Відгуки покупців про Закаточний ключ автомат ключ закаточний автоматичний для консервації та заготовок на зиму з підшипником машинка для закатки закрутки банок МЗА-П Люкс для домашньої консервації
Є в наявності
- Ирина Х***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Банки і кришки стандартні. Налаштування виробника ключа не повинні вимагати додаткових дій користувача. Налаштовуйте зразу!
- Переваги:
- Не треба підкручувати ключ
- Недоліки:
- Після 4-5 оберту зіскакує з кришки
- Ирина Х***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Потрібно два рази закручувати банку. Банки стандартні, налаштування ключа має бути вже заводським ідеальним
- Переваги:
- Не потрібно підкручувати постійно
- Недоліки:
- Не завжди закручує банку до 7-8 обертів, сповзає після 4-5
- Продавець Lemeshop
Дякуємо за ваш зворотний зв'язок та детальний опис.
Ключ випускається з уже відрегульованим затискним роликом під стандартні кришки СКО. Зіскакування (клацання) після певного числа обертів — це штатна робота автоматичного механізму, який сигналізує про повне завальцювання кришки та запобігає розтріскуванню горловини банки.
Оскільки банки та кришки від різних виробників мають незначні відхилення за товщиною скла та жесті, для деяких кришок дійсно може знадобитися повторний хід або легке регулювання посадки.
Нам прикро, що у вас виникли незручності під час консервації. Якщо ви вважаєте, що у ключа є заводський люфт або брак — напишіть нам у чат замовлення, ми обов'язково проведемо діагностику або обміняємо пристрій!
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Ключ погано закатує банки. Потребує додаткового регулювання. Довелося зо 300грн придбати набір ключів для регулювання. Не рекомендую даний товар. Після регулювання-норм.
- Недоліки:
- Не відрегульовано
- Продавець Lemeshop
Дякуємо, що поділилися досвідом. Шкода, що товар вимагав додаткових зусиль перед початком роботи. Ваше зауваження допоможе нам покращити контроль якості. Легких та смачних вам консервацій!
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Ключ - мрія. Купила на заміну старому і зрозуміла, що мала б купити його давним давно.
- Переваги:
- Легко працювати, не треба рахувати кількість обертань.
- Недоліки:
- Крутити треба проти годинкової стрілки. Ламає шаблон і вимагає активації пам'яті.
- Продавець Lemeshop
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Класнючій ключ. Дякую виробнику.
Не прийшлось налаштовувати.
Прекрасно закатує.
Вже в роботі:)
І я дуже задоволена- Переваги:
- Дуже зручний. Все продумано. Навіть стрілочка в яку сторону крутити.
- Недоліки:
- Не виявила.
- Продавець Lemeshop
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
найкращий ключ. закатує з 1 разу. працює до відскоку. плавно. рекомендую
- Переваги:
- Працює без збоїв
- Недоліки:
- не знайшла
- Продавець Lemeshop
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Дуже класний ключ
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Я дуже задоволена
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Купити даний ключ мене спонукали відгуки , на жаль чудо не сталось. Ключ не закриває. Отримав на горіхи від дружини яка взяла п'ятнадцятирічний старий ключ і гарно все позакривала , хотів зробити добре а купив непотрібну річ.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не закриває
- Продавець Lemeshop
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що у Вас виникли труднощі з використанням ключа. Наші закаточні ключі проходять контроль якості, тож проблема, ймовірно, пов’язана з індивідуальними особливостями кришок чи банок. Ми завжди готові допомогти і надати рекомендації щодо правильного використання або обміну товару, щоб консервація була комфортною та без проблем.
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Супер! Працює!
Ключ справляється зі своїми функціями на відмінно. Повністю відповідає характеристиці товару.- Переваги:
- Простий в користуванні, легкий, зручний
- Олексій Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Отличный ключ!!!
Регулировка не понадобилась, все закатует с первого раза!!!- Переваги:
- Очень довольны!
- Недоліки:
- Нет!
- Продавець Lemeshop
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Найкраща модель з усіх
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Придбав для мами - дуже задоволена
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Замість МЗА Люкс П отримала МЗА П
- Переваги:
- Поки що не виявлено
- Недоліки:
- Товар не відповідає замовленому
- Продавець Lemeshop
Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію. Дійсно, сталася помилка при комплектації замовлення, але ми оперативно відреагували та надіслали вам правильний товар на заміну. Сподіваємось, що він повністю відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за розуміння!
- Леся П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Зі своєю роботою справляється на відмінно.
- Продавець Lemeshop
Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Це найкращій закаточний ключ, з тих, що в мене були. Надзвичайно легко працювати, дійсно автомат, потрібно крутити тільки в одну сторону до моменту "відстрілювання". Простий і доступний у користуванні
- Переваги:
- Гарний товар
- Продавець Lemeshop
Добрий день, Шановна Тетяна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку Приємного користування))
- ОлександрПродавець: Lemeshop
Замість замовленого "МЗА Люкс П" надіслали "МЗА П"
- Недоліки:
- Товар не відповідає заявленому на сайті
- Продавець Lemeshop
Доброго дня!
Щиро перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Нам дуже прикро, що ви отримали іншу модель, ніж очікували. Це справді прикре непорозуміння, і ми хочемо якнайшвидше вирішити його для вас.
Будь ласка, зв'яжіться з нашою сервісною підтримкою за номером, вказаним на сайті, або напишіть нам у повідомленнях замовлення — ми обов’язково запропонуємо зручне для вас рішення: обмін або повернення.
Ще раз просимо вибачення за незручності та дякуємо за розуміння. Ваш комфорт і задоволення від покупки для нас — на першому місці.
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: h-retail
Це перший мій товар на який захотілось залишити відгук на розетці. Це чудо інженерії без перебільшень змінило моє життя на до і після... З ним закатувати банки це просто одне задоволення. З цим ключем я забув постійні нерви і страждання які були з старим сссрівським ключем як страшний сон. Однозначно рекомендую.
- Переваги:
- Чіткість роботи, якість виконання, український виробник.
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: FTC-GROUP
Після довгого користування ключом полуавтомат, вирішила спробувати автомат. Повністю задоволена. Після семи обертів банка повністю закручена, не потрібно прокручувати і повертати в потрібне становище ключ.
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Vinmar
Супер!!!
- Микола І***Відгук від покупця. Продавець: FTC-GROUP
Все чудово працює закатує відмінно легко й швидко
- Недоліки:
- Не виявив
- Олеся С***Відгук від покупця. Продавець: Connus
Поки все добре. Ключ супер , уже сподобався. За короткий час , багато зробив))). Ще би хтось банки мив ))). Трохи пізніше додам відгук, чи банки стоять, чи добре закрутив. А поки що все ок
- Переваги:
- Якість , ціна
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Марина І***Відгук від покупця. Продавець: Михалич
Розчарування! При закрутці машинка зісковзує з кришки: зробила три оберти, машинка зісковзнула. Поставити назад на кришку - не виходить. Прокручувати назад машинку не можна. Кинула. Закрила звичайною машинкою. Не було куди гроші діти!
- Переваги:
- Недоліки:
- 1. Машинка зісковзує з кришки. 2. Тугий хід ручки. 3. Дешманський подряпаний пластик на ручці
- Андрій Щ***Відгук від покупця. Продавець: ГосподарМаркет
Відповідно до опису. Працює добре як заявив виробник
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: FTC-GROUP
Перша партія банок закриті відмінно
- Переваги:
- Якість, ціна, обслуговування
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: FTC-GROUP
Супер!!!
- Переваги:
- Ключ працює ідеально!
- Лариса Р***Відгук від покупця. Продавець: Михалич
Дякую, прочитала інструкцію, спробувала закатати одну банку, закаточна машинка просто супер.
- Переваги:
- Не траба багато зусиль, закручує в одну сторону і чути клацання коли вже закаталась повністю банка.
- Недоліки:
- Поки немає
- Роман Ч***Відгук від покупця. Продавець: Feel in
До цього в мене був класичний ключ - різниця дуууже суттєва. Думав переходити на Твіста оф, але з цим ключем не буду
- Переваги:
- Прекрасна штука
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: h-retail
чудово. зручно автомат ключ. без недолік
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Михалич
Все добре. Працюєте відмінно.
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Vinmar
Все просто чудово
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: FTC-GROUP
Відмінно
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: Feel in
Працює на відмінно.
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: FTC-GROUP
Вітаю! Ключ закаточний одержала. Якість гарна. Мені сподобався. Без зусиль закриває банки. Дуже задоволена. Дякую.
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: h-retail
Наявність ключа-так.Ціна актуальна.Швидка відправка.Спрацювали на відмінно.Рекомендую
- Переваги:
- ЦІНА+ЯКІСТЬ
- Недоліки:
- НЕМА
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: КSTHome
Дуже сподобався
- Переваги:
- Зручно та швидко
- Продавець КSTHome
Дякуємо.