Відгуки покупців про Бандаж на коліно з відкритою колінною чашкою Jingba Support 9038 Black (U43001)
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Tech
Ні відповідає опису продавця.
- Продавець Tech
Оксано, ми поспілкувалися з вашим чоловіком. Найімовірніше, у вас було ще одне замовлення бандажа в іншому магазині, оскільки він наполягає, що під час розмови з менеджером йому повідомили, що бандаж «не парить» і шкіра в ньому дихає.
Ми прослухали запис телефонної розмови, яка відбулася рік тому під час оформлення вашого замовлення. У ній ваш чоловік запитав лише про розмір бандажа. Ми відповіли, що він універсальний, побажали гарного дня, і на цьому розмову було завершено. Жодної інформації щодо «дихаючого» матеріалу чи інших властивостей бандажа не обговорювалося.
Ми також повторно зв'язалися з вашим чоловіком, однак він і надалі стверджує, що отримував таку інформацію від менеджера. Тому припускаємо, що йдеться про консультацію в іншому магазині.
Будь ласка, перевірте історію своїх замовлень в особистому кабінеті. Будемо вдячні, якщо ви уточните інформацію та не вводитимете наших покупців в оману, адже ми завжди намагаємося надавати лише достовірні консультації.
- Олександра Я***Відгук від покупця. Продавець: Tech
Класний підійшов
- Продавець Tech
Дякуємо за відгук! Дуже раді, що наколінник вам підійшов і ви задоволені покупкою. Нехай служить довго та комфортно!
- Евген М***Відгук від покупця. Продавець: Tech
Зручний,липучки тримають добре.
- Продавець Tech
Дякуємо за Ваш відгук! Рада чути, що бандаж зручний у використанні та добре фіксується. Бажаємо швидкого відновлення й тільки комфортних відчуттів
- Марія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Tech
Товар відповідає опису
- Продавець Tech
Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині. Приємно, що обираєте саме нас та отримуєте позитивні емоції від покупки. Обов'язково будемо радувати Вас і надалі!