Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Світловідбивний жилет пояс у яскравому салатовому відтінку для забезпечення безпеки сигнальний пояс безпеки

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця Lemeshop
  • Антоніна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Салатовий

Доставка быстро. Качество отличное, даже не ожидала,что лента стрейч. Размер можно на любой подобрать. Огромное спасибо. Думаю заказать ещё один.

• Продавець  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Галина П***

Купупавала сину, щоб безпечно повертався зі школи. Все працює на всі 100%

Переваги:
    Гарна якість, хороша фурнітура.
    • Продавець  Lemeshop

• Руслан Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Салатовий

Хорошая штука,одеваю так как приходится ехать по трассе на электро велосипеде

Переваги:
    Яркий и удобный,быстро одевать.

• Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Салатовий

Доброго дня ,дуже щиро Вам дякую за жилет пояс.Я тепер буду в безпеці.Він мені подобаеться.Спасибі Вам за посилку.

Переваги:
    Красиво
    Недоліки:
    Немае
    • Продавець  Lemeshop

• Ольга Б***

• Відповідність фото

Класний зручний жилет, хороша якість фурнітури, дякую!

• Олександра П***

• Відповідність фото

Відповідає опису та фото, гарний жилет!

• Олег Г***

Хороша якість, розмір супер

• Володимир Б***

Жилет хороший, якість чудова

• Евгения П***
    Відгук від покупця. Продавець: Tweezy

Класна штука для безпеки.

• Анна Л***

Якісний, гарний пояс. Покупкою задоволена

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не помічено
    • Відповідність розмірній сітці

• Анна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Tweezy

Дякую, все сподобалося. Купила для дитини. Розмір відрегулювала і все супер.

• Олександр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Tweezy

Купляв дві одиниці. Продавець відправив вчасно, обслуговування добре.
    Виріб добре відбиває світло. Це видно по тому, що водії стали гальмувати раніше, коли я переходжу дорогу. Пояс можна одягнути поверх куртки і рюкзака.

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Tweezy

Жилет виконує свої функції. Підходить як для дорослих, так і для дитини

• Сергей Т***

• Відповідність фото

Відмінний світловідбивний жилет, рятує життя пішоходів у цей темний час.

Переваги:
    Товар відповідає опису.
    • Відповідність розмірній сітці

• Анастасия Ш***

• Відповідність фото

Навіть бачила в таких жилетах поліцію, а це вже щось означає

Переваги:
    Виконує свої функції на ура. Доставка дуже швидка. Підходить по розміру поверх зимової куртки, навіть тягнеться, хороший матеріал. Дуже задоволена

• Юлія Г***

• Відповідність фото

Швидко виконали замовлення, жилети класні. Дякую

Переваги:
    Зручний, можна підлаштувати під свій розмір
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Відповідність розмірній сітці