- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Чеснат
Чудові розміри! Більші пакети ідеально вміщуються в великий чемодан, менші - в ручну кладь. Вони пережили одну подорож, все чудово, впевнена, що будуть нашими вірними друзями та помічниками ще у багатьох. Повітря не пропускає.
Дякуємо за відгук !
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Чеснат
Не знайшла жодних недоліків, головне не упаковувати предмети з гострими елементами. Пакети- міцні, зручна застібка. Легко вакуумуються руками, без допомоги інших предметів))
Дуже дякуємо за відгук!
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Чеснат
Ці пакети допомагають чудово зберігати об'ємний одяг і заощаджують простір у валізі. Це допомагає заощадити простір і зробити подорож більш організованою. Також відмінно підходять для вакуумування дитячих речей.
Дякуємо за відгук!
- Лариса П***Відгук від покупця. Продавець: Чеснат
Я використовую ці пакети для зберігання сезонного одягу. Вони допомагають економити багато місця в моєму гардеробі. Всі пакети герметичні, і вони тримаються вакуумними протягом тривалого часу.
Дякуємо за відгук!
- Лариса Г***Відгук від покупця. Продавець: Чеснат
Гарна якість. Відмінно тримає вакуум, реально місця тепер більше стало, як запакувала усі речі ( постіль, зимові речі, рушники). Також у відпустку планую використовувати.
Дуже дякуємо за відгук!
- Дарина Т***Відгук від покупця. Продавець: Чеснат
Гарні пакети. Відмінно служать для того, щоб зимові речі прибрати. Економлять місце та тримають речі в цілості, ніякої плісняви та запаху!
- Продавець Чеснат
Дуже дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- Надія С***Відгук від покупця. Продавець: Чеснат
Мені дуже сподобалися пакети. Користуюсь такими вперше і залишилася дуже задоволеною. Дякую продавцю за якість та швидкість доставки. Обов'язково буду ще замовляти!
- Переваги:
- Щільні, місткі, швидко закриваються
- Продавець Чеснат
Дуже дякуємо за відгук! Приємного користування