Відгуки покупців про Лазерна указка Laser 303 колір променя Зеленый Black (FG22)

Оцінка користувачів 4.29/5
на основі 141 відгук
  • Відгуки про товар продавця Feeling
  • Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling

Лазер хороший довольно, 1 день поработал потом взял на улицу посветил там, пришел домой и сломался фокус пропал одноразовая штука

Переваги:
    В первый день хорошо работал
    Недоліки:
    Не сильно качественный
  • Макс Р***

Суперский лазер

• Богдан З***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling

Дуже якісний лазер, заряджається за - 1 годину а працює десь 2-3 години світить дуже далеко та утворює красивий луч в темноті

Переваги:
    За таку ціну це як даром
    Недоліки:
    Трохи заїдає розкручування фокусу
  • Юрій Н***

• Оксана З***

Рекомендую

Переваги:
    Все добре! Швидка доставка і лазер сподобався)
    Недоліки:
    Відсутні
  • Артем В***

Лазер супер

• Дмитро Б***

Таке собі

Переваги:
    Доставка
    Недоліки:
    Зламався через 4 дні
  • Дмитро Б***

Все поки що ок!

Переваги:
    Дешево
    Недоліки:
    В описі було написано що весь корпус металевий , а насправді тільки 2 частини металеві а кінцівка пластикова
  • Світлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling

Робить відмінно, легка, яскрава, собака в захваті ( видно і вдень на прогулянці) і це не одноразова річ її можна заряджати.

• Ігор Д***

Прийшов лазер дякую

Переваги:
    Клас.
    Недоліки:
    Ніяких претензій все клас
  • Анатолий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling

Пучок не зібраний і кнопка вмикання працею через раз

Переваги:
    Недоліки:
    Так собі
  • Богдан П***

Гарний.

Переваги:
    Рекомендую
    Недоліки:
    Не виявив
  • Марат Ш***

Акумулятор швидко заряджається це

Недоліки:
    Трохи погано світить
  • Антон

Накрилася на другий день

• Цап С***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling

Неможливо вставити на зарядку акамулятор

Переваги:
    Хороший лазер
    Недоліки:
    Неможна вставити зарядку в розетку
  • Антонина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling

Не працює зарядний пристрій для акумулятора.

• Артем А***

не міцний матеріал, розфокусувався

Переваги:
    Гарний лазер
    Недоліки:
    Розфокусувався промінь через тиждень
  • Олексій Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling

Гарний потужний лазер, із насадкою розсіювачем яка створює ефект "зоряного неба" у приміщенні.

Переваги:
    Зарядний пристрій входить в комлект зарядки. Потужний промінь.
    Недоліки:
    Не виявив.
  • Галина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling

Гарна указка. Приємна на дотик. Яскравий лазер.

• Вячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling

Гарно світить. Незручно заряджати. Так як зарядний пристрій є окремим елементом. Потрібно розбирати пристрій і заряджати аккумулятор окремо.

Переваги:
    Потужність, яскравість
    Недоліки:
    Незручне заряджання
  • Костянтин В***

Задоволений

• Володимир Л***

Лазер 100 мВт то

• Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!

• Яна Г***

Хороший лазер

• Іван Н***
    • Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!

• Руслан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Акумулятор не заряджається. Сама указка пропрацювала від сили хвилин 20. Комплектація не відповідає заявленій на сайті. Очікую зворотнього зв’язку від продавця.

Недоліки:
    Не працює.
    • Продавець  kostor

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Вирішуємо проблему.

• Ангеліна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Матеріали приємні, збірка якісна. Відмінний пристрій для професійних презентацій, лекцій або навчання. Рекомендую.

• Оксана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: SnowHome

Син дуже хотів такий лазер, однак він ледь світить, напевно перегорівший світлодіод((
    Продавець запропонував компенсацію- 90грн протягом 3х днів, однак, з 08.01.2026 вже тиждень чекаємо! Ніякої компенсації. Одні відписки. Хочу відправити назад лазер і забрати всю суму- гроші сина, які він сам накопичував.
    Чекаю на відповідь і адресу для відправлення бракованого лазера.

Недоліки:
    Продавець ігнорить
  • Костянтин Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Купили в офіс для використання дальньої указки. Добре світить, якість топ.

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Чудово

• Продавець  HappyLife

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Зелена потужна лазерна указка Laser 303 з алюмінію GreenLaser на 1000 мВт . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

З повагою завжди Ваш happylifе

• Петро В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Насадка встановлена на зоряне небо, яка не знімається. А де насадка на лазерну вказівку?

Переваги:
    Компактне, насадка зоряне небо гарна
    Недоліки:
    Немає фокуса лазерна крапка
    • Продавець  Lemeshop

Вітаємо! Треба зняти насадку зоряне небо, вона знімається і буде світити точкою.

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

В комплекті не було ключів як вказано на фото,дитина брала для себе,розстроїлась бо не повний комплект,на пошті не звернули увагу,так як було багато клієнтів на видачу посилок.

Переваги:
    Поки не оцінили
    Недоліки:
    Нема ключів в комплекті нажаль,або не поклали,або фото не відповідає дійсності
    • Продавець  kostor

Вітаємо! Шкода, що ви залишилсь незадоволені товаром - зв'яжіться з нами через особисті і ми допоможемо вирішити проблему.

• Анна М***

Написала в особисті

• Олег Д***

Дуже сподобався цей товар

• Валентина П***

Добрий день.
    В опису товару та фото вказано, що ваша указка йде з синім збільшеної ємності акумулятором та USB-адаптером.
    Ключик не працює. Фірмового кейсу нема, просто коробка. Мені прислали не вашу указку. Замініть, будь ласка, на вашу з кейсом, USB та нормальним акумулятором.

• Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Не работает переключатель ключём.
    Батарейка слабая.
    Товарам не доволен

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Не работает переключатель ключём
    • Продавець  kostor

Дякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що у вас виникли складнощі з використанням. Перемикач ключем працює за умови правильного встановлення батареї та повного заряду акумулятора. Рекомендуємо перевірити акумулятор або скористатися іншим - у більшості випадків це вирішує проблему. Якщо ж ситуація не зміниться, будь ласка, зверніться до нас у приватні повідомлення - ми допоможемо розібратися.

• Вячеслав Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Все работает как в описании но зарядка для аккумулятора не влазит в розетку

• Ігор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Насадка для звездного неба плохо снимается и на части распалась

• Продавець  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук і за те, що обрали нашу лазерну вказівку. Шкода чути, що насадка для зоряного неба складно знімається і розпалася на частини. Це не є нормою, і ми хочемо допомогти вам у цій ситуації. Будь ласка, зв’яжіться з нашою службою підтримки — ми підкажемо, як правильно зняти насадку або запропонуємо заміну. Дякуємо за розуміння і сподіваємося, що ви будете задоволені подальшим користуванням!