- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
дуже чудова книга
Дякуємо за відгук!
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швидка доставка, упакована в плівку. Цікава книга.
- Діана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже цікава книга, спочатку прочитала розділ для ознайомлення, не пошкодувала що купила її
- Переваги:
- Чудово обгорнута, нічого не пошкоджено, швидка доставка (2 дні)
Дякую за відгук.
- Владимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ця книга Марка Гоулстона дуже мені допомогла. Допомагає не лише налагодити контакт з незнайомцями, але і розв'язати конфлікт, якщо вже він стався. Знову ж таки, мені це допомагає в роботі, коли клієнт не задоволений моїми послугами і потрібно з ним порозумітися. З одного боку, це не так і складно - потрібно просто слухати людину.Розеточка дякую.Смайлик вiд мене за цю гарну книгу.
- Переваги:
- Ця книга навчить слухати і чути, а також отримувати користь від спілкування.
- Недоліки:
- Немае
- Представник видавництва
Дякуємо за відгук. Дуже раді, що книга Вам сподобалась.
- Віка С***Продавець: Rozetka
Відгук про книгу «Я чую вас наскрізь. Як порозумітися будь з ким?». Ґоулстон Марк.
Мені порадив дану книгу викладач, на курсі з «Проектного менеджменту в ІТ». Книга цікава та варта уваги користувачів, що працюють з людьми, різного роду проєктами.
Книга включає багато практичних порад для налагодження роботи в сфері комунікацій, але разом з тим легко читається завдяки вдалій структурі.
Книга «Я чую вас наскрізь. Як порозумітися будь з ким?» містить практичні рекомендації, діалоги, кейси, що допоможуть вам досягнути успіху в проєкті чи бізнесі.- Переваги:
- практичні рекомендації, діалоги, кейси
Дякуємо за відгук!
- Валентина С***Продавець: Rozetka
Дуже цікава книга. Я прочитала її на одному диханні. Просто починаєш розуміти поведінку багатьох людей. Дуже рада що прочитала її.
- Переваги:
- Текст, оформлення, шрифт
- Недоліки:
- Представник видавництва «Моноліт»
Пані Валентино, дуже вдячні за відгук. Раді, що книжка Вам сподобалась і стала корисною.