- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: MіniMax. Розмір: S. Колір: Grey-Black
Супер фіксація, комфорт і якісний матеріал. Моє коліно каже дякую.
- Валентина П***
Замовила ще один))
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: MіniMax. Розмір: M. Колір: Grey-Black
Доставка на жаль не була безкоштовно,бо замало товару для безкоштовної.
- Переваги:
- Тримає добре, розмір підійшов
- Максим Н***Відгук від покупця. Продавець: MіniMax. Розмір: M. Колір: Grey-Green
Топ Сервіс! Бондаж сподобався. Виникали питання по розмірам, але менеджери швиденько та професійно все вирішили. Дякую.
Приємні ціни, гарна якість, хороші спеціалісти. Рекомендую!- Переваги:
- Ціна, якість, обслуговування
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: MіniMax. Розмір: S. Колір: Grey-Black
Задоволений. Купив другу (ІІ). Для мене S нормально
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: MіniMax. Розмір: XXL. Колір: Grey-Orange
Купила з об"ємом 49 см.Гарно обтягує коліно.Допоміжні лямки хрест на хрест добре стягують і довжина мені підійшла,бо якщо їх розтягнути,то 59 см,для мене норм.І довжина самого бандажа 35 см, цього достатньо.Швидко замовила-швидко отримала.Дякую!!!
- Переваги:
- зручний у використанні
- Недоліки:
- Віктор Г***Відгук від покупця. Продавець: MіniMax. Розмір: L. Колір: Grey-Green
Дякую дуже зручний та добре допомагає.
- Черный С***Відгук від покупця. Продавець: MіniMax. Розмір: L. Колір: Grey-Green
очень хорошее и быстрое обслуживание
- Переваги:
- отличный товар, все соответствует
- Недоліки:
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: MіniMax. Розмір: XXL. Колір: Grey-Orange
Фиксирующие лямки не фиксируют обхват колена,они маленькие по длине
- Переваги:
- Нет.
- Недоліки:
- Лямки по длине маленькие.
- Продавець Turisto
Доброго дня. Нажаль іноді трапляється таке, Суглоби усіх різні, а модель універсальна, ні всім підходить
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: MіniMax. Розмір: XXL. Колір: Grey-Orange
Получила бандаж колена АВ023 XXL 27.02.24 г. Но на упаковке нигде не было указано что что это размер XXL и по моему он меньшего размера. Менеджер со мной не общался.
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: MіniMax. Розмір: XL. Колір: Grey-Orange
Бандаж такий як на малюнку,але фіксуючі лямки короткі,неможливо зафіксувати,прийшлось відрізати і носити просто без лямок.
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: MіniMax. Розмір: XL. Колір: Grey-Black
Нормальний бандаж за цю ціну, але бувають і кращі.
Для вказаного об'єму стегна недостатньо обтягує. Немає силіконової вставки у верхній частині, сповзає, якщо лямки не застібнуті над коліном. І головний мінус - лямки пришиті до низу банадажа, неможливо регулювати точки фіксації або носити без лямок- Переваги:
- Дизайн, матеріал
- Недоліки:
- Недостатньо обтягує без лямки для вказаного розміру, пришита лямка
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: MіniMax. Розмір: XXL. Колір: Grey-Black
Єдиний недолік такий же, як і у попередньому відгуку - короткі фіксуючі лямки. Можна їх дуже розтягнути та дотягти до такого положення як на малюнку, але страшно тоді за передавлені судини, щоб не зник кровобіг кінцівки. І на скільки я розумію, то ХХL - це найбільший розмір для КНР.... А в нас є ніжки товстіші.
- Переваги:
- ціна, матеріал приємний та еластичний
- Недоліки:
- короткі лямки
- Продавець Turisto
Доброго дня. Скоріше за все це не ваш розмір, мабуть трохи малувата, бо в інших випадках усе гаразд
- Алевтина О***Відгук від покупця. Продавець: MіniMax. Розмір: XXL. Колір: Grey-Black
Бандаж гарної якості, але фіксуючи лямки у розмірі ХХL закоротки , як що застібнути давлять.
- Переваги:
- Ціна , без лямок теж тримає суглоб.
- Недоліки:
- Розмір лямок.