Відгуки покупців про Іграшка-брязкальце Baby Team М'ячик Рожево-жовто-синя (8405)
- Соня В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Мячик понравился, яркий, лёгкий, звонкий и мягкий, малыш может его и прогрызть
- blondesiren1986Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Отличная безопасная игрушка для малыша. Заинтересрвала с 3 мес. Сначала тарахтела как погремушкой, теперь в 11 мес. катает как мячик, разговаривает с смайликом внутри.) Удобный захват благодаря множеству отверстий. Ребенок не сможет себя травмировать т. к. она мягкая, практически нет пластмасы. Действительно продуманная до мелочей игрушка для самых маленьких.
- Переваги:
- Цена, качество, безопасная, интересная ребенку
- НаталиВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Іграшка просто ідеальна - можна котити, брязкати, підвішувати над ліжком. Жодних посторонніх запахів не має. Дитина грається з 3 місяців і це її улюблена іграшка.
- Переваги:
- М'якенька, зручна для дитячих пальчиків
- Леся К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Очень классная игрушка ))) рекомендую заказывать для ребёночка
- ЮліяПродавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Отримали таку іграшку у пакунку маляти. Спочатку вона не викликала захвату, але з часом і дорослі не випускали її з руки. Приємна на дотик, яскраві кольори, різні матеріали. Стінки виготовлені із силікону, а це дуже допомагало під час прорізування зубів. Також, завдяки дзвінкому звуку тріскотіння м'ячика, вдавалося легко відволікти малюка. Загалом ціна/якість
- Ольга С***Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Супер-занимательная погремушка по доступной цене. Ребенку очень интересно тарахтеть ею. Цвета приятные, внутри мячика милый смайлик. Внешние детали (розовые и голубые) выполнены из эластичного и приятного на ощупь материала, за счет чего мячик можно пожмякать, не боясь травмироваться или повредить его.
- Катерина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Сыночку нравиться. Яркая, звонкая и погрызть можно и побросать в родителей)
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Все понравилось)
- Переваги:
- Пишит хорошо
- Анна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Чудова іграшка!! Моєму синочку 3 місяці, дуже любить нею бавитись. Посміхається тому смайлику)))
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Трошки заголосна
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Чудовий мʼячик. Через 3 роки як новий
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявила
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Чудова іграшка. З 3х місяців дитина бавиться, зручно брати в ручки
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині !
- Инна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Іграшка легка, цікава дитині з 3-х місячного віку, звук приглушений, недратівливий
- Переваги:
- Легенький м'ячик, дитина 3х місяців тримає у ручках
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Дитині дуже сподобалася іграшка, грається із задоволенням
- Катерина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Гарна іграшка. Мьякенька. Раніше гризли тепер граємось коли купаю дитину.
- Настя Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Іграшка, дитині сподобалась) зручно тримає в ручці, мʼяка )
- Переваги:
- Не голосна
- Ксения Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Любов з першого погляду.Легенька гарненька іграшка,м'який зовнішній м'яч
- Переваги:
- Все
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Супер м`яч. Сфотографували його у педіатра, так як дитині дуже сподобався і потім по фото знайшли на розетці.
- Переваги:
- Ціна, якість, іграшка.
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Класно що не пластикова а силіконова. Приємний звук. Дитині сподобалась
- Переваги:
- Силіконова і приємний звук
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Дуже гарна іграшка, малому тільки 4 місяці, а іграшка від 6 місяців, але він із задоволенням грається.
- Антоніна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Чудова іграшка! швидко прийшла!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Малому сподобалась іграшка
- Переваги:
- М'яка, без різких запахів, торохтушка
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Цікава іграшка, дитині подобається.
- Переваги:
- Зручно тримати, гнеться
- Анатолій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Чудова іграшка, гарна якість! Малюку дуже подобається
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вашій дитині!
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
гарна іграшка
- Переваги:
- сподобалась малюку 6 міс
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Цудове брязкальце, дитині дуже подобається, приємний звук і зручно тримати ✋
- Переваги:
- Швидка доставка
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
удобная, прикольная игрушка
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Малюк із задоволенням грається)
- Переваги:
- Зручно тримати в руках
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Верхня і нижня частина м'ячика м'яка, зручно брати. Смайлик-брязкальце в середині.
- Віталіна П***Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Дуже дешево така гарна погремушка
- Переваги:
- Дитині в 3 місяці зручно хватати, мягка, приємна на дотик, зручна форма, не має поганого запаху, приємний звук. Рекомендую!
- Майя Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Очень хороший вариант для первых игрушек малыша! Мяч лёгкий, удобно ребёнку рукой взять. погремушка обращает на себя внимание, вызывает интерес.
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Іграшка просто супер, і ціна не велика.
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Хороша іграшка
- Екатерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Ребенку нравится игрушка, её удобно хватать и держать, можно погрызть. Но ооочень громкий шарик внутри, ребёнок иногда аж щурится от неё
- Переваги:
- Мягкая
- Недоліки:
- Очень громкая
- Сираченко С***Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Хотела заказать игрушки из этой серии...
Но зачем же мне по две штуки? - Оксана С***Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Купили малышу в 3 месяца, удобно держать, ему нравится. Игрушка лёгкая и громкий мячик-колокольчик.
- Переваги:
- Качественный, легкий
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
За такие деньги качественная игрушка, мягкий силикон
- Переваги:
- Качественная