- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: 4Line
Замовляли на подарунок. Дуже гарний на вигляд та по якості. Ціна та якість відмінна. Рекомендую.
- Недоліки:
- Не має
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: 4Line
Дуже задоволена покупкою! Придбала на подарунок, ювіляр був у захваті.
Якість ручки бездоганна, пише м’яко й виглядає стильно, компактна, не важка, можна довго писати і рука не втомиться.
Окрема подяка за українську тематику - гарне поєднання класики та патріотизму. Подарункова дерев'яна упаковка красива й виглядає дуже солідно - ідеально для презенту, можна одразу брати і дарувати без додаткових упаковок. Доставка була максимально оперативна, замовлення прийшло швидше ніж очікувала. Рекомендую!- Переваги:
- Гарне подарункове пакування, оригінальна ручка, зручний формат блокноту.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: 4Line
Блокнот не відповідає відображенню на фото. Звичайний блокнот в клітинку, дуже простий, порівняно з планером,який на фото представлено
- Недоліки:
- Блокнот виглядає досить дешево, фото не відповідають реальному продукту
- Продавець 4Line
Добрий день. Дякуємо за уважність, вже передали заявку в контент відділ для виправлення інформації на сайті.
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: 4Line
Набір якісний та чудово виглядає. Ідеально для подарунку
- Переваги:
- Стильно, модно, патріотично)
- Недоліки:
- Може мені здається, але ручка якась легенька як для металу. 15 років тому у мене була схожа ручка паркер і було приємне відчуття ваги. Тут такого немає
- Продавець 4Line
Доброго дня, Миколо! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Впевняємо, що нашому інтернет-магазині в продажу виключно новий та оригінальний товар. Вага ручки може відрізнятися в залежності від моделі, можливо раніше Ви мали ручку з іншої серії або колекції. Серія Jotter відрізняється компактністю та невеликою вагою, що дозволяє писати довгий час без відчуття втоми в руці. Більш важкі ручки випускаються в моделях IM та Urban.
- Юлия Ч***Відгук від покупця. Продавець: 4Line
Купували на подарунок, виглядає шикарно, якісно.