- РоманВідгук від покупця. Продавець: 100percent
Мета була власноруч замінити батарею на Mi A2 Lite, який вже 8 місяців не вмикався та лежав з роздутим акумулятором. Спочатку сумнівався... і в прямоті власних рук, і в якості товару. Але відгук Олексія додав сміливості.
Батарея прийшла добре запакована, в картонній коробці, а поверх картонний пакет з пупиркою. Виглядає якісно. Дата виробництва 3 січня 2024 року. Не дивлячись на дату, я особисто не зможу відрізнити стару оригінальну батарею від нової. Після перегляду кількох відео з youtube заміна пройшла успішно (з інструменту потрібні лише пластикова картка (або "медіатор") та викрутка для гвинтів Phillips (+)). Залишок заряду 48%. Перша зарядка з 2 до 100% - 3530 мАг.
Магазину бажаю розвитку, а Mi A2 Lite, сподіваюсь, ще послужить кілька років.- Переваги:
- Працюючий телефон
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Аккумулятор робочий. Правда чомусь немає липучок.
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Десь з другого смартфону все вийшло нормально зробити без помилок. В першому смартфоні батарею встановити вдалося, але отколупував неуважно, тому замість зняття задньої кришки отколупав екран з тачем, тач такі у фіналі зламав (при спробі приліпити назад). Тобто уважно дивиться що та від чого відколупуєте.
В старому телефоні ємність батареї за чаджер - доктором була не більше 1000мАг. З новою батареєю ємність була десь 3500мАг (тобто вимірював скільки смартфон споживає від зарядки при заряджанні від 5% до 100%).
Було питання в людей щодо ваги акумулятора. Так як міняв в декількох смартфонах, то порівняно з оригінальною батареєю розбіжність в вазі нової батареї приблизно дорівнює вазі старої оригінальної (нова: 53.69г, старі: 53.07г-54.05г).
Пакування в продавця добре - пакет з пупирчатки. Додатково акумулятор поладено до паперової коробки, є антистатичний пакет. Є якась незрозуміла плівка на акумуляторі з не незрозумілою інструкцією навіщо вона там та що з нею робити. Зняв її, може і не вірно.
Липучки, щоб приклеїти акумулятор в пакуванні нема (але в мене була своя)
Заряд акумулятора після встановлення 54%.
Чому купував саме тут
- гарантія 12 місяців
- мінімум негативних відгуків
На фото - акумулятор з паперовою коробкою. Акумулятор без пакування (дата виготовлення 2023-08-18). Акумулятор поряд з оригінальним.- Переваги:
- Гарантія 12 місяців
- Недоліки:
- Доки не виявлено
- Вова В***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Неодного
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Хороша батарея.
- Руслан Б***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Ок
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Дуже швидко відправили! Якість сама краща )
Задоволений цим продавцем!.- Переваги:
- Швидкість персоналу, якісний товар.
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Працює, заряд тримає
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: M Energy
Якісно запакована посилка, акумулятор підключив-працює. Дякую продавцю за подарунок - кабель USB-microUSB, приємно. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна-якість.
- Продавець M Energy
Дякуємо за відгук! Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення :)
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Спасибо за повод купить новый телефон.
- Недоліки:
- Пришла мертвой (полностью севшей)
- Продавець 100percent
На данний товар діє гарантія 12 місяців. Якщо у вас є питання будь ласка зверніться до нас, ми їх вирішемо.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: 100percent
Відпрацювала 7 місяців і померла вздувшись та зруйнувавши надодачу укран телефона.
- Переваги:
- Відрацювала 7 місяців
- Недоліки:
- Зруйнувала телефон
- Продавець 100percent
Доброго дня. Ми даємо гарантію на наші аккумулятори 12 місяців. І якщо є проблема, ми можемо зробити гарантійний обмін. На фото не дуже помітно що АКБ вздутий. Але дуже гарно видно, що екран вашого телефона пошкоджений від падіння, присутні бокові сколи.
- Леонид К***
Друже ні в якому разі не подумай що я сумніваюсь у чесності сказаних Тобою слів, в не хочу вигороджувати продавця тим більше що я його не знаю. Але я бачив як тріскають екрани коли у телефону здувається батарея ... Що це за телефон Rebmi, Xiaomi? Справа в тому що в них між батареєю і екраном дюралієвий (чи щось подібне) корпус, його просто батарея так не вигне щоб екран тріснув ..... А екран тріснутий так як при падінні, ці методи з боків вони з'являються якщо телефон падає.
- Саша К***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Батарея прийшла неробоча.
- Продавець M Energy
Александр, добрый день! К сожалению, не смогли до Вас дозвониться. Укажите, пожалуйста, действующий номер телефона через форму "задать вопрос продавцу".
- Продавець M Energy
Саша, якщо причина дійсно в АКБ і немає несправності в самому телефоні, то заміна брака за наш рахунок. Для цього напишіть нам у приватних повідомленнях через форму "задати питання продавцю",Ваш дійсний номер телефону, тому що, поки що, додзвонитися до Вас не вдалося.