Картка Rozetka

Відгуки покупців про Бавовняна хустка 70 х 70 см Silk Route a-2256

Оцінка користувачів 5/5
  • Тамара Х***
    Відгук від покупця. Продавець: SR GiftS

Чудова бавовняна хустка. Дуже приємний колір, ідеальний розмір.

Переваги:
    Колір, розмір, 100 відсотків натуральний склад
    • Продавець  SR GiftS

Добридень, Тамаро! Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалася наша хустка. Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!

• Світлана Н***

Класвсе дуже класно

• Продавець  SR GiftS

Світлана дякуємо за відгук ! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні.

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: SR GiftS

Приємна, натуральна тканина, довжина добра

Переваги:
    Дякую за окремий подаруночок до замовлення
    • Продавець  SR GiftS

Добридень, Тетяно! Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!

• Юлия Х***
    Відгук від покупця. Продавець: SR GiftS

Гарна хустка, колір насичений.

Переваги:
    Бавовна
    • Продавець  SR GiftS

Добридень, Юліє! Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!

• Тамара П***
    Відгук від покупця. Продавець: SR GiftS

Чудова хусточка, якраз така, як я хотіла! Чудове обслуговування - швидко, якісно (з подаруночком - дякую:)

Переваги:
    Все як замовлено,навіть колір як на фото
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  SR GiftS

Добрий день, Тамаро! Дякуємо за ваш відгук і запрошуємо вас до нашої крамниці "SR GiftS" на Rozetka. Це чудова можливість знайти різноманітні подарунки, домашній текстиль, еко-канцелярію, джутові сумки та багато іншого. Шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!

• олена г***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Дякую за гарну хустку і подарунок.

• Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

• Продавець  SR GiftS

Добридень, Олено! Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!

• Галина К***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Дякую продавцю за гарний товар, приємне та швидке обслуговування. Приємним бонусом був подаруночок до замовлення. Дякую! Рекомендую!

Переваги:
    Яскрава хустка, тканина приємна до тіла
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

• Продавець  SR GiftS

Добридень, Галино! Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!