Картка Rozetka

Відгуки покупців про Захисний бампер чохол Zelda для Steam Deck, + 4 накладки на стики / Чорний

Оцінка користувачів 4.57/5
  • Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Limbo

Дуже зручний,приємний на дотик і практичний

• Продавець  Limbo

Приємно, що Вам сподобалось! Дякуємо за відгук!

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Limbo

Все супер,а главное быстро отправили

• Продавець  Limbo

Щиро вдячні за Вашу оцінку та довіру :)

• Андрей О***

Дякуємо Вам за довіру
      Ваш відгук надихає нас ставати ще кращими!

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Limbo

Швидко відправили, тримали зв'язок, зручніше тримати, трохи краде края екрану право ліво, не критично.

• Продавець  Limbo

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування!

• Роман Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Limbo

Майте наувазі що цей бампер доьре підходить в сценарії "лише один дек, ніякого офіційного кейса і офіційної док станції" вона в них просто не влізе, зі сторонньою підставкою та можливо зі стороннім кейсом/сумкою гарно співпадає, але не з офіційними. І я роблю на цьому акцент тому що надягати та знімати цей бампер не дуже просто.

Переваги:
    Гарний на вигляд, гарний на дотик, не сковзає, вирішує мою особисту проблему з тим що неможливо вперти дек на себе лежачи бо карта пам'яті гаряча, з прямим та боковим шнуром сумісне.
    Недоліки:
    Важко знімається і надягається, не влазить у офіційний кейс, не встає у офіційну док станцію, унеможливлює підключення TypeC шнуру від док станції, матеріал по краям іноді може бовтатися та чіплятися.
    • Продавець  Limbo

Вітаю. Ми ніде не зазначали про сумісництво цього бамперу з офоіційним кейсом та офіційною док станцією, бо це і так зрозуміло та очевидно, бо при експлуатації з коробки всі розуміють, що сумка та док станція розрахована лише для самої консолі стім дек і все!

• Валерий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Limbo

Даний чохол не підходить для oled версії. Steam Deck Oled в нього поміщається але ось ці 0.4 дюйми різниці екрану закриває. А так добротний чохол

Переваги:
    Гарна резина, добре лежить в руці
    Недоліки:
    Лише для звичайної версії Steam Deck
  • Роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: Limbo

Якісний чохол, поміщається в докстанцію і оригінальний кейс.
    Тепер моя консоль захищена від впливу зовніішього світу

• Роман Н***

Я не знаю як вона з цим чохлом поміщається у вас у док і у кейс, у мене ні туди не лізе ні туди не встає