- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ
Цими краплями користуємося постійно. Мій хвостатик переносить його дуже спокійно. Хватає на місяць.
- Ніна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Собаки обробку перенесли абсолютно нормально.
- Переваги:
- Краплі працюють
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за позитивний відгук. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтесь! Бажаємо Вам гарного дня!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не допомогли взагалі! Собака 3.5 кг, все зробила згідно з інструкцією. Минув тиждень, як чухалася кожен день, так і чухається.
- Переваги:
- Дешеві, не противні за запахом
- Недоліки:
- Не діють
Представник постачальникаДобрий день!
Ми вдячні за Ваш відгук.
При виявленні блошиної інвазії у вашої тваринки слід також звернути увагу та обробити місця де тваринка перебуває (утримається, відпочиває). Це пов'язано, насамперед з особливістю життєдіяльності комахи (блохи). Блохи перебувають на тварині лише 5 % свого життя, а весь інший час у навколишньому середовищі (лежанка, килим тощо).
Для обробки приміщення рекомендуємо використати Інсектостоп спрей.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
После поездки в деревню две собаки которые были в ошейниках(другого производителя)просто кишили блохами.Противоблошинный шампунь не помог.Покапали этими каплями и в течении суток блохи исчезли полностью.Рекомендую.
- Переваги:
- Работает.
- Недоліки:
- Нет.
- Юлия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличные капельки, собака перенесла их замечательно, по сравнению с известными дорогими брендами, от которых у собаки был шок, со своей задачей справился в считанные дни
- Переваги:
- качественная, отличная цена
- Недоліки:
- никаких
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Беру второй раз. Работают. Цена устраивает
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличные капли. Наш ветеринар одобрил. Сразу от блох, клещей и глистов. Запах не сильный. Маслянистая консистенция. Хорошая цена. Рекомендую для мелких пород
- Татьяна В***Продавець: Rozetka
Хорошее средство от блох по вполне приемлимой цене. У меня большая собака, 35 кг, поэтому на цену тоже приходится смотреть. Помимо уничтожения блох, в инструкции написано, что капли убивают так же и личинок дирофиллярий. Это тоже важно, дирофиляриоз мерзкая болячка, так что пусть будет профилактика. Защититься от комаров крайне сложно. А иногда и невозможно, но не прекращать же прогулки в лесу и на озере.
- Юлия Ш***Продавець: Rozetka
Прекрасное средство от оттодектоза. Мой врач сказал мне так, что после того, как вы даже полностью вылечите оттодектоз, то все равно нужно периодически проводить профилактику. Возможно есть склонность к оттодектозу. С тех пор я обрабатываю каждый месяц собаку мегастопом. Мегастоп обычное средство от блох, но к тому же еще каких-то глистов убирает, и дирофиллярий. Так что я теперь только его покупаю. чтоб точно знать, что моя собака защищена от всякой дряни.
- Лариса Ф***Продавець: Rozetka
У мене запитання : для кого краплі купувати - на фото упаковки -написано для котів, в описанні назви товару - для собак?
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.