Відгуки покупців про Акумулятор ZTE WD670 / H12348 / 4G LTE Wi-Fi Router [Original PRC] 12 міс. гарантії
- Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Батарея WD670 дещо відрізняється від батареї DC027. Якщо вам треба використовувати роутер автономмно - то беріть і не сумнівайтеся (по моєму 6 годин мин повинна тримати), а якщо юзаєте роутер від мережі і батарея потрібна для страховки на період вимикання електроенергії - то купіть краще DC027. Я думаю у них контролер заряда працює у кожної по своєму алгоритму.
- Максим Ш***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Отримав, виконав інструкцію яку порадив продавець про декілька повних зарядів та розрядів батареї, після чого ситуація не змінилась, акум живе своїм життям, виключається коли йому заманеться, чи під час зарядки, чи на повній зарядці, чи взагалі її не тримає, кожні 10-20 хвилин. Телефонував продавцю з цією проблемою, продавець порадив зробити 5 повних зарядів/розрядів, щоб термін повернення в 14 днів пройшов та не було змоги напевно повернути товар, не рекомендую, якість мінімальна
- Переваги:
- Недоліки:
- Безліч
- Продавець M Energy
Продавець порекомендував зробити декілька иклів, тому що часто це допомагає з подібним симптомом.
- Продавець M Energy
не видавайте будь ласка свої хибні висновки за факти. Вм продавець не казав нічого подібного "Щоб пройшло 14 днів " . нам нема різниці чи через 14 днів чи через місяць вам поміняти товар якщо він бракований. гарантія взагалі рік на товар. але звісно у вас продавець шахрай .
- Долгий М***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Вислали батарею не під номером який був замовлений це раз і два батарея 2018 року випуску. Зараз перезамовив побачимо що вишлють ці брехуни
- Продавець M Energy
дякуємо за звинувачення, дуже приємно
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Получил всё целое, запаковали хорошо, повреждения на аккумуляторе не обнаружено. В работе ещё не проверял .... позже отпишусь
- Переваги:
- Положили шнур micro usb в подарок
- Недоліки:
- Не обнаружены