Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Не в капусті й не лелека. Анна Герцог (9789669352729)

Оцінка користувачів 4.71/5
  • Анжелика Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Невже не можна хоч якусь упаковку взяти, а не всі її об лапають і просто дають в руки по факту

• Катерина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже гарна і цікава книга.
    Читаємо разом із донькою, якій 8 років.

• Кристина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дітям сподобалась дуже захоплива історія. Цікава історія родини з дітьми в якій має з'явитися малюк і батьки розповідають дітям, як і що відбувається з мамою і малюком під час вагітності.

Переваги:
    Історія захоплює від початку і до кінця.
    Недоліки:
    Не виявила.
  • Грибкова О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

сину 3,5 роки, почала йому читати, але бачу що йому ще зарано, не може усвідомлювати великі тексти і більш складну інформацію, тому раджу цю книжку для більш старших дітей

Переваги:
    Чудова розвиваюча книжка
  • Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класна книжка, маленькому замовнику сподобалось

• Наталі Р***

Гарна книжка, тоненька
    Кутик тільки прим'явся

• Олена Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Цікава і дуже корисна книжка. Я сама коли читала, думала: чому мені цього не розказували? Начебто спочатку трохи якось ніяково, але краще книжки я б сама не розказала. Цікаво написано.

• Наталья

Гарна книжка.

• Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BL

Дякую за чудову книжку))
    Відмінної якості))

Переваги:
    Супер упаковка з пузиріками))
    • Продавець  BL

Дякуємо за відгук і Ваше замовлення :)

• Мелеховец А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якість товару. Ілюстрація відповідаю 4+ віку.

Переваги:
    Доступні за віком ілюстрації
  • Ольга И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Цікава і доступна для дитини

• Олег Ж***

Дуже повчальна книга

Переваги:
    Допоможе у вихованні
  • Сергій С***

Якісна книжка

Переваги:
    Гарні ілюстрації та невимушена подача матеріалу
    Недоліки:
    немає, крім відсутності нумерації сторінок, хоча це дрібиці
  • Ольга Н***

Книга супер на 5лет

Недоліки:
    Нету
  • Алена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Книжка хорошая но Розетка дала бонусы и ими невозможно было воспользоватца ,были даны бонусы на детскую литературу и смысл в них ,если восспользоватся нельзя было,ах ах несправедливость такая ,спасибо за книжку поучительну и интереснуб производителю

Переваги:
    Интересно
  • дурново в***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

дякую менеджерам Розетки - попередню книжку російською мовою мені поміняли на українську...книжка чудова, дуже пізнавальна, з хорошими малюнками

Переваги:
    чудова книжка
  • дурново в***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

це просто жахливо...при отриманні я не подивилась що книжка російською мовою...а прийшла додому, і була в шоці... як це так, що і в описі на сайті вказано що книжка українською, а по факту російська мова...купляла для онуки, а зараз не знаю що з нею робити... це в мене перший раз така неприємність, зазвичай все що купувала на Розетці мені подобалось, а тут...

Переваги:
    книжка російською мовою(((
    Недоліки:
    російська мова
  • Валерія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже рада, що вдалося взяти цю книжку по акційній ціні. Книжка просто супер! І однозначно варта уваги батьків. Гарні ілюстраціі, дуже приємна подача. Цікава історія і класно поданий матеріал. Вважаю, ця книга має бути в кожному домі де є дітки:)

Переваги:
    Ілюстраціі, подача матеріалу, якість книжкм
  • Наталья К***

Супер книга

Переваги:
    Большая,красивая
  • Vik V***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудова книжка. Вважаю, що діти не повинні розвиватися "під ковпаком". Треба змалечку формувати в них належну уяву про свій організм, протилежну стать і дорослішання.
    В сучасному світі "совкова" схема, що "сексу не існує" - це величезна помилка.

• Татьяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прекрасная книга! Думаю, для детей от 5 лет. Сыну - 3,2, рассматриваем картинки, выборочно читаем. Много иллюстраций.

Переваги:
    Хорошая, полезная книга о жизни, детях, семье для малышей)
  • Лут Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купила для детей (9 и 11 лет), чтобы понимали, как и что в их организме происходит, как и откуда берутся дети. Сначала прочитала сама, чтобы понимать, как подана информация для детей. В мое детское время таких книг не было, по крайней мере у меня. Лично мне тяжело о таких моментах рассказывать своим детям. Если вам тоже тяжело рассказать и объяснить, откуда берутся дети, то рекомендую эту книгу.

Переваги:
    интересно написана, ничего лишнего
  • Екатерина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За 2 дня прочитала дочке перед сном. Книгой она увлеклась и просила "почитать еще". На первый взгляд информация подана достаточно открыто, но в наше время так и принято с детьми говорить обо всем. Вообщем книга хорошо помогла объяснить неловкие моменты. Ставлю 5

Переваги:
    Качество книги, содержание
  • Іванов П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Книжечка "специфічна". Взяли для дитини майже 5 років, але зрозуміли, що багато чого ще їй рано читати :) Тому прочитали тільки частину книжечки. Якість книги хороша. Не подобається подача деяких тем.

• Дарья Х***

А які саме теми, вам не сподобались? Поділіться будь ласка детальніше, розглядаємо для покупки, дякую)

• Матвієнко О***
    Продавець: Rozetka

Читала спочатку сама. Взяла дитині (3 роки), щоб поступово розповідати. Там гарні ілюстрації, не обов'язково все читати, спочатку на картинках, а подорослішає будемо читати. Мені здається що саме ця книжка буде актуальна довго, бо ту інформацію, що там надано можливо видавати поступово дитині.

Переваги:
    Цікава, доступний текст
    Недоліки:
    Відсутні