- AI аналіз відгуків92 відгуки: 97% позитивних, 2% нейтральних, 1% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Зоряна К***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Товар купляла на подарунок, палки були гарно запаковані та якісні та дуже круто дивляться
- Продавець HappyLife
Доброго дня ! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій!
- Мілана К***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Міцні гарно виглядають, дякую за якісний товар
- Переваги:
- міцні
- Продавець HappyLife
Мілана добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE
- Інна Л***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Гарна комплектація та хороша якість. Зручно перевозити.
- Переваги:
- Легенькі
- Продавець HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.
- Аня С***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Хороший товар гарно лежить в руці дуже зручно ходити з ними
- Переваги:
- Зручно лежать у руці без запаху
- Продавець HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.
- Евгений В***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Отличный товар , быстрая доставка
- Переваги:
- Удобные, качественно сделаны
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Продавець HappyLife
- Иван Г***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Палки удобные, прочные, хорошо выглядят, легко регулируются, есть инструкция
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Отличные палки!
Мы гуляем и советуем их.
Уже заказывают по нашей рекомендации!- Переваги:
- Лёгкие и прочные
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Палиці чудові, лежать в руці легко
Дідусю сподобалось- Переваги:
- Легкі, зручні, прості в використанні
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Продавець HappyLife
- МартаВідгук від покупця. Продавець: HappyLife
Коли прийшла на пошту перше враження вав гарна упаковка сумка палички все просто бомба, легко настроюються
- Анатолій Л***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Якісний товар. Продавець швидко відправив. Гарна ціна по акції. Купив одразу дві пари! Проходять випробування добре! Дякую
- БогданВідгук від покупця. Продавець: HappyLife
Купляв палки на подарунок , своїй бабусі проблеми з пересування їй все сподобалось міцні гарні все що потрібно в комплекті.
Можу рекомендувати- Продавець HappyLife
Богдан, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що наш товар Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: HappyLife
палички супер стильні міцні
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Палички купляв на подарунок бабусі вони їй сподобали легкі зручні, легкі настроюються.
Рекомендую на подарунок Бабусі супер- Продавець HappyLife
Віталій, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що наш товар Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: HappyLife
Палиці купляв на подарунок бабусі для прогулок, їй сподобались ходити з ними легко, настроїти не склало жодних труднощів. Легкі, міцні.
- Продавець HappyLife
Андрій, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді, що Вам вдалось вгодити подарунком! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE
- София Т***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Хороші якісні палички моїй бабусі підійшло, вона з задоволенням ходить
- Продавець HappyLife
Софія, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що Набір Палиць Moltis сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE
- Софія З***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Класні круті палички що вигляд що якість дуже високий рівень
- Переваги:
- якість висока
- Продавець HappyLife
- Микола Л***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Палки купляв на подарунок своїй матері вона задоволена повністю, легкі зручні для щоденної прогулянки це що потрібно.
На подарунок саме то що потрібно- Продавець HappyLife
Микола, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Вам вдалось вгодити подарунком! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE
- СоломіяВідгук від покупця. Продавець: HappyLife
Хороші якісні палички гарно стильно виглядають посто супер. Раджу
- Переваги:
- якісні
- Продавець HappyLife
Соломія, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що набір Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE
- АляВідгук від покупця. Продавець: HappyLife
Шикарні палички гано виглядають та міцні
- Переваги:
- міцні
- Продавець HappyLife
- Виктория Ш***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Дякую все сподобалося
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Дякую за швидку доставку. Якісний товар, гарне пакування
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Відмінна якість палиць і тепер бабусиного життя. Купували не для спортивної ходьби, а для полегшення навантаження на суглоби. Бабуся раніше дуже швидко втомлювалась і відпочивала кожні 10 метрів, серце колотило і дихати не було чим(... З палицями обійшла пів міста і ні разу не зупинилась перепочити. Просто диво якесь. Палиці приємні в користуванні, коркові ручки, амортизація додають ще більше комфорту. Дякую продавецю за якісний товар.
- Переваги:
- коркові ручки, амортизація
- Недоліки:
- В описі не зрозуміло яка насадка для чого, в інструкції також немає фото з назвою.
- Продавець HappyLife
- Олександра Р***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Товаром задоволений просто супер шидко доставили якісно виглядають, купляв на подарунок зробили вав ефект якіно запаковані в брендову коробку все просто на вищому рівні.
Товар та продавця раджу все супер- Переваги:
- Дуже гарно виглядають, міцні
- Продавець HappyLife
Добрий день, Олександра! Ми дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас!
- Толик К***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Ціпки супер гарно виглядають
- Переваги:
- Якісні палки
- Продавець HappyLife
Анатолій добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE
- Микита І***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Хороші палички, вигідна ціна
- Переваги:
- якість хороша
- Продавець HappyLife
Микита, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE
- Оля К***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Купляла на подарунок хороші міцні палички, мені все сподобалось відповідають опису.
Раджу, якісні!- Переваги:
- З хорошого металу, міцні
- Продавець HappyLife
Оля, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Вам вдалось вгодити подарунком! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE
- Ростик Ш***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Палки хороші міцні ходити дуже зручно
- Переваги:
- міцні
- Продавець HappyLife
- Дребот Г***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Отримала швидко. Зручні в користуванні. Нарікань немає
- Переваги:
- Все відповідає заявленому в характеристиці
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Продавець HappyLife
- Назар Б***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Палички просто супер гарно виглядають міцні все ідеально
- Ростислав І***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Палички легко настроюються, самі легкі та зручні
- Переваги:
- легкі, зручні, міцні.
- Продавець HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій!
- Андріана Г***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
ціпками задоволена повністю, вони в живу ще краще виглядають ніж на фото, рекомендую
- Переваги:
- красиві та міцні
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Стильні гані палечки дуже просто та легко склати, подарунок вдався
Раджу- Переваги:
- Стильні гарі
- Продавець HappyLife
Олена добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що навушники Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Купляв на подарунок батькам вони уже стршого віку для прогулок палики просто супер гарно виглядають швидко вінправили та надіслали цьогож дня
- Переваги:
- міцні, гарно виглядають
- Продавець HappyLife
Олександр добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що палички Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE
- Марта Х***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Палички супер гарн легкі стильні, легко настроюються.
- Продавець HappyLife
Марта добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що палички Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE
- Настя О***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
палички хороші все сподобалось
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Хороший якісний товар я задоволений.
- Переваги:
- Міцні палки, гарно запаковані
- Продавець HappyLife
Доброго дня, Володимир! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій!