Літній фешн розпродаж до -70%

• Елена М***

Отличная вещь. Остались довольны. Выглядят достаточно надежными

• Владимир Б***

Все хорошо, спасибо

Переваги:
    Всё хорошо . Всё работает
    Недоліки:
    Не нашел
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Romen River

Пристосовував для кріплення сонцезахисного полотна до сітки рабиці.
    Усі сорок шт. почепив, десь за годину. Не погано мати якійсь спец інструмент для зьєднання.

Переваги:
    Надійний монтаж.
    Недоліки:
    Важко зʼєднати обидві половини, спочатку необхідно зробити отвори для шипів.
  • Алла Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Romen River

При застосуванні ламається язичок. Більше половини просто в мусор. І є браковані без другої половинки.

Переваги:
    Не виявлн
    Недоліки:
    Ламаються при застосуванні
    • Продавець  Romen River

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація. Замовлення було виконане понад пів року тому, і гарантійний термін на цей товар вже завершився.

Ми переглянули додане фото — на зображенні товар виглядає цілим, без видимих дефектів. Не виключаємо, що частина проблем могла виникнути внаслідок умов зберігання протягом цього часу, оскільки матеріали можуть втрачати міцність при впливі вологи, перепадів температур або світла.

Водночас зазначимо, що подібні звернення щодо даного товару надходять вкрай рідко. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — ваш відгук допомагає нам тримати якість під контролем.

• Олександра Т***

Брак !

• Продавець  Romen River

Дякуємо за відгук!
      Шкода, що виникла проблема з товаром. Було б корисно дізнатися більше деталей щодо виявленого браку — це допоможе нам краще розібратися в ситуації та швидше запропонувати рішення.
      Будь ласка, напишіть нам у повідомлення чи прикріпіть фото — ми обов’язково допоможемо!