Відгуки покупців про Сумка жіноча шкіряна на плече крос-боді Regina Notte Сrossbody 3120 Рожевий
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Шикарное качество сумка очень красивая вместительная и стильная очень довольна
Доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
Завжди раді бачити Вас серед наших покупців. Приємних і вдалих Вам покупок!
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Сумка просто супер любовь с первого взгляда))) Рекомендую!
- Переваги:
- Отличное качество
- Недоліки:
- Недостаток нет
Завжди раді бачити Вас серед наших покупців. Приємних і вдалих Вам покупок!
- Віта Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сумка виглядає гарно, практично як на фото, лише підкладка чорна, а не бежева. Вона на каркасі, тому тримає форму. Розміру достатньо, аби покласти паспорт, телефон, гаманець та дрібнички з косметики. Написано, що сумка з натуральної шкіри. Вона не еластична, матеріал грубий, прямо "дубовий", особливо це видно по ременю. До речі, він не регулюється, що не дуже зручно і для дівчат вище зростом не підійде. Шви на звороті сумки оброблені не акуратно, через це за кілька виходів сумка подрала мені жакет. До того ж один зі швів вже почав розпускатися.
- Переваги:
- Гарна форма, оптимальний розмір
- Недоліки:
- Неакуратні шви, довжина ременя не регулюється
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Кристина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Я у захваті від сумки.Турбувалась за стібки та шви.Гадала що будуть не рівними або що буде розпочато новий шов з грубим вузлом. Скажу що дуже задоволена своїм замовленням.І хочу замовити ще тільки в інших кольорах
- Недоліки:
- Їх не має
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
дуже стильна сумка, я в захваті .Усі коліжани заздрять
- Переваги:
- +++
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає