Відгуки покупців про Набір Порошок Відбілювач кисневий Ms Helen для кольорових та білих тканин 1 кг 2 шт
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1.9 кг
Дуже гарний ефект при відбілюванні та очищенні від плям
- Переваги:
- Ефективний
- Недоліки:
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1.9 кг
Обидва засоби справляються з усіма плямами (мазут, трава, жир, кров, борщ...). Якщо просто відбілити, то прала при 60 градусах без замочування, додавала до порошку. Коли були плями від мазуту то прала при 90 градусів, також не замочувала, додавала до порошку, все чудово відіпралося.
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1.9 кг
Чудовий плямовивідник і відбілювач, ефект вау
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Чудовий засіб для відбілювання
- Недоліки:
- Працює лише у дуже гарячій воді (бажано заливати кип'ятком)
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Відмінний порошок Ms Helen, просто супер!
- Переваги:
- Гарно відбілює, кольорові речі не ліняють.
- Недоліки:
- Не має
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
- Нелли Н***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Дуже класний відбілювач. Додаю в кипʼяток і занурюю туди кухонні рушники. Всі плями зникають . Рушники біленькі.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Купляла, щоб прати речі немовляти. Добре відпирається сліди фруктів і дитячої несподіванки. Я задоволена.
- Переваги:
- Все добре відправ.
- Недоліки:
- поки не має
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Працює
- Переваги:
- Пачки вистачає на довго, розхід не великий
- Продавець PromoMarket
Дякуємо за зворотній звязок ,користуйтесь з задоволенням
- Вуйко І***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Сам порошок чудовий, але сенсу купляти його тут нема. Простіше взяти той самий кисневий відбілювач не упаковочкою, а на вагу в 1.5-2 рази дешевше.
- Продавець PromoMarket
Кисневі порошки є різних виробників ,є німецький як у нас, а є китайський в розсипну ,кожен обирає для себе . Ми дякуємо за зворотній звязок ,поважаємо Вашу думку.
- Гаврилова И***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Порошок Відбілювач кисневий Ms Helen для кольорових та білих тканин - гарно відбілює! Рекомендую!
- Переваги:
- Супер відбілює!
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Неймовірний засіб. Рекомендую :)
- Переваги:
- На всі сто відсотків виконує свої функції
- Недоліки:
- Марина Ф***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1.9 кг
Все супер!
- Олександра Н***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 3 кг
Відмінно виводить плями, навіть зі старих кухонних рушників. Однозначно раджу.
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 2 кг
Вымывает всё. Супер порошок!
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Дуже добре відстірує застаріли плями
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Відіпрала вдома все Біле справді стає наново білим, але кольорові тканини зберігають колір. Також вдалося розчинити вапняний наліт. Вже замовила ще)
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Отбеливает
- Елена Л***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Хороший продукт
- Переваги:
- Хорошо отбеливает бельё и восстанавливает цвет
- Недоліки:
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Класний порошок. Вимила вдома всі каструлі, столові прибори. Навіть все що роками не могла почистити - все просто блищить!
- Продавець PromoMarket
Дякуємо за зворотній звязок ) і за замовлення
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Після замочування на кольоровому рушнику зʼявились плями, думала все….але після прання в машинці все чисте та без плям. В цілому задоволена
- Переваги:
- Гарний засіб
- Недоліки:
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
- Юлия Ш***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Белизна в виде дорого порошка. Испортила некоторые вещи. Не Рекомендую
- Переваги:
- Недоліки:
- Белизна в виде дорого порошка
- Ніна Л***
Треба читати інструкцію і тоді нічого не пошкодиш.
- Продавець PromoMarket
Будь ласка користуйтеся інстиукцією. Всі хто користуються інструкцією ніяких проблем не мають з цим товаром.
- Дар'я І***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Чудово відбілює та прибірає плями
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Чудовий порошок, який впорається з будь яким забрудненням
- Вальковская Т***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Піноутворення потужне, якщо в ємності забагато буде води, то може виливатися через краї піна
- Переваги:
- Гарно видаляю плями, особливо на кухонних рушничках.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Лариса М***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Гарний , але не ждіть тако ефекту як в рекламах, все набагато гірше
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Хороший порошок, проте упаковка розірвана і як вдома дістала почало сипатись
- Переваги:
- Класно виводить плями, універсальний
- Недоліки:
- Розірвана упаковка
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Покупаю регулярно порошок этой вирусы. Отбелит и отстирает все: полотенца, белье, кроссовки, кастрюли, кухонные тряпки))
- Переваги:
- Отмоет все
- Недоліки:
- Старые пятна от ягод только посветлеют. Полностью не уйдут
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Досить добре справляється з своєю роботою.
- Недоліки:
- Немає.
Чудовий відбілювач. Випробовувала на білих речах, після використання стали білосніжними.
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Вперше користувалася,придбала після прочитаних відгуків,нічого особливого не побачила,єдине,що сподобалось як бульки з’являються у воді від порошку.Відпирає поганенько..
- Валентина Ч***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Порошок кисневий Ms Helen для кольорових та білих тканин дуже сподобався,гарно відбілює і виводить плями.
- Переваги:
- Відбілювання і виведення плям.
- Недоліки:
- Оксана Я***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Класна річ. Тестувала спочатку на кухонних рушниках(бо на них завжди купа плям різного походження). Результат вразив. Навіть ті рушники, які планувала викинути, відіпралися! Рекомендую!
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Гарно відпирає дитячий одяг. Після дня на годинку замочила, в пралці пополокала і супер.
Єдине дитина випадково в воду з порошком вкинула мій дощовик. Я це омітила через 5хв, але на жаль всі прорезинені шви з середини відстали і відлущилися. Світловідбиваюча фарба також розчинилася і злізла( Не знаю, можливо, в звичайному порошку був би такий самий ефект.- Недоліки:
- Завищена ціна
- Клименко Н***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Звичайний відбілювач. Нічого особливого. Як і будь-який інший.
- Наталия Х***
Нужно закачивать в кипятке , а потом стирать