- Вікторія У***Відгук від покупця. Продавець: iCler
Вешалку заказала месяц назад. 5 октября. В использовании месяц , она уже сломана. Написано , что выдерживает 30 кг. На ней было ну максимум 4 кг. Сначала сломалась одна штука , затем вторая . Если вам нужна вешалка га месяц , смело берите. Если на дольше , то не рекомендую. Прикрепляю фото
Также помимо того , что некачественная и ломается , ее постоянно косит на одну сторону , хотя я вещи старалась на другую сторону уже вешать , но косит все равно в одну и ту же сторону.- Недоліки:
- Сломалась
- Нина Д***Відгук від покупця. Продавець: iCler
Отримала товар, а він був розкомплектований не вистачає 4 роликів. Упаковка заклеєна скотчем. Таке враження що вішалка стояла на вітрині, розібрали а положити коліщата забули.
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: iCler
Як для такої ціни то нормально.Металева,але метал тоненький.Проста,компактна стійка.Швидко збирається.Добре тримається.Телескопічна тільки у висоту.Десь 140 см найкраще тримає.Ширина 70см.Добре і легко пересувається на коліщатах.Спочатку здалась ненадійною ,але коли навантажувати одягом,то тримається впевненіше.Мої сподівання виправдала.Швидко надіслали.
- Переваги:
- Швидко можна пересунути на коліщатах
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: iCler
Не можна запікати курку.
- Переваги:
- Вішалка по ціні двох упаковок фольги. Як тимчасове рішення - ок.
- Недоліки:
- Зроблена з двох пачок фольги. Як постійне рішення - не ок.
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: iCler
Все як в описі,мені подобається.