- Настя Д***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Чесно кажучи, ніколи не думала, що є різниця між дешевим кисневим засобом і дорогим. Але скориставшись цим подуктом стало зрозуміло, що точно є. Відмінний відбілювач, який нарешті зробив рушники білоснжними.
Тут довша реакція тобто після залиття окропом вивільнення кисню відбувається набагато довше, аніж у випадку з іншими засобами. Плюс вперше в мене пощипувало руки, коли я виймала рушники з тазу, в якому я їх замочувала. Можливо комусь буде корисна ця інформація.- Продавець PromoMarket
Дякуємо за ваш вибір і зворотній звязок
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Дуже задоволена відбілювачем. Білі футболки дійсно відновили свою білизну, відбілювач навіть жовтизну від дезодорантів прибрав (тобто реально працює (!) Також протестувала на кольорових речах. Замочила у відбілювачі спортивну кофту кислотного кольору, на яку полиняла чорна куртка (потрапили під дощ - промокли до нитки))). Просте прання в машинці перед цим плями не видалило. Думала, доведеться кофту викинути. Але... Розвела відбілювач у гарячій воді (60+ градусів), почекала, поки розчин вистигне (бо спортивну кофту можна прати при 30 градусах), замочила на 3 години, потім випрала вручну. Плями - як не було. Дуже задоволена результатом. Рекомендую.
Головне, використовуйте згідно рекомендацій: засіб діє, коли ви розводите його водою від 60 градусів. Якщо одяг не можна прати у гарячій воді, після розчинення засобу дайте йому трохи вистигнути.- Переваги:
- Чудово усуває забруднення. Білому повертає яскраво-білий колір. Виводить плями з кольорових речей.
- Недоліки:
- Не виявила.
- Продавець PromoMarket
Дуже дякуємо за змістовний коментар .Щиро вдячні що обрали наш товар .
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 2 кг
Вымывает всё. Супер порошок!
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Відгук для тих хто сумнівається - беріть. На господарстві пригодиться. З того що опробувала: томатна паста з піци, жовтий соус і жир відіпрались, випадково кинула червоний одяг з білою шапочкою з малюнком і вона пофарбувалась. Як результат шапочка знову біла і малюнок на ній зберігся, як ніби не було конфузу з рожевим відтінком)
- Переваги:
- Підійшов для прання дитячого
- Нелли Н***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Дуже класний відбілювач. Додаю в кипʼяток і занурюю туди кухонні рушники. Всі плями зникають . Рушники біленькі.
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Після замочування на кольоровому рушнику зʼявились плями, думала все….але після прання в машинці все чисте та без плям. В цілому задоволена
- Переваги:
- Гарний засіб
- Недоліки:
- Діана Г***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Для мене це найкращий порошок! Пройшов краш-тест з дитячими какахами, які не могла відіпрати жодним порошком (мами зрозуміють). Також повиводила застарілі плями на постільній білизні і не тільки. Декілька разів нехтувала інструкцією і плями вивело погано. Тому головне правильно ним користуватися, як вказано на упаковці і буде вам щастя.
- Переваги:
- Дієвий навіть із застарілими плямами
- Недоліки:
- Маленька упаковка, на довго не вистачає
- Продавець PromoMarket
Дякуємо за зворотній звязок ,раді що Ви задоволені результатом . Спробуйте його на кухні ,каструлі і посуд буде біленьким
- Елена З***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Кастрюля, белая эмалированная, потемневшая и ничем не отмывавшаяся, от варки компотов, вернула себе первозданную белизну.
- Переваги:
- Отлично работает. Доставка в точку выдачи Розетки.
- Недоліки:
- Нет.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Купляла, щоб прати речі немовляти. Добре відпирається сліди фруктів і дитячої несподіванки. Я задоволена.
- Переваги:
- Все добре відправ.
- Недоліки:
- поки не має
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Кисень працює на ура. Все, що ви можете знайти в інеті з приводу використання гранул, все реально.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Неймовірний засіб. Рекомендую :)
- Переваги:
- На всі сто відсотків виконує свої функції
- Недоліки:
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Відперає всі плямки, навіть застарілі. Гарно вибілює
- Продавець PromoMarket
Дякуємо що обрали наш магазин .Він є універсальним ,і екологічним ,спробуйте його роботу у гарячій воді на кухні посуд буде як новий .
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Відіпрала вдома все Біле справді стає наново білим, але кольорові тканини зберігають колір. Також вдалося розчинити вапняний наліт. Вже замовила ще)
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Ідеально виправ кухонні рушники, які вже планувала викидати, та відчистив старий посуд.
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Хороший засіб, відбіліє все до білого.
- Переваги:
- Працює на 100%
- Недоліки:
- Не виявлені
- Оксана Я***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Класна річ. Тестувала спочатку на кухонних рушниках(бо на них завжди купа плям різного походження). Результат вразив. Навіть ті рушники, які планувала викинути, відіпралися! Рекомендую!
- Неля М***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Засіб дійсно дуже добрий! На білих дитячих футболках зникли всі плями, також відбілилися зажовтілі наволочки. Розводила порошок в дуже гарячій воді, а от за пральну машину тільки-но прочитала, що треба спочатку розвести і потім влити розчин. Дякую працівникам "Промо" за підказку.
- Переваги:
- Добре відбілює
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Продавець PromoMarket
Дякуємо Вам за Ваш вибір .
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Всі плями на кухонних полотенцях при замочуаванні в гарячій воді відходять. Біла білизна стає білішою.
- Переваги:
- Плями в гарячій воді виводить
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Дуже якісний,застарілих плям ,як і не було. Супер.
- Переваги:
- Одні плюси
Дякуємо за Ваш вибір
- Андрій М***
Дякуємо за оцінку .Температура води 80 градусів найкраща для активації порошку .Готовий розчин можна додавати до пральної машини для підсилення прального порошку .
- Корендій О***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Задоволена покупкою! Дякую, засіб дійсно працює.
- Продавець PromoMarket
Дякуємо що обрали наш магазин
- Вуйко І***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Сам порошок чудовий, але сенсу купляти його тут нема. Простіше взяти той самий кисневий відбілювач не упаковочкою, а на вагу в 1.5-2 рази дешевше.
- Продавець PromoMarket
Кисневі порошки є різних виробників ,є німецький як у нас, а є китайський в розсипну ,кожен обирає для себе . Ми дякуємо за зворотній звязок ,поважаємо Вашу думку.
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Класний порошок. Вимила вдома всі каструлі, столові прибори. Навіть все що роками не могла почистити - все просто блищить!
- Продавець PromoMarket
Дякуємо за зворотній звязок ) і за замовлення
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Реальность превысила мои ожидания. И постельное белье и кухонные полотенца отбелились замечательно. Главное-соблюдать инструкцию.
- Переваги:
- Без запаха, что для меня немаловажно.
- Недоліки:
- Пока не выявила.
- Олександра Н***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 3 кг
Відмінно виводить плями, навіть зі старих кухонних рушників. Однозначно раджу.
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Чудовий засіб для відбілювання
- Недоліки:
- Працює лише у дуже гарячій воді (бажано заливати кип'ятком)
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Відмінний порошок Ms Helen, просто супер!
- Переваги:
- Гарно відбілює, кольорові речі не ліняють.
- Недоліки:
- Гаврилова И***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Порошок Відбілювач кисневий Ms Helen для кольорових та білих тканин - гарно відбілює! Рекомендую!
- Переваги:
- Супер відбілює!
- Лариса М***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
- Переваги:
- Гарно відбілив
- Недоліки:
- Мало
- Юля Т***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Відбілювач чудово справляється зі своєю роботою.
- Продавець PromoMarket
Раді що Ви задоволені покупкою. У гарячій воді дія порошку найсильніша
Товар гарний
- АлинаВідгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Теперь это мой любимый отбеливатель! Даже не ожидала, что будет выводить и старые пятна тоже. Делаю кашицу из порошка и воды, и наношу на пятно. Выдерживаю время. И потом стираю. Цвет не съедает. Очень довольна.
- Переваги:
- Выполняет свою задачу на Отлично!
- Недоліки:
- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Рекомендую
- Переваги:
- Отличній результат при віведении пятен
- Недоліки:
- Большой расход
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Дієвий засіб. Заливаю порошок окропом, розчин починає бурліти - не треба навіть терти чи шкрябати предмети, вони миються самі собою, за допомогою бульбашок
- Переваги:
- Чудово чистить чайний наліт на чашках та плісняву. Є дуже універсальним засобом! Рекомендую!
- Продавець PromoMarket
Дякуємо за змістовний коментар .
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Дуже добре відстірує застаріли плями
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket. Вага сипучого засобу: 1 кг
Чудовий порошок, який впорається з будь яким забрудненням