- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Многие советы списаны с других книг, много примитивных советов, много рекламы, хотя есть и интересные мысли
- Переваги:
- Простота написания
- Недоліки:
- нудная
Дякуємо за відгук. Автор Ігор Манн — один із найвідоміших і найавторитетніших експертів у сфері маркетингу. Фактично всі книжки Ігоря стають бестселерами, і ця не є винятком.
- ОЛЕГ Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Як на мене то книга застаріла, більшість написаного давно всім відомі речі які і без книги знають всі, ще один недолік це те що треба мати персонал для виконання всіх порад, загалом в книзі представлено декілька корисних порад але більшість непотріб.
- Переваги:
- Дуже просто все розписано
- Недоліки:
- Неактуальна, застаріла,
- Тетяна Ч***Продавець: Rozetka
Матеріал у книзі подано дуже структуровано. Ідей та інструментів багато. Буду втілювати у життя.
- Переваги:
- Книжка для маркетологів і не тільки
- Недоліки:
- ні
- Представник видавництва
Пані Тетяна, дякуємо за відгук. Дуже раді, що книга Вам сподобалась.
- Юлія У***Продавець: Rozetka
Періодично звертаюся до цього видання, щоб почерпнути ідей і використати черговий інструмент на практиці. В основному, всі інструменти прості та легкі у застосуванні.
- Переваги:
- Практичний посібник із маркетингу
- Представник видавництва
Дякуємо за відгук. Раді, що книжка Вам сподобалась.
- Gulbanu B***Продавець: Rozetka
Книга абсолютно відповідає заявленій назві і анотації! Величезна кількість справді корисних і дієвих порад, інструкцій. А найважливіша перевага - манера (стиль) автора викладати матеріал - чітко, лаконічно і по суті. Особливо оцінять підприємці-початківці чи ті, хто замислюється над тим, як за мінімальними вкладеннями в маркетинг отримати максимум.
- Переваги:
- Для широкого кола приватних підприємців. Гарне оформлення
- Представитель издательства
Дякуємо за відгук. Раді, що книжка Вам сподобалась.