- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Ніжна, легка текстура та дуже приємний аромат! Олія чудово розчиняє макіяж, спф і очищає шкіру, не залишаючи жирної плівки, чудово доглядає мою шкіру
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Вона легко видаляє макіяж і забруднення, залишаючи шкіру чистою і зволоженою. Олія-гель має ніжну текстуру, яка приємно лягає на шкіру. Після використання шкіра не відчуває стягнутості, а навпаки — м’яка і зволожена
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Мій улюблений засіб. Добре змиває макіяж, навіть водостійкий. Класна консистенція і смачний запах. Користуюсь вже два роки.
Результат на- Недоліки:
- Елизавета К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
За свої кошти гарний вибір, справляється зі своєю задачею на 100% , некомедогенний засіб , придбала все 2-гу банку . Дякую продавцю )
- Переваги:
- Гарно змиває макіяж, приємний запах та текстура
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
- Юлия Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Получила быстро заказ . Но по консистенции это не масло гидрофильное а какой то крем
- Карина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Достойна гідрофільна олія. Не забиває пори. Сміливо можна брати для сухої, вікової та нормальної типів шкіри. Натуральний склад, приємна текстура і аромат, зручне упакування. Гарно змиває денний макіяж. Варто зазначити, що це етап демакіяжу і щоб нейтралізувати олійку, раджу не забувати про другий етап - очищення шкіри обличчя гелем/пінкою для вмивання.
- Переваги:
- Ніжна текстура, дієва гідрофільна олія
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
У порівнянні з гелями для вмивання, гідрофільна олія мені найкраща для очищення, бо після неї немає відчуття стягнутості та сухості шкіри. Раніше користувалась гелями, багато з них сушили. Олія навпаки окрім очищення ще добре пом'якшує шкіру, навіть не хочется щось наносити на неї ще. Аромат мені схожий на свіжий кавунчик. Добре очищає обличчя та прибирає залишки макіяжу.
- Переваги:
- М'яке очищення, аромат
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
шукала оптимальний засіб щоб класно прибирав макіяж з обличчя, та у той самій час не робив шкіру жирною через масла. Тут вважаю ідеальне поєднання, після використання шкіра достатньо зволожена, добре очищена, але при цьому не перенавантажена.
та ще як плюс дуже класний запах, що приємно підчас нанесення та масажування обличчя.- Переваги:
- добре прибирає макіяж, приємна текстура, класний запах
- Вік Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Це must-have для зняття макіяжу. Моя улюблена
- Ищенко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Це просто любов! Це масло справляється зі своєю роботою на всі 100%! Якісно змиває косметику
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Будь ласка змініть зображення товару, адже в дійсності він має іншу ємність та зовнішній вигляд!
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Гарна олія
- Мария Й***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Не підходить для шкіри з акне через масла у складі. Принаймні мені не дуже підійшла.
- Переваги:
- Гарно знімає макіяж, приємно пахне.
- Недоліки:
- Недостатньо піниться. Забагато різних масел.
- Елена Д***
Воно і не має пінитись, взагалі. Гідрофільна олія відноситься до одного із ступенів очищення шкіри, це ціла філософія по догляду. Воно наноситься на суху шкіру обличчя, сухими руками. Легкими масажними рухами наноситься і змивається водою. Після чого обов'язково вмиватися пінкою/гелем для вмивання. Його задача змити все з обличчя що "розчиняється" маслом і тяжко змивається звичайними засобами (BB крем наприклад).
Тож сподіваюсь після зміни способа користування ви змінете і своє ставлення до продукту)
- Надежда Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Дуже сподобалось. Шкіра доглянута та приємна на дотик. Дякую Розетці за швидку доставку.
- Переваги:
- приємнй запах
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Не зрозуміла я цього засобу. Поєднано дві форми: олія та гель, але вони застосовуються по різному. Олія наноситься на сухе обличчя, а гель - на вологе. Виходить що обидві форми засобу не працюють як треба. Марне придбання(
- Валерія Ш***Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Класний засіб для зняття макіяжу. Змиває стійкий тональний крем, приємні відчуття від користування. Беру не перший раз вже.
- Переваги:
- Гарно змиває макіяж
- Вероника Я***Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Дo этого, ещe ни рaзу не покyпала гидрoфильное масло. Окaзалось, очeнь берeжно снимает макияж, кoжа при этoм не стянутaя, нет сухoсти. Мнe опрeделенно понрaвилось!
- Переваги:
- Уомфортные ощущения после использования
- Недоліки:
- Не обнаружила
- СветланаПродавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Мне подошло. Отлично снимает макияж, даже стройкую тушь, не сушить кожу. Не резкий аромат, удобно в использовании.
- Переваги:
- Качество