Картка Rozetka

Відгуки покупців про Под-система Eleaf Iore Lite 2 Pod System 490mAh 2ml Black (11139)

Оцінка користувачів 3.93/5
  • Відгуки про товар продавця Klever
  • Артем Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Black

Я купив у вас сей под, приїхав, я замовляв у вас ще рідину, заплатив за под і рідину приїхав тіко под, подумав, ну нехай, замовив через іншого продавця, залив в картридж, вдихав не працював, подумав може картридж помер, замовив інший, і проблема була не в ньому, він зовсім не працював, розібрав а там все на перекосяк, короче я не раджу вам замовляти, бо він зовсім не працював, краще вже купити под дорожче, і не маятися з цим продуктом

Переваги:
    Немаэ
    Недоліки:
    Весь под.
    • Продавець  Klever

Добрий день. У нашому магазині ви замовили тільки пристрй і заплатили відновідно тільки за пристрій. Швидше за все под був розряджений. Потрібно було переконатися, що пристрій дійсно заряджається. Для того, щоб локалізувати проблему та перевірити її, поставити на зарядку, використовуючи блочок не більше 2 ампер. З заводу акумулятори ідуть ще не розроблені, а тому індикація заряду могла бути невірною. Підиситема варта новачків, щоб за невеликі гроші можна було перевірити чи замінить пар вам дим.

• Марина Г***

Як замовити товар

• Продавець  Klever

Добрий день. Залишайте замовення на сайті через корзину. Наш менеджер зв'яжеться з вами для підтвердження замовлення.

• Саша Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Black

Замовив електронку у цього продавця задоволений як слон добре тягнеться і зарядка тримає норм як для такої батареї !рекомендую всім !!! )

Переваги:
    Співвідношення ціна якість !
    • Продавець  Klever

Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині.

• дуже з*** покупець
    Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Black

Не витрачайте гроші на це л***о, взагалі ні про що, і цей девайс і рідини, дуже жахлива якість !! Не працює сайт, авторизуватись неможливо((
    Не рекомендую продавця категорично

Переваги:
    Недоліки:
    Безліч
  • Вікторія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Black

Замовлення зробила і через 15 хвилин передзвонив консультант, все уточнили. Відправку вибрала Укрпоштою, прийшло за 4 дні

Переваги:
    Пристрій гарно працює за свої кошти , нічого поганого не можу сказати

• Дмитро Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Black

Замовив 2 пода мені все сподобалося.
    Продавця рекомендую!)))

Переваги:
    Удобний. Приємний у використані.

• Софія С***

Підкажіть,будь ласка, яка має бути рідина для заправки? І чи можна заряджати швидкісним зарядним (33w) від смартфона?

• Продавець  Klever

Добрий день. Потрібно використовувати для зарядки перевірений (завідомо робочий) шнур і блок зарядки від мобільного (з силою струму не більше 2 Ампер). Бажано використовувати сольову рідину із співвідношенням 50/50. Максимум 60/40.

• Ярослав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Black

Беру уже второй ребята всё супер советую.

Переваги:
    Тянется хорошо батарея держит очень долго. По сравнению с сигаретами очень экономная супер.
    • Продавець  Klever

Дякуємо за відгук! Щиро дякуємо, що поділилися враженнями та своїм досвідом.

• Ярослав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Black

Под-система просто классная. Буду заказывать жене ещё одну только у этого продавца. Жидкость заливать соляную пол картриджа. Подождать минут 30-40 чтобы пропиталась ватка. Сколько будет держать батарея пока не знаю. Но подсистема сделана качественно поэтому думаю будет хватать надолго.

Переваги:
    Хорошо тянется .компактная.

• Дмитрий А***

Спасибо. Получил, качество отличное

Переваги:
    Не горчит. Есть даже гарантийный талон и инструкция, видно что печаталось не в подвале. Производство Германия
    Недоліки:
    Пока норм.
    • Продавець  Klever

• Илья
    Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Green

Дуже добре тягнеця лёгкие

Переваги:
    Тягнеця добре лёгкие
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  Klever

• Коля Ш***

Картридж горчит , курить невозможно

Переваги:
    Удобный
    Недоліки:
    Горчит картридж
    • Продавець  Klever

Добрий день. Картридж є розхідником, та при неправильному використанні зіпсувати його справа буквально двох секунд. Картридж може згоріти, якщо:
      1. Його ватка була суха або не повністю промочена. 2. Ви робите занадто часті та сильні (різкі) тяги. Випарник не встигатиме охолонути і просочитися. 3. Використовуйте заправку з вмістом VG/PG не менше 70/30. Також до прискореного псування картриджа призводить використання сукралози або інших підсолоджувачів і ароматизаторів.

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: PLab. Колір: Pink

Не коштує навіть тієї ціни,за яку придбали

Переваги:
    Дешевий
    Недоліки:
    Протікає(Купляли 3 шт і всі
    • Продавець  PLab

Доброго дня, перевірте будь-ласка склад рідини, вона повинна бути 50/50 співвідношенням PG/VG
      Сам девайс протікати не може, бо являє собою виклоючно батарейним блоком з контактами
      Картридж може протекти якщо рідина не якісна або від агресивної манери паріння

• Ваня Д***
    Відгук від покупця. Продавець: PLab. Колір: White

Заправил картридж "Chaser mix"
    При первой попытке курить начало жечь в горле , ну я подумал что типо нужно немного покурить и будет нормально.
    После 20 минут курения ничего не поменялось

Переваги:
    Красивый дизайн
    Недоліки:
    Горчит
  • Віктор В***
    Відгук від покупця. Продавець: PLab

Супер продавець,товар швидко відправив,все працює.

• Семен Р***
    Відгук від покупця. Продавець: PLab. Колір: White

Супер тягниця добре

Недоліки:
    Не має
  • Даша З***
    Відгук від покупця. Продавець: PLab

Все прийшло дуже гарно запаковано.Легкий, приємний на дотик.Рідина не витікає у будь якому положенні.Все дуже круто.

Переваги:
    Гарна под система за такою ціною
    • Людмила С***

Доброго дня скажіть будь ласка він заряджається цей пот