Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135 Antishock Black Original + насадки бочечки, скандинавські палиці з регульованою довжиною

Оцінка користувачів 4.94/5
  • AI аналіз відгуків
    74 відгуки:  Позитивних — 92%, Нейтральних — 5%, Негативних — 3%.
    Загалом покупці дуже задоволені трекінговими палицями: відзначають їхню легкість, зручність у використанні, міцність і гарне співвідношення ціни та якості. Особливо позитивно говорять про комфорт руків'я, легкість регулювання висоти та компактність виробу. Проте зустрічаються поодинокі зауваження щодо надійності насадок і окремих елементів при тривалому або інтенсивному користуванні.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Аліна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Швидко відправили, відповідають опису, хороші палки як на свою вартість

• Продавець  HappyLife

Доброго дня Аліна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Палицями для скандинавської ходьби Moltis Relax 135 Antishock Black Original + насадки бочечки, скандинавські палиці з регульованою довжиною . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Людмила С***

Покупкою задоволена! Продавця щиро рекомендую

• Продавець  HappyLife

Доброго дня Людмила! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135 Antishock Black Original. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Олександр Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Купував для мами. Їй сподобались. Використовує щодня. Легко відрегулювати потрібну довжину.
    Рекомендую

• Продавець  HappyLife

Доброго дня Олександр! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135 Antishock Black Original
      З повагою завжди Ваш happylif

• Богдан О***

Гарні палиці, рекомендую

• Продавець  HappyLife

Доброго дня Богдан! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135 Antishock Black Original + насадки бочечки, скандинавські палиці з регульованою довжиною . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Чудове обслуговування, дуже швидко отримали товар, якістю задоволені

Переваги:
    Обслуговування, якість, швидкість доставки
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня Андрій Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135 Antishock Black Original + насадки бочечки, скандинавські палиці з регульованою довжиною ,
      . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

купила мамі, і дуже вчасно, бо якраз сніг і слизота, а з ними она впевнініше почувається.

Переваги:
    Прийшли швидко, в повній комплектації.
    Недоліки:
    не бачу
    • Продавець  HappyLife

• Анатолий И***

Удовлетворён всем.

• Продавець  HappyLife

Доброго дня, Анатолій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135 Antishock Black Origina . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

дякую магазину за швидку доставку.

Переваги:
    зручні і легки
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня, Ольга! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені. Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135 Antishock Black . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Купили батькові 86 років. Каже дуже зручно, ходе кожного дня, навантаження на спину зменшилось при ходьбі.

Переваги:
    Легкі, зручні.
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня, Олена! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135 Antishock Black Original . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Василь М***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Придбав. Дуже якісний товар. Рекомендую!

• Продавець  HappyLife

Доброго дня, Василь! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Ліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Прислали як і домовлялись претензій нема

• Продавець  HappyLife

Доброго дня, Ліна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Дмитро Б***

Товар сподобався, якість хороша

Переваги:
    Дуже зручно,що регулюються.
    Недоліки:
    Поки не знайшов)
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня,Дмитро! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Лариса

Гарна якість товара.

Переваги:
    Зручна ручка, легко встановлювати довжину палиці.
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня, Лариса! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135 Antishock Black Original. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Елена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Дуже задоволена і товаром і відношенням кур'ера, дякую

• Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Товар якісний, але нажаль мамі не підійшов, оскільки у неї проблеми з суглобам не змогла з ними рухатися

Переваги:
    Якісні
  • Ирина С***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Чудові палиці. Зручні в використанні.

• Продавець  HappyLife

Доброго дня, Ірина! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 135 Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Лілія Д***

Все супер. Рекомендую.

Переваги:
    Ручки пробкові
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня, Лілія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135 Antishock Black Original + насадки бочечки, скандинавські палиці з регульованою довжиноюБудемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Світлана Х***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Палиці куплені новачку для походу на Говерлу. Легкі. Регулюється довжина. Ручки не натирали. Використовувала в такому положенні, як радив гід. На підйом зменшила довжину, на спуск збільшила. В результаті легко піднялася й спустилася, ні ноги ні коліна не боліли. Враховуючи, що на спуску моросив дощ, то навіть не уявляю, як там можна спуститися без палиць.

Переваги:
    Палиці легкі, регулюється довжина
    Недоліки:
    Поки немає. Хотілося б до них чохол чи фіксатор для двох палиць.
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня, Світлана! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135 Antishock Black Original. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Олег О***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

На 1день походу 1палиця зламалась на половину, а точніше відкрутилась взагалі. Руківʼя на 3 день походу розвалилось від вологості, повинен був перевʼязувати армованим скотчем та стяжками.

Переваги:
    Ціна доступна, легкість.
    Недоліки:
    Якість матеріалів відповідна до ціни.
    • Продавець  HappyLife

Дякуємо за Ваш відгук і що поділилися досвідом використання. Нам прикро, що у поході виникли незручності з палицями. Хочемо зазначити, що руків’я виготовлене з матеріалів, стійких до вологи, тож сама волога не може стати причиною пошкодження. Ймовірніше за все, мало місце механічне навантаження чи інший зовнішній фактор під час тривалого використання. Ми обов’язково врахуємо Ваші зауваження при перевірці наступних партій і будемо вдячні за фото пошкоджень, щоб більш детально розібратися у ситуації.

• Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

На свої гроші дуже гарний варіант. Брала їх в гори, витримали каміння, грунт, багно. Хоч в інструкції й написано, що не слід спиратись усією вагою на палиці, але декілька разів при спуску завдяки ним я не гепнулась. Гарно фіксуються на руці, матеріал ручки теж комфортний і долоня не пітніє.

Переваги:
    Ціна, компактність, різні насадки, регулювання довжини, матеріал ручок,
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня,Катерина! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135 що Ви раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Ілля І***

Надійні та якісні.

• Продавець  HappyLife

Доброго дня, Ілля! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135 що Ви раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Наталья А***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Палиці дуже зручні, легкі, дуже задоволена покупкою
    Рекомендую

• Продавець  HappyLife

Доброго дня, Наталія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені:Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135 Antishock Black Originales .Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Сніжана М***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Гарна покупка, товар якісний. Швидка відправка

Переваги:
    Швидко, якісно
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня, Сніжана! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені:Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135 Antishock Black Originales .Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Непоганий, бюджетний варіант, але не завищуйте свої очікування по відношенню до цих палиць.

Переваги:
    Непогані, бюджетні палиці
    Недоліки:
    Треба звикнути до системи анти-шок, тому що іноді при провороті палиці вона то вмикається, то вимикається, але в цілому це не є великою проблемою, - просто треба звикнути)
    • Продавець  HappyLife

доброго дня!Вдячні за ваш відгук! Antishock дійсно може здаватися незвичним на перших етапах, але після кількох використань більшість користувачів відзначають комфорт і менше навантаження на суглоби. Гарних вам походів та нових вражень з Moltis!

• Джумеля В***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Товар відповідає фото та заявленим даним, але очікувати "вау" не потрібно, бо і вартість відповідна! Замовлення прийшло вчасно, продавцю респект!

• Продавець  HappyLife

Доброго дня Віктор! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Продавець  HappyLife

Доброго дня Віктор Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш HappyLife

• Кирило Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Вперше придбав палиці, для мами. Випробували у поході в гори. В загальному все ок. Тільки треба бути акуратним при регулюванні довжини палиць, оскільки якщо висунете занадто сегмент палиці, то потім складно його засунути назад. Висовуйте помалу, і на потрібну вам довжину.

Є один нюанс. Насадки, у моєму випадку бочки, фіксуються на палиці не дуже щільно. Відповідно у першому ж поході одну з них загубили. Видно десь попала палиця між каменів чи застрягла десь, і насадка зповзла. Ту що лишались, спробував зняти, і вона досить легко знімається. Окремо цих насадок у продажі не знайшов (принаймі на Розетці і цього виробника), є тільки іншої форми, типу копита. Це єдиний негативний момент.

Можливо треба щось намотати на палицю, щоб насадка тугіше сиділа і не злітала.

Переваги:
    Прості, зручні
    Недоліки:
    Не надто надійна фіксація насадок, через що їх досить легко загубити
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня Кирило! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135 Antishock Black Original. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Ольга П***

Гарні палиці

• Продавець  HappyLife

Доброго дня Ольга! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135 Antishock Black Original. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Яна

Чудові палиці,якісні,легкі.
    Надійшли запаковані в коробці,швидко відправили.Дякую!

Переваги:
    Легкі
    Недоліки:
    Без недоліків
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня Яна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 135 Antishock Black Original. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Назар
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Мама у захваті зараз завжди ходить з паличками все сподобалось

Переваги:
    якість
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш happylife

• Катерина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Вітаю! Палиці гарної якості. Рукоятка з корку, дуже зручна. Відповідальний та уважний продавець.

Переваги:
    Дуже зручні
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  HappyLife

• Надія С***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Дуже вдячна, що в в часи війни, в такий важкий час, є такі добросовісні люди як Ви! Товар чудовий, доставка миттєва! Миру нам і процвітання! Товар відмінний, рекомендую!

• Сидоренко А***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Прийшли не бочечки, а інші наконечники як замінити можна? Та де можна знайти позначку яка ліва яка права - не знайшли)

Переваги:
    Зручні, легкі
    Недоліки:
    Не виявили
    • Продавець  HappyLife

З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE

• Тамара В***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Доброго дня всім, хто ще вагається, купувати ці палиці чи ні. Однозначно купувати. Придбала мамі, їй 75 років. Ходить по 30 хвилин тричі в день. Результатом задоволена.
    Палиці гарної якості, регулюються, зручні ручки. Приваблива ціна.
    А головне-корисно для здоров'я.

Переваги:
    Зручні

З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE

• Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Легкий, зручні в користуванні.

Переваги:
    Легки
    • Продавець  HappyLife

• Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Замовила мамі. Товар якісний. Мама задоволена. Ще буду замовляти мамині й подрузі.

• Продавець  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.

• Илья Б***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

На вид крепкие, ручки удобные, ожидал худшего за такие деньги, был приятно удивлен. Цена супер. В походе пока не успел обкатать, но думаю, все будет норм.

Переваги:
    Крепкие, низкая цена.
    • Продавець  HappyLife