Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Закаточний ключ, автоматичний ключ для закатування банок, закаточний ключ з підшипником для консервації, МЗА-П Люкс.

Оцінка користувачів 4.77/5
  • Відгуки про товар продавця Lemeshop
  • Татьяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Класнючій ключ. Дякую виробнику.
    Не прийшлось налаштовувати.
    Прекрасно закатує.
    Вже в роботі:)
    І я дуже задоволена

Переваги:
    Дуже зручний. Все продумано. Навіть стрілочка в яку сторону крутити.
    Недоліки:
    Не виявила.
    • Продавець  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Світлана С***

найкращий ключ. закатує з 1 разу. працює до відскоку. плавно. рекомендую

Переваги:
    Працює без збоїв
    Недоліки:
    не знайшла
    • Продавець  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Ольга Б***

Дуже класний ключ

• Тетяна Б***

Я дуже задоволена

• Олексій Г***

Отличный ключ!!!
    Регулировка не понадобилась, все закатует с первого раза!!!

Переваги:
    Очень довольны!
    Недоліки:
    Нет!
    • Продавець  Lemeshop

• Олександр Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Придбав для мами - дуже задоволена

• Леся П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Зі своєю роботою справляється на відмінно.

• Продавець  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Тетяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Це найкращій закаточний ключ, з тих, що в мене були. Надзвичайно легко працювати, дійсно автомат, потрібно крутити тільки в одну сторону до моменту "відстрілювання". Простий і доступний у користуванні

Переваги:
    Гарний товар
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановна Тетяна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку Приємного користування))

• Валентина К***

Супер! Працює!
    Ключ справляється зі своїми функціями на відмінно. Повністю відповідає характеристиці товару.

Переваги:
    Простий в користуванні, легкий, зручний

• Дмитро К***

Найкраща модель з усіх

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Купити даний ключ мене спонукали відгуки , на жаль чудо не сталось. Ключ не закриває. Отримав на горіхи від дружини яка взяла п'ятнадцятирічний старий ключ і гарно все позакривала , хотів зробити добре а купив непотрібну річ.

Переваги:
    Недоліки:
    Не закриває
    • Продавець  Lemeshop

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що у Вас виникли труднощі з використанням ключа. Наші закаточні ключі проходять контроль якості, тож проблема, ймовірно, пов’язана з індивідуальними особливостями кришок чи банок. Ми завжди готові допомогти і надати рекомендації щодо правильного використання або обміну товару, щоб консервація була комфортною та без проблем.

• Людмила П***

Замість МЗА Люкс П отримала МЗА П

Переваги:
    Поки що не виявлено
    Недоліки:
    Товар не відповідає замовленому
    • Продавець  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію. Дійсно, сталася помилка при комплектації замовлення, але ми оперативно відреагували та надіслали вам правильний товар на заміну. Сподіваємось, що він повністю відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за розуміння!

• Олександр
    Продавець: Lemeshop

Замість замовленого "МЗА Люкс П" надіслали "МЗА П"

Недоліки:
    Товар не відповідає заявленому на сайті
    • Продавець  Lemeshop

Доброго дня!

Щиро перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Нам дуже прикро, що ви отримали іншу модель, ніж очікували. Це справді прикре непорозуміння, і ми хочемо якнайшвидше вирішити його для вас.
      Будь ласка, зв'яжіться з нашою сервісною підтримкою за номером, вказаним на сайті, або напишіть нам у повідомленнях замовлення — ми обов’язково запропонуємо зручне для вас рішення: обмін або повернення.
      Ще раз просимо вибачення за незручності та дякуємо за розуміння. Ваш комфорт і задоволення від покупки для нас — на першому місці.

• Татьяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Beni Familiari

Получила ключ и бегом консервировать. Первая банка после 4 поворотов треснула. Прочитала инструкцию где сказано как настраивать его. Настроили и все отлично. 7 поворотов щелчок и все готово. Ключ отличный.

Переваги:
    Удобный в работе.
    Недоліки:
    Требует настройки. После семи поворотов раздается щелчок от которого постоянно вздрагиваю (наверное после первой банки треснувшей) надеюсь привыкну))))
    • Олена

Что Вы делали для настройки?Две банки треснули.Пустая банка закаталась,хоть и слышен был скрежет,а наполненные рассыпались.

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Beni Familiari

Найкращий ключ із всіх які у нас були. Зроблений якісно, надійно. Процес закатки швидший в 3 рази у порівнянні із напівавтоматом. Покупкою задаволений на 1000%.
    Відправили в день замовлення.

Переваги:
    Швидко
  • Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Beni Familiari

Хороший ключ. Закатывает крышку безупречно - без зазубрин и сколов банки, но процесс требует определённой силы в руках, чтобы ключ не соскачил с крышки во время закатки. У бабушки не получалось закатать на столе и мы нашли выход - закатывать на табуретке, таким образом она прижимает ключ собственным весом.

• Лариса
    Відгук від покупця. Продавець: Beni Familiari

Это лучший ключ из всех, которыми я когда-либо пользовалась!
    7 поворотов против часовой стрелки (направление движения указано прямо на ручке) и банка запечатана. Быстро и просто!

Переваги:
    Автомат!
    Недоліки:
    Оплата с карточки не предусмотрена. Доставка только Новой почтой. Очень высокие тарифы. Дорогой ключ получился
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Beni Familiari

Дякую усіх, хто писав коментарі, купила цей ключ завдяки ним. Раніше завжди користувалася напівавтоматом. Автоматом закатувати легше, швидше і зручніше. Є інструкція, коротка та зрозуміла.

Переваги:
    добре закатує, легко
    Недоліки:
    не виявила
    • Продавець  Beni Familiari

Дякуємо Вам за замовлення та відгук!!!

• Рыжанская С***
    Відгук від покупця. Продавець: Beni Familiari

Закаточная машинка новой конструкции. Кулачек помогает без усилия закатывать крышки быстро до щелчка, не думая хорошо закрыта банка или нет. Заводской настройки достаточно . Банки не протекают . Ручка удобная , но , к сожалению, товарный вид не очень . Плохо пролита пластика .

Переваги:
    Быстро и удобно
    Недоліки:
    Товарный вид пластмассы не очень
    • Beni F***

Дякуємо за ваш відгук!

• Эдуард
    Відгук від покупця. Продавець: h-retail

Я покупал первый раз не в розетке, и не люксовую, но тоже с подшипником. Закатал 14 банок и колесико с зубчиками пришло в негодность, зубчики слизались, и при закрывании слышались потрескивания. Колесико с зубчиками шаталось и было как жестянка, на чуть чуть толще, мне вернули за нее деньги. Затем я заказал эту машинку в розетке, но уже с надписью люкс. Был приятно удивлен, колесико с зубчиками было толще в два раза, зубчики были качественные, отчетливо просматривались и колесико не болталось, как и все остальные детали. Закатывает банки очень качественно, короче есть с чем сравнить. В общем, очень доволен покупкой. Ну и доставили через день, что тоже очень прияно.

Переваги:
    Очень мягко и качественно закатывает банки.
    Недоліки:
    недостатков нет
    • Микола

Яка ж товщина того колесика, про яке ви написали, що у "люкс" воно вдвічі товще, ніж у іншого ключа (не люкс) ?

• Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab

Заказывала летом в период консервации. Брала по отзывам здесь. До этого долгое время не консервировала. Этим ключем работать одно удовольствие. Крутится легко и без напряга. Сейчас декабрь , все мои закрутки стоят, ничего не испортилось. Спасибо магазину за качественный товар.

• Продавець  Покупочк@

Спасибо Ирина за отзыв для нас он важен ))

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab

Очень хороший закаточный ключ, закатывать просто и легко

Переваги:
    Простоло и легко
    Недоліки:
    Не обнаружила
    • Продавець  Покупочк@

Спасибо Ольга за отзыв , пользуйтесь долго ))

• Денис П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класний ключ, працювати з ним одне задоволення. Дуже зручний та простий у використанні. Ключ потрібно з середньою силою притискати вниз до банки, бо інколи може зіскользнути з кришки. Але то нічого страшного, прокручуємо вхолосту до щолчка і починаємо процес заново.
    До того мучався старими радянськими напів-автоматами та механічними ключами. Фото повністю відповідає товару. Думаю прослужить довго, так як там немає чому особо ламатися

Переваги:
    Зручний та легкий у використанні, зроблений доволі якісно

Дякуємо за Ваш відгук!

• Олександр К***

Які кришки підходять?

Вітаю! Всі закаточні кришки 82мм

• Фея Д***
    Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab

Пользуюсь четвертый год, отличный ключ, мой первый, и других не хочу. Личная рекомендация: берите крышки Господарочка, Полинку закатывает через раз, нужно хорошо прижимать. Но это не проблема ключа, просто под разные крышки подходят разные ключи.

Переваги:
    Быстро, надежно закатывает банки
    • Продавець  HAHOL

Дякуемо Фея Динь-Динь за відгук , хай працюе довго ))

• Євгенія К***
    Відгук від покупця. Продавець: kVa

Машинка закаточна ключ автомат Продмаш МЗА-П Люкс -- мрія кожної господині. Закатує швидко, надійно. Дякую за вашу роботу.

Переваги:
    Зберігає нерви
    Недоліки:
    --------------------------------------------------
  • Оксана Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: h-retail

Ключ супер, фантастика, отримуєш насолоду, коли з ним працюєш. Хочеться, щоб прослужив довго.

Переваги:
    За 6 обертів банка закатана
  • Наталия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Beni Familiari

Такого ще небуло!Таке вроження шо він сам,знае яка кришка!Заводські настойки підійшли з першого разу!Ніяких заморочок,видкрутити назад!Все по інструкціі!!Там навідь стрілочка намалевана куди крутити!Крутила на столі,була спідничка,алеж положіла банку на підлогу і ,все вийшо!Все рівненько,і дійсно,на8му,оберті,банка закрита!Для мене,це,неочикувано,чудово!Подивлюсь як на далі.Там вказана гарантія 2роки.Поки що все добре!Дякую!

Переваги:
    Все,дуже чудово!Неочикувано!
    Недоліки:
    Нема!
    • Продавець  Beni Familiari

Дякуємо Вам за відгук!!!

• Dmitry G***
    Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab

Цей ключ наче космос, тільки на землі – дуже гарна річ у господарстві.
    З ним закатувати консервацію одне задоволення – рекомендасьон!

Переваги:
    то є справжнє диво 21 століття
    Недоліки:
    то потрібно бути дуже прискіпливим, щоб їх помітити
    • Продавець  Покупочк@

Дуже вдячні за відгук ))

• Юлія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Beni Familiari

Долго выбирали закаточный ключ и как, наверное, делают все - читали отзывы. Решили попробовать. Заказали в четверг утром, через несколько часов перезвонили с магазина для подтверждения заказа, в пятницу посылка уже была у нас. Сегодня попробовали закатать салат. Как сказала моя мама: «я достаточно долгое время не получала такого удовольствия от закатки»! Всем рекомендуем. Не сомневайтесь! Ключ очень хороший и простой в использовании!

Переваги:
    Прост в использовании, качественно закатывает, хороший вид!
    Недоліки:
    Их нет!
  • Сивоха
    Відгук від покупця. Продавець: Юзон

Машинка зроблена якісно, але треба налаштувати машинку під кришку, бо кришки зараз неякісні

Переваги:
    Дуже легко закривати
    Недоліки:
    Треба регулювати, заводська настройка слаба, фото додаю
  • Юрій Л***

Ключ топ!

• Ната Н***
    Відгук від покупця. Продавець: h-retail

Закрывает хорошо и легко.Рекомендую.

Переваги:
    Очень удобно
    • Алена

Заказала ключ, прислали с таким же браком.Немного розочарована.

• Роман І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

найкращий ключ якій є у продажі!

Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!

• Инна Щ***

Ключ чудовий!!!!!Рекомендую.

Переваги:
    Швидко.
    Недоліки:
    Не має

Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!

• Юлія С***
    Продавець: Rozetka

Ключ дуже хороший, нарікань немає.

• Лариса С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ключ закаточний просто супер!Рекомендую!Дякую продавцю!

Переваги:
    Все на вIдмIнно.