- Марія З***Відгук від покупця. Продавець: WEST_PLUS_STORE. Колір чорнила: Фіолетовий. Колір корпусу: Фіолетовий. Кількість в упаковці: 23
Добрий вечір) замовляла ручки аналізуючи фото продавця. Надійшли візуально інші. Ручкою, яка на фото продавця ми користувались - хотіла купити таку саму, але...
- Переваги:
- Ще не знаю
- Недоліки:
- Товар відрізняється від фото задоного товару
- Марія З***
Ручки перевірили - добре пишуть та легко можно зітерти!
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: WEST_PLUS_STORE. Колір чорнила: Фіолетовий. Колір корпусу: Фіолетовий. Кількість в упаковці: 23
Стержні фіолетового кольору, пишуть добре.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: WEST_PLUS_STORE. Колір чорнила: Фіолетовий. Колір корпусу: Фіолетовий. Кількість в упаковці: 23
Нормальні ручки.
- Переваги:
- Гарно пишуть, стирають, ціна
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: WEST_PLUS_STORE. Колір чорнила: Чорний. Колір корпусу: Чорний. Кількість в упаковці: 23
Дякую , продавцю за чуйність і людяність. При замовленні прийшла бракована партія стрижнів, та продавець одразу відгукнувся і зробив заміну за свій рахунок на якісну партію стрижнів .
Дякую за мої улюблені ручки і стержні- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
Що стрижні будуть іншої фірми ніж ручки мене попередили, але не сказали що браковані. Якби цей брак побачила на пошті то не взяла б нізащо. Замовляла ці ручки на іншому сайті все було добре. Продавці ,будь ласка перевіряйте свій товар перед відправкою. Мені дуже неприємно, бо пообіцяла ці ручки знайомій, тепер встидно перед людиною
- Переваги:
- Швидко прийшли.3 ручки добре пишуть
- Недоліки:
- Стрижні наполовину заповнені пастою
- Продавець WEST_PLUS_STORE
Телефонуємо для вирішення даної ситуації, відправимо нові за наш рахуток.
- Оксана Д***
Дякую, отримала заміну нових стержнів, наповнення хороше(повне). Дякую, за людяність і розуміння продавцю, що зателефонували , вибачилися ,пояснили і надіслали якісні стержні . В нас час мало хто б погодився зробити заміну .
Тепер я хочу попросити вибачення за негативний відгук. Дуже хотіла його видалити, навіть попросила допомогу тех служби сайту Rozetka . Мені пояснили, що за правилами сайту відгук не може бути заблокований , можна тільки доповнити.
Ручки дійсно хороші, покупець відповідально ставиться до своєї роботи. Дякую.