла Л***Відгук від покупця. Продавець: Garden Number One
Чудово прижилася й на наступний рік квітувала.
Дякуємо за відгук.
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Garden Number One
Кущики всі гарні , вже посадила
Дякуємо за відгук!
- Анастасия З***Відгук від покупця. Продавець: Garden Number One
Живці приїхали гарні.Вчора висадила їх,подивимось.Надіюсь,що приживуться.
- Переваги:
- Швидка доставка,гарний товар
- Продавець Garden Number One
Щиро дякуємо за коментар.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Garden Number One
Нормальні саджанці,гарно запаковані,дякую
Дякуємо за відгук!
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Garden Number One
Дуже дякую за посилку.все гарно і якісно запаковане,товар цілий.чекаєм на гарний ріст
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Garden Number One
хорошая, злоровая веточка
- Переваги:
- отличная упаковка фирми Яскрава
Щиро дякуємо за відгук!
- Роксоляна В***Відгук від покупця. Продавець: Garden Number One
На жаль рослини відправили хворі(
Оскільки саджанці брала на подарунок, на повернення та пошук інших рослин часу не було…сподіваюсь що вдасться їх вилікувати(- Переваги:
- Досить швидка доставка
- Недоліки:
- Хворі рослини
- Продавець Garden Number One
Доброго дня! Дуже прикро, що ви отримали погані саджанці. Зверніться до нас через особистий кабінет, додавши фото, щоб вирішити ситуацію з посадковим матеріалом.