Відгуки покупців про Акумулятор для Huawei P Smart Plus 2018 (INE-LX1) HB356687ECW 3340 mAh [Original PRC] 12 міс. гарантії
- Аліна В***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Не довго триває заряд, с 10% одразу 0%
- Переваги:
- Недоліки:
- Не тримає заряд
- Павло Б***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Нормальний
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Доброго дня, це вже третю замовляю:перша 1 рік прорвцювала, друга півтора рока, ця покаже. Обслуговування на вищому рівні, все своєчасно і без зайвих питань
- Переваги:
- На вагах
- Недоліки:
- Клює, але недуже
- Продавець M Energy
Дякуємо за відгук! Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення :)
- Константин Г***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Хочу повернути, або замінити
- Недоліки:
- Не тримає заряд, на очах сідає
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Дякую, швидка доставка, все відмінно!
- Продавець M Energy
Дякуємо за відгук. Були б вдячні також за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення : )
- Руслан М***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Батарея як батарея, пів року добре тримала добу, зараз на пів дня вистачає
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Через пів року почала тримати пів дня заряд, швидко розряжаєтся
- Продавець M Energy
Дякуємо за відгук. Причина описаних симптомів може бути як в акумуляторі, так і в інших вузлах апарата.
- Андрій Ц***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Замовив 22 вересня 23 року а 25 березня 24 батарея вздуляся
- Переваги:
- Недоліки:
- Якість точно не оригінальної батареї
- Продавець M Energy
Описаний симптом може бути спричинений не лише якістю батареї, а й багатьма іншими факторами. дякуєм за відгук
- ВИТАЛИЙ
Это не оригинал... Это аналог, у меня такая же.. Держится уже 8-месяц..Зяряжается до 100% потом падает заряд до 80% при отключеном WI-FI и в режиме самолёта.. Отключите на тлф. Фоновый режим на всех программах и приложениях.. ДОЛЬШЕ ЗАРЯД ДЕРЖАТЬ БУДЕТ.
- ВИТАЛИЙ
У вас батарея вздулась, наверное вы использовали постоянно тлф. Когда тлф. Стоял на зарядке. А тлф. Использовать когда заряжается нельзя БАТАРЕЯ ТАК ДОЛГО НЕ ПРОТЯНЕТ..
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Фактична ємність батареї не відповідає заявленій. Вчора встановив її в телефон, розрядив до 10% і тестував додатком Accubattery на заряджанні. Додаток показав 75% від заявленої.
- Переваги:
- Недоліки:
- Фактична ємність на 25% менша за заявлену.
- Продавець M Energy
Описані симптоми можуть бути спричинені як браком акб, так і несправністю в самому телефоні. рекомендуємо в першу чергу проконсультуватися в майстерні.
також для початку хоча б декілька циклів зробіть , перед тим як щось пеервіряти - Продавець M Energy
у вас сам акубетері пишее, що дані на основі однієї!!! сесії!!
зробіть хоча б 5 сесій потім думайте. навіть якщо тоді він вам щось подібне покаже , то залишаєтсья 50/50 ймовірність несправності як в акб, так і в самому телефоні, контролері , інших схемах телефона, і навіть гнізді, кабелі і ЗП,
Але звісно одразу ж при першому питанні , ваш ехпертний висновок лише один - ПОГАНИЙ ТОВАР.
НЕ дякуєм за відгук.
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Якістю товару задоволені. Швидко прислали
- ВИТАЛИЙ Т***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Ну во-первых я заказывал 2-батареи.. Прислали одну- и это дуже_дуже добре...Почему добре- да потому что батарея НЕ ОРИГИНАЛ и ещё в придачу кабель прислали зачем не понимаю, я кабель не заказывал, ну кабель ладно- пригодится хоть он и одноразовый..ПОСМОТРИМ НАСКОЛЬКО ХВАТИТ ЭТОЙ БАТАРЕИ...Пред этой ставил такую-же хватило на 1,5-месяца... Только покупал в другом месте...
- Переваги:
- ---------------------------
- Недоліки:
- НЕ ОРИГИНАЛ
- Продавець M Energy
Віталію, читайте УВАЖНО опис товара. Там написано конкретно про класякості даного товара. Це не оригінал і про це сказано прямим текстом. Це запчастина високої якості яка виконує вою функцію. Те що вам надіслали 1 замість 2 то це звісно помилка і ми за свій рахунок надішлемо Вам другу батарею. Ви б краще звернулися вприватні повідомлення і всі непорозуміння вирішили би, а тепер тут 1 зірка НАЗВАЖДИ тому що ви не проситали опис товара.
- ВИТАЛИЙ Т***
M Energy, а это что [original PRC]
Віталію, читайте УВАЖНО опис товара
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Товаром задоволений. Дякую.
- Переваги:
- Акумулятор відмінний, заряд тримає добу при активному використанні.
- Продавець M Energy
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: M Energy
Встановив акум, добре працює, дякую
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: M Energy
Все супер, добре працює.Задовлена!